Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz zserbox #171 üzenetére

hol olvastál a konklúzióban olyat hogy a gtx 660-at leveri a a hd7850 és ne vegyé gtx-et?

1. Nem a konkluzióban olvastam, hogy "itt is sikerült lenyomni a 660-at", hanem a cikk másik részében

2. "ne vegyé gtx-et" ilyet nem olvastam a konkluzióban, de nem is állítottam hogy ott olvasható, ezért a kérdésed nem tudom mire vélni.

Ha érdemben akarsz velem diskurálni, akkor olyan állításomra reflektálj, amit valóban leírtam.

(#172) Pug : Úgy látom még sem sikerült megértened miért írtam amit írtam. és úgy gondolod te jobban tudod mit gondolok, mint émn. Legyen így....
    Szerintem mindenki láthatja hogy a cikk írója MEM tuninggal nem próbálkozott. Az én utalásom erre vonatkozott, nem pedig arra amit rém akarsz sütni.

????
    de tételezzük fel hogy én tévesen azt hiszem, hogy nem számít a gpu tuning, szerintem ebből nem következik az hogy a cikk írója helyesen mellözte a GTX660-nál a memoria tuningot.
    Te látsz valamilyen összefüggést?

Egyáltalán mi a véleményed arról hogy a MEM tuningot meg sem próbálta?
    Én bevállalom hogy hülye vagyok és nem értek hozzá, és akkor tudunk a cikkről beszélgetni.
    Vagy nem?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés