Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riddick77
tag
Nem a kártya típusának szólt a megállapításom,hanem általánosan mondtam.
Jelenleg, egy régebbi passzív Nvidia kártya van a gépemben,ami durván fejlesztés alatt áll ,de repül belőle azonnal ,ahogy lesz egy jó árú AMD Radeon,ami kellően halk,és nem melegedős,mivel nekem az AMD színvilága jobban bejön. Egy 26" Samsung T260 16:10-es monitoron nézve.
Tudom,hogy ez is sokan urban legendnek tartják,de én még az említett plazmán is látom,hogy milyen szépek a színei az Xbox One AMD APU-jának.
A cikkhez visszatérve..ne játékot adjanak,hanem faragják az árát a régebbi kártyáknak.
"Nagyon halk, viszont nagyon melegszik, gyari beallitasokkal max 40%-ig porgeti a ventilatorokat, es 87 fok fole is siman felmaszik (volt 90 is) egy 3x10cm venti huteses hazban."
Ezt egy tulaj írta ,a ASUS STRIX-R9 390-járól.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen széket vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Borderlands 4
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest