Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Igazad lehet, de ez hitel nélkül akkor is sok. 30+ évesen - ha minden jól megy - lesz saját lakásunk, nem házunk, csak valami társasház. Mi annyiban szerencsések vagyunk, hogy nem tervezünk gyereket még vagy 15 évig, így csak gyűjteni kell a pénzt és vigyázni az állásunkra.
Őszintén szólva én nem is szeretnék gyereket, de a barátnőm egyszer majd szeretne... Ez az egyetlen dolog amiben nem értünk egyet és kicsit nehéz téma ez, szoktunk is róla beszélgetni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Egyetértek, de megfordítva, nem ez lenne az alapvető itthon is? (tudom, bezzegitthon, bezzegalehetőségek... )
Persze, megismerni a világot, élményeket és tapasztalatot szerezni jó - na attól tartok, hogy a kivándorolt emberek nagy része nem így tekint a dologra, hanem kvázi menekül, maga sem tudja mi elől. Mert így az egyszerűbb.
"Semmi pénzért nem mennék haza", "itt 4x annyit keresek", "az első fizumből megvettem a bömbit" stb.stb. jönnek az ilyen kommentek 1-1 sikertörténetet boncolgató blogon/fórumon. Igen, és két piréz meg három pomogács a szobatársa a külvárosi garzonban, és hajnal ötre jár mosogatni (kinek nem inge...)
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
PCSX
csendes tag
szerintem csak annyi a baj hogy évtizedek óta nagyon rossz vezetők vannak, konkrétan tolvajok akik direkt nem a nép érdekeit nézik, ráadásul trianonkor az ország területének több mint felét elvették, ami minden szempontból brutális csapás minden területre
[ Szerkesztve ]
-
Szép gondolat ilyen oldalról nézni a dolgot, de azért lássuk be, hogy a kivándorlások mértékéhez képest elhanyagolható volt, és lesz is azoknak a száma, akik közül valaki esetleg majd ténylegesen alkot valami maradandót - és itt most nem egy Nobel díjra gondolok, hanem csak annyira, hogy nem egy ugyanolyan, max. középosztálybeli, szürke átlagember marad kint, mint ami lehetne itthon is
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest