- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucsi
őstag
nem tudom, hogy a készülék-e a ludas, vagy a szoftver. mivel a CM-et sokan használják itt is meg világszerte is, gondoltam, megkérdezem, ezért kértem a CM userek véleményét, tapasztalatait. nem szívesen töltöm az éjszakáimat új szoftverek kipróbálásával és a teljes szoftverpark újrainstallálásával. Egész nap telefonálok és melózom rajta, és megmondom őszintén megszoktam a CM kényelmi funkcióit.
Nem ócsároltam általában a készüléket, ("nem gondolom, hogy bármelyik a készülék hibája lenne") konkrétan azzal a két darabbal van problémám, amivel nap mint nap szívok.
A béemvés hasonlatod ott akad, hogy a CM-et sok-sok ezer felhasználó használja, jórészt elégedetten, feltételezhetem ez alapján, hogy használható, gyakran updatelt valami.
A kérdésem, kérésem
"Mondjatok valami okosat, főleg CM használók, mi a ferde falloszt csináljak, hogy használhatóvá tegyem a telefonokat?"
arra irányult, hogy más is tapasztalta-e a CM használók közül az általam leírtakat, mert ha ezek tényleg tipikusan CM nightly hibák, akkor rászánom azt a kétszer 1 éjszaka tökölést, hogy az egyébként kevesebbet tudó, de stabilabb gyári szoftvert visszaoperáljam az appokkal meg a beállításokkal együtt.
Aki meg képes azonosulni egy darab műanyaggal (vagy vassal, ld. BMW), és ezért magára veszi, ha valaki elégedetlen, és morgolódik, hát igen fejlett és szofisztikált identitásról árulkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest