Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Miért dobálja el a gps-jelet a waze, ha akár egy pillanatra is a háttérbe rakom? Indításnál is majdnem egy percet kell várnom mire pozíciót talál. Wifin lóg a telefon (redmi 4x), egy másik telóról osztom neki a netet. A maps viszont tökéletesen megy, azonnal jelet talál, és nem dobálja el. Ha egyszerre futtatom a két navit osztott képernyőn ugyanez a helyzet.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
válasz stickermajom #5633 üzenetére
Ha a Döbrentei felől jössz, akkor balra kell tartani a bal szélső sàvba, ha jobbra szeretnél menni a Vàrkert bazàr felé. Ott egy làmpa megfogja a két szélső sàvot, és előttük keresztbe lehet àtvàgni jobbra. Elég érdekesen van megoldva az biztos. És mivel hiànyzik a sàvasszisztens, nem biztos hogy egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
válasz stickermajom #5631 üzenetére
Màr egy éve megvan nyitva a Vàrkert bazàr, ha arra gondolsz. Hétköznap lehet csak àthajtani rajta.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Nekem LG G3 gyàri 6.0-alatt egyszer sem fagyott vagy àllt le az új waze. Kb 300km belvàrost mentem vele. De navira jobban szeretem az Ace 4-emet gyötörni mert nem melegszik és jobbanesik rànézni a samoled-re, de arra vissza kellett raknom a 3.9-et, mert 10 percenként leàllt.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Kedvenc címeket hogyan tudok törölni?ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest