- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát a 80-as, 90-es évek rallyjai kb 2010-ig, befejeződve, mikor még a subaru ott volt, (meg a mitsubishi lancer wrc, bár ők csak 2 évig voltak) addig értek valamit. A mostani 1.6-os motorral meg a matchbox autókkal ez már nem rally. Audi quattro s1-et a népnek megint!
Na az igen, az már döfi volt! -
aphra2
senior tag
válasz
Találtgyerek #13 üzenetére
Az a baj, hogy az s2000 a pics@ba sincs a WRC-hez képest , se hangban , se látványban, persze jók meg minden de a WRC az WRC
Még szerencse , hogy azon nőttem fel
-
h.adam.92
őstag
válasz
Találtgyerek #9 üzenetére
PH-n am nincs rally topic? kerestem, de nem igazán találtam...
a másik meg, h én nem naon vok még otthon ebben a rally témában, de magyarország nem szerepel a wb pályák között igaz?
-
Találtgyerek
veterán
-
h.adam.92
őstag
válasz
Találtgyerek #7 üzenetére
következik a finn rally, remélem ott is hasonló vagy jobb eredményt ér el.
-
h.adam.92
őstag
na a rallymedia is feltöltötte a saját Acropolis-os rally videó összeállítását
-
sz4blya
tag
Nem is igazán a technikai nehézsége az, ami kiemeli a többi versenysport közül, hanem a pilóták elképesztő felkészültsége. Aki profin versenyzik, az teljes mértékben ura az autójának, és tizedmásodpercek alatt megtervezi fejben a következő kanyart - a navigátor infói alapján. Bizony, a tizedek itt is nagyon számítanak.
Ha tehetném, autóversenyző lennék legszívesebben, a ralit is nagyon szívesen kipróbálnám. Talán majd a gyerekeim
-
albert8
veterán
Gyönyörűű
én is nagyon szeretem, de el se tudom képzelni milyen nehéz ez a sport
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Apple MacBook Pro (2010 MID, Geforce , SSD)
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest