- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Szerintem egy kicsit túlzottan rágörcsölsz, akárhogy is. Kezeld lazábban a dolgot. Másnak is közbejöhet valami, és pár óra standby nem a világ. Ha tudnád, hányszor volt akár olyan is, hogy valakinek felajánlottam, hogy segítek neki valamiben (most legutóbb épp egy színészpalántának mondtam, hogy segítek neki a felvételire való felkészülésben, miután ő kérte), elmentem Pestre is akár, aztán sehol senki és még telefonon sem lehet elérni. Az ilyeneken nem szabad felhúzni magad, attól nem lesz jobb, csak fölöslegeden idegeskedsz. És elsősorban örülj, hogy nem én vagyok a témavezetőd, mert én az elodázás után, hétvégén még el is felejteném.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Eldöntöttem, hogy a nemes cél érdekében mindent elviselek, most mégis kezd betelni a pohár.A diplomamunkám úgy áll...
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Viccrovat
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elden Ring
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest