Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
Most tekintsünk el az egyetemi rémhírektől, szóbeszédektől stb.. A baj csak az hogy saját magam is megtapasztaltam ezt-azt...
Vannak olyan "megkövesedett" személyek a felsőoktatásban, akiknek olyan kapcsolat/ismerősi rendszere van az egyetem berkein belül, esetenként még kívül is. Hiába nyomod fel, lehet kap egy fegyelmit, de 2 évre abból a tárgyból neked bukó van. Volt egy haverom aki bejátszotta ezt... egészen vizsgabizottságig 3 "független" tanár meg ő egyedül... készült a srác rendesen stb.. szerinted átment? NEM... mert végcél az hogy letudd a tárgyat, de ha kekeckedsz akkor véged van. Mert bár 'korrekten' vizsgáztatnak de lehet olyan kérdést feltenni, ami irreleváns apró betűs rész...
Nekem is volt olyan tanárom aki szigorú volt, húzott egy határt aztán aki az alatt van kampó... ha 100 emberből 99 alatta volt annyi... de volt 100/75 arány is, saját elmondása szerint is büszkének érezte magát ilyenkor. Nekem is volt 2x is hogy 1 pont hiányzott.... de harmadjára megvolt az a pont és átmentem... gratulált Pont.
De az amikor önhatalmúlag "a hatalomtól megrészegülve" kényére kedvére intézi a dolgokat... mert most rossz passzban van... meg amúgy is Bsc meg amúgy is egy ingyenélő bagázs vagyunk stb... Sok embert ez fájdalmasan érint, esetenként évekre ott marasztalja az egyetemen stb... nem érdekli mert neki most rossz kedve van.... Nekünk pl az egyik tanszékvezető ilyen.... előadáson a 1992-es felsőoktatási törvény okolta hogy ilyen híg társaság vagyunk, ezen felül elmondta hogy nem kellett volna globálissá tenni a felsőoktatást. Ja meg azt hogyha rektor lenne akkor ő rendet tenne...
Király
Komolyan mondom az ilyen emberek még 10 forintért akarnak 1 kiló kenyeret venni... fehér köpenyben alszanak otthon.. stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest