Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brady28
tag

-
Raysen623
veterán
Olvasom a véleményeket a játékról és sajnos nem jött be amiben reménykedtünk...ez a játék ismét bukó lett. Mondjam hogy meglepődtem?

-
Logen88
aktív tag
Nem olyan reg jelentettek be, most meg mar megjelenes?
DiRT 4 sokkal erdekelne kedves Codemasters. -
SkyS1gn
félisten
Mondhatnák erre hogy grid 2 senki se venné észre.... miben is fog különbözni?
-
Garada
őstag
Egyébként nem értem PS4/XONE megjelenés mért nincs.
-
wolfman
veterán
Remélem hogy majd meglátjuk!

-
gab1ka
senior tag
Ps3-on mentem pár próbakört.Lévén az engine ugyanaz, így első ránézésre meg nem mondja senki hogy ez Grid 2 vagy Autosport,kb DLC szaga van. A fizika viszont valóban használhatóbb mint a második részben, a drift mód is visszatért az első részben látottakhoz.
-
minek?:S
őstag
Nekem a GRID anno nagyon bejött, a GRID 2 annyira nem, remélem jó kis cucc lesz ez

-
Gainka
őstag
Reméljuk ebben a reszben nem lesznek olyan embertelenul "sportszerutlenek" a botok. Na majd meglatjuk.
-
kengyel
nagyúr
Remélem ez már komolyabb "alapokra" épül, mint az előző része.
-
wolfman
veterán
A GRID-es hírek kommentjei folyton tele vannak a "remélem" és "majd meglátjuk" szavak tömkelegével.

-
Raysen623
veterán
Attól félek ez megint olyan lesz mint az NFS Undercover....grafika OK, de a játék xar
Majd meglátjuk... -
brady28
tag
Várós!

Remélem az irányítás inkább az F1 2013-at idézi majd, azt szerintem elég jól eltalálták!
Grafika meg pazar, bár azt már megszoktuk
-
scampolo84
aktív tag
A GRID 2 bődületesen gagyi "fizikája" után ajánlom nekik, hogy valami épkézláb dologgal jöjjenek ki, mert hiába csilivili, ha amúgy játszhatatlan.
-
Televan74
nagyúr
Ez jó kis bujtatott projekt volt.Ezt nem egyik napról a másikra fejlesztették ki.Mindegy is, nagyon várom és kíváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DiRT 4 sokkal erdekelne kedves Codemasters.

Majd meglátjuk...