- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
nah ez egy szép cselekedet volt. Jó látni hogy vannak még rendes emberek.
-
greenity
senior tag
A papírra nekem se sok szükségem van
Engem inkább meglepett a tanár úr jó szándéka, mivel megváltozott a címem és az emailcímem is hagyhatta volna a fenébe az egészet, ehelyett kikutatott arckönyvön. Azt is mondhatta volna, hogy akkor noh, menjek be érte (ez kb lehetetlen hiszen hétköznap Pécsen vagyok, húgom mondjuk a szomszéd suliban tanul), ehelyett elküldte postán, tértivevénnyel.
Szóval minden szempontból rendes volt -
Honkydoo
őstag
Igen, jó dolog az.
Nekem is van ilyen papírom.
Én örülök neki, hogy van, bár nem használom semmire.
Az unokáknak jó lesz mutogatni, hogy nézzétek, mi van a nagypapinak?? -
petipetya
nagyúr
Kíváncsivá tettél, így megnéztem: nekem 2000-ben lett kiállítva az ECDL. Mivel a középiskolában azt tanultam, így csak valami könnyített vizsgát kellett tenni az utolsó évben, és meg is kaptuk a papírt.
Ám ezt sosem kérték egy állásinterjún vagy önéletrajzban. A normál bizonyítványom pedig sosem volt nálam, mivel nem mentem be érte a suliba. Ötödik évfolyamra jártam, és onnan mentem dolgozni egyik napról a másikra, így hivatalosan ki sem iratkoztam. Ez tizenvalahány év alatt senkinek sem tűnt fel, ezért nem is foglalkozom vele.
-
Crydan
senior tag
Nekem még szerencsém volt, mivel ötösre érettségiztem, így megúsztam pár modult.
Meg különben is, minél több papírod van, annál jobb -
aero.
veterán
Minden egyes forintot bánok, amit ráköltöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 2003. november 21. ez volt ez első ECDL vizsgám időpontja, méghozzá operációs rendszerekből. Még 8. osztályban kezdtük...
- Fujifilm X
- Villanyszerelés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pici telefon, óriás akksival?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest