Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Köszönöm
Már csak az arcképpel való vacilálás van, és lassan de biztosan meglesz az arcképem
-
tolts.hu
őstag
GRAT!
-
Varoz
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #9 üzenetére
Erről már lecsúsztál. Megkapta az engedélyt.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Legutóbb még úgy volt, hogy kitiltás után 3 évvel lehet leghamarabb arcképet igényelni, szóval szerintem nem fogsz átmenni az egyéni elbíráláson.
-
nincsisbéla
aktív tag
Sok sikert!
-
hoffman_
nagyúr
No offense, nem az arcképed ellen vagyok, de ez
mint minden börtönéből szabaduló embernek van joga beilleszkedni újra a közösségbe
véleményem szerint még mindig nagy hiba.
-
gtamate2
veterán
Vakegérke: Köszönöm szépen
Dany007 De gonosz vagy2db warez hsz miatt kivégeztetnél, ezt megjegyeztem
-
Dany007
veterán
Igazából az ilyen visszaeső bűnözőket a való életben kivégeztetném a p***ba hogy ne foglalják a helyet a börtönben és ne egyék el más normális ember elől a kaját.
Még szerencse, hogy a valóságban már él a 3 csapás törvénye. Amit én annyiban módosítanék, hogy a 3. után ott a helyben (amint bizonyítottá válik az ügy) kivégzés és kész.
Épp most nemrég alkalmazták egy pedofil akárkire ezt. Aki már 2x ült valamilyen szexuális bűncselekményért majd mikor kiszabadult elkövette a 3.-at is. Na ő már nem fog többé kiszabadulni és úgy érzem ez így helyes. Aki harmadszor is elköveti azt a bűntettet amiért már 2x megkapta büntetést annál egyértelmű, hogy nem használ semmit a következő. Az ilyen egyént ki kell emelni a kulturált társadalomból mert egyértelműen nem való oda.Most az ilyen egyének életük végéig börtönben ülnek (minimum 30-35 év asszem) és foglalják a helyet.
Ja, de te még csak két kihágásnál tartasz!
Szóval hajrá! Harmadik ne legyen!
-
Vakegérke
félisten
Részemről drukkolok neked.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Végre! [link]Volt egy kitiltásom 1.5 és egy 1 éve, ezért már sajnos visszaeső bűnözőnek számítok sajnos, de mint minden...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest