Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Igazad lehet, de ez hitel nélkül akkor is sok. 30+ évesen - ha minden jól megy - lesz saját lakásunk, nem házunk, csak valami társasház. Mi annyiban szerencsések vagyunk, hogy nem tervezünk gyereket még vagy 15 évig, így csak gyűjteni kell a pénzt és vigyázni az állásunkra.
Őszintén szólva én nem is szeretnék gyereket, de a barátnőm egyszer majd szeretne... Ez az egyetlen dolog amiben nem értünk egyet és kicsit nehéz téma ez, szoktunk is róla beszélgetni.
-
updog
őstag
Egyetértek, de megfordítva, nem ez lenne az alapvető itthon is? (tudom, bezzegitthon, bezzegalehetőségek...
)
Persze, megismerni a világot, élményeket és tapasztalatot szerezni jó - na attól tartok, hogy a kivándorolt emberek nagy része nem így tekint a dologra, hanem kvázi menekül, maga sem tudja mi elől. Mert így az egyszerűbb.
"Semmi pénzért nem mennék haza", "itt 4x annyit keresek", "az első fizumből megvettem a bömbit" stb.stb. jönnek az ilyen kommentek 1-1 sikertörténetet boncolgató blogon/fórumon. Igen, és két piréz meg három pomogács a szobatársa a külvárosi garzonban, és hajnal ötre jár mosogatni
(kinek nem inge...)
-
PCSX
csendes tag
-
updog
őstag
Szép gondolat ilyen oldalról nézni a dolgot, de azért lássuk be, hogy a kivándorlások mértékéhez képest elhanyagolható volt, és lesz is azoknak a száma, akik közül valaki esetleg majd ténylegesen alkot valami maradandót - és itt most nem egy Nobel díjra gondolok, hanem csak annyira, hogy nem egy ugyanolyan, max. középosztálybeli, szürke átlagember marad kint, mint ami lehetne itthon is
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest