- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
1. Ő jelentette ki magabiztosan, hogy jobban képben van mint a Szujó akit ezért fizetnek, nem én.
- Azt továbbra is tartom, hogy jobban képben vagyok technikai - sportszakmai téren, mint szujó. Azt nem tudom hol olvastad az írásomban, hogy jobban kommentálom az eseményeket. Mert ilyen sehol nem hangzott el, csak te vizionálod.2. Ő trollkodott a Szujó twitterén amiért az letiltotta, nem én.
- Megírtam neki, hogy végig a futamon hibásan látták az eseményeket és így hibáztatták Vettelt. Ha neked ez trollkodás, akkor szimplán fogalomzavaros vagy.3. Ő szaladt ezek után sértődötten a logout-ra bejegyzést írni az esetről, nem én
- Leírtam a bejegyzésem a személyes Blogomra, mellesleg az eset Szingapúrban történt, amit le is írtam, szóval a rohant azért kicsit erős kifejezés így 1 hónap távlatában.
.
4. amikor beírtam az ominózus hozzászólásomat rögtön beleállt és igyekezett megcáfolni két képpel amivel egyébként pont engem igazolt.
- Hülyeséget állítottál, mert az általad linkelt kép egy 20 éves max 10 colos TV-t ábrázolt és azzal védted őket, hogy nem látták az eszköz mérete / minőségi miatt a részleteket.
Majd erre rákontráztam, hogy valójában 3 20col fölötti monitoron követik az eseményeket.Szerintem ezek után le is zárhatjuk a témát, mert nem tudsz szöveget értelmezni, ferdítesz és alaptalanul vádaskodsz. De olvass feljebb és rájössz, hogy mindenki a véleményeddel / hisztiddel ellentétes véleményen van. Lehet azért, mert a kacsa nem tud úszni még nem a víz a hülye.
-
iguana
őstag
lol.
ostobaság, hogy csak az fogalmazhat kritikát, aki tud jobbat csinálni.
a kolléga felhívta a logout bejegyzésedre a figyelmet, így a párhuzam végtelenül bájos.
aztán elolvastam ezt:"Itt viszont egyéni emberi teljesítményről van szó nem a világ egyik legtőkeerősebb éves szinten dollár százmilliárdokkal kedvére dobálózó tetszés szerint bármit bekebelező mamutvállalata által egyengetett felhasználói szoftverről. Talán érzed a kettő közt a különbséget. Nincs itt semmi kettős mérce szimplán csak próbálsz valamin fogást találni és jöttél kötekedni egyet."
én nem érzem. mert nincs.
de van kettős mérce.
jól belenéztél a f#szba, jobb ha elengeded, már leszerepeltél ezzel a "csinálj jobbat" szemlélettel, sehogy sem tudsz jól kijönni.
jobbra el. -
kemotox
addikt
-
Kérlek definiáld már, hogy mire való a kritika, és ki-mikor-hol-mire használhatja! Komolyan! Érdekel a véleményed. Lehet véleményem egy színházban, moziban, egy újsággal kapcsolatban, netán a politikával kapcsolatosan, és ennek akár hangot is adhatok a környezetemben, vagy fogja be mindenki a pofáját, aki nem színész, rendező, újságíró, politológus vagy politikus? Ha valamit nem tudok jobban csinálni, akkor ne is fogalmazzak meg építő jellegű kritikát, vagy indítsak ezzel kapcsolatos beszélgetést, hogy másnak is van-e hasonló véleménye?
-
sanzi89
addikt
-
kemotox
addikt
És azt hogy képzeled, hogy akkor csináljon jobbat? Te pl személy szerint hogyan valósítanád meg, hogy hirtelen közvetíthessél egy forma 1-es futamot?
Személyeskedés? Ja arra gondolsz mikor nyomattad a fikagyáros troll meg hasonló szövegeket?BTW ezzel az egész "most már direkt húzom az agyad" dologgal kezd átmenni olyanba, mint mikor rájön valaki, hogy hülyeséget mondott, és úgy csinál, mintha csak poénkodott volna.
-
Male
nagyúr
-
h3lios
addikt
Nekem nem kommentátor a szakmám, neki jelenleg igen. És mivel közszereplő ezért ez 1 ilyen világ, hogy vannak csúnya gonosz emberek az interneten. Lehet 2 féle kritikával élni, az egyik a kulturált, amikor leírod mit lehetett volna máshogy csinálni. Vagy beírod azt, hogy sz.r volt.
Én nem az utóbbit csinálom. Innentől kezdve vagy meg lehet hallgatni, vagy lehet a homokba dugni a fejed. Utóbbival nem mész messzire, mert a hibáid megmaradnak.
Onnantól kezdve, hogy ebből él, hogy valamit publikál a közönségnek igenis kutya kötelessége minőségi tartalmat gyártania / szolgáltatnia. És NEM nem kell valakinek kommentátornak lennie ahhoz, hogy észrevegye, hogy mennyi hülyeséget hord össze.
Te sem nézhettél még Sky-t , vagy bármilyen más külföldi műsort. Ég és föld a színvonal béli különbség. Pechemre itthon nem érhető el a csatorna mindenféle mókolás nélkül, ezért nézem a saját anyanyelvemen lévő közvetítést.
De olvass kicsit feljebb és akkor láthatod, hogy nem csak nekem vannak problémáit vele.
-
h3lios
addikt
Ez a leghülyébb hozzáállás...
Azért mert valami nem jó és van kritikám még nem jelenti azt, hogy én jobban csinálnám. De nem 1 jobb kommentáror van itthon nála, elég megnézni az F2-es közvetítéseket is pl.Ha neked nem tetszik 1 film ugyan úgy lehet kritikád, attól még hogy nem vagy rendező. Ezt az idióta ha nem tetszik valami "akkó csináld jobban" hozzáállást meg hagyjuk már.
-
h3lios
addikt
Ez még 5 éve megállta volna a helyét, de ma már nem.
Itt a kép a kommentátori állásukról. Én is ugyan ekkora monitoron láttam azt, amit.
Szóval nincs mentség a bénaságára, amit már nem rövid ideje tol.
Az pedig, hogy ő tolja a bulvárt nem oké. Neki az lenne a feladata, hogy a hétköznapi nyelvre átültesse a szakzsargonokat és, hogy érthetővé tegye a sportot.Múltkor pl. fejtegette, hogy miért nem megy a F1 oválpályán Wéber elmagyarázta, hogy oda teljesen más autók kellenek ami az egyiken rakéta, a másikon labdába sem rúg. Erre ez a szerencsétlen elkezdte, hogy: "oldják meg a mérnökök"... Még Wéber is fejhangon magyarázta neki, hogy ez nem úgy megy és hogy ilyet nem lehet csak úgy csinálni. De ez a marha nem fogta fel és elkezdte gyártani az összeesküvés elméleteket.
Megkockáztatom, hogy bármelyik a sport iránt érdeklődő jól olvasott és felkészült ember korrektebb kommentárt rakna össze, pláne ennyi év után.
Az előző futamon futamok valamelyikén élőadásban még az összedás sem ment. Olyan szintű hülyeség ömlik belőle, hogy rossz hallgatni. Most a 2. szabadedzésen pl.: Mivel ritkább a levegő ezért nem tapadnak annyira az autók, mert nincs leszorító erő, ezért NEM kopnak annyira a gumik..
Erre jön Wéber: Pont fordítva, mivel nincs leszorító erő, ezért csúszkálnak és ez sokkal jobban nyírja a gumikat.. Technikailag is 0 hozzáértése van és ha nem lenne ott mellette valaki, mint az első szabadedzéseken teljesen elszabadulna a pokol. A birka néző ebből a TV előtt semmit nem ért, ezért elhiszi neki. De aki ért a sporthoz és a technikához a falat fejeli szét kínjában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Rage ON:Szujó mi a francot keres még a kommentátor csapatban ?!Hihetetlen, hogy mit művel ez a csávó… Czolnernél és...
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- SSD kibeszélő
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- AMD FX-8150 processzor (AM3+, 8 mag, 3,6-4,2GHz)
- 10TB WD RED PLUS HDD-k !!! WD101EFBX (RECERTIFIED) merevlemezek!!! Teljesen újak, bontatlanok!!!
- Panasonic Toughbook CF-54 eladó
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest