- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmoki
senior tag
válasz
forintuser #20997 üzenetére
nekem play nem talált
-
Szmoki
senior tag
nstools sincs még 4.1.2-re?
juice defender sincs még,vibert is hiányolom...ebből lehet rom csere lesz -
Szmoki
senior tag
slimbean 2.7.0-ban csak nekem tűnnek nagyon kicsinek a betűk? vagy miui után fura csak?
-
havri1
félisten
válasz
jackbacsi87 #20988 üzenetére
Slim?
Én visszaraktam az aokp-t., mert nem megy a viber ill a kalviatúrám.
Nem tudok nyilatkozni sajna.
Mondjuk 1 óra netezéssel kb reális is lehet.. -
jackbacsi87
senior tag
Nálatok mennyit bír a cucc?
3órája húztam le töltőről, 60%on van az akku.
Kb 2órán keresztül hozzá se nyúltam, minden off, 1%merülés. Aztán benyomtam a 2G-t, buszon utazok, 1óra net, és lett 60%, tehát merült 39%ot. -
válasz
forintuser #20986 üzenetére
Köszi!
-
havri1
félisten
4.1.2 alatt nem megy eddig a : swiftkey3, illetve viber
-
havri1
félisten
Találtam működő linket a letöltésekhez.
slimroms -
forintuser
őstag
+1
Backup, aztán ugorj neki a Slim-nek.Megèri.
-
havri1
félisten
válasz
FőDudu #20975 üzenetére
De, lehet fel/le nyillal, akkor lezárja a tárcsázót, és csak a találatok lesznek.
Hozzá vagyok szokva MIUI nagy méretű tárcsázójához/működéséhez, az nekem nagyon nagyon bejött, csak váltanom kellett, mert a MIUI kinőtte a nexus s memória méretét, 60-70 szabad memóriával nem lehet sajnos dolgozni, baromira akadós lett.
Felraktam legújabbat a minap, első indításnál 32 mb szabad memóriám volt... -
FőDudu
veterán
válasz
havri1 #20974 üzenetére
Ertem.
En nem keresek T9-ben ezert nem is ertettem mi a gond.Mindig fejbol irom be a szamot es ezert kidobja a nevet felul - de nem onnan tarcsazok.
Ha esetleg valamit nem tudok akkor ugyis atmegyek a szelso contact fulre....Ez az en modszerem - kb 800 kontaktnal meg mukodik.
Amugy nem lehet a fel/le nyillal lenyitni a talalatokat mint a TSM V6-ban?
-
havri1
félisten
válasz
forintuser #20972 üzenetére
A találatok kicsik. Tehát ha T9-ben keresel, kiadja a találatokat a kis fekete sávra, na ott próbáld meg eltalálni macskakövön bumszli ujjal a kívánt nevet.
(Mondjuk most is ez a bajom AOKP-val, de itt még normál DPI a méret, slimben ez még kisebb)Screenshotot nem tudok, nagyon régen volt fent, de pont emiatt nem tudtam használni.
Mondjuk megoldás lehet az exdialer használata. Le is töltöttem volna most az új romot, de 404 a tárhely, nem jön le a slimromAkksi baj:
Igen, ezeket valóban érdemes letiltani, nálam ez az első rom telepítésnél.
Illetve mgTerminator leírása a fényerővel kapcsolatban.
Nagyon sokat számít!!!
Fényerő beállítás -
FőDudu
veterán
válasz
forintuser #20972 üzenetére
Ezzel mi a gond?
Autoban tarcsazni meg jobb. -
FőDudu
veterán
válasz
havri1 #20969 üzenetére
Mi az hogy pici a tarcsazo?
Atmereteztek? Tegyel be egy screenshotot ha kerhetem....Egyebkent az addonok kozott van valami DPI specifikus ize...
En ma akartam kiprobalni, de ezzel elriasztottal.Lehet, hogy eleg ha aktivalod a voice dial-t. Az is ott ul az addonok kozott.
Nekem a TSM V6 eleg jol muzsikal. Rajottam, hogy a Weather szivja az akkut.
Le kell tiltani a location meghatarozast es fix helyet megadva a beallitasokban fel oras frissitessel fasza. Igy hozza a 2-2.5% per oras merulest igy a nap vegere meg 65-70% van az akkuban.Wifi, 3G adat kapcsolat, szinkronizalas, instant upload bekapcsolva. Kb fel ora beszed.
Sebessegre is nagyon jo - csak a felesleges alkalmazasokat kellett leszedni (volt dropbox, cubby, sugarsync, box kliens, skydrive, google drive, colornote, springpad, viber) amik a hatterben futnak es szinkronizalnak.Igy is van 43 alkalmazasom es gyors mint allat.
-
havri1
félisten
válasz
forintuser #20960 üzenetére
Slim nálam is nagyon bejött, csak vezetés közben annyira pici a tárcsázó, hogy lehetetlen tárcsázni vele.
Ha azt ki lehetne tenni normál méretre, nekem nagyot ütne -
jackbacsi87
senior tag
Van 1db karra rögzíthető teló tartóm. Ha valakit érdekel, priviben jelezze.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Szmoki #20935 üzenetére
Hát nem tudom. Eddig akármennyire voltam fáradt, sose aludtam ilyen mélyen. Igazából mindegy is, a helyzeten nem változtat.
(#20936) jackbacsi87
Köszi, én is remélem.(#20937) szponzor
Nem olyan rég használtam a GT540-t kb két hétig. Elutaztam és nem akartam magammal vinni a Nexust (féltettem, hogy ellopják, ironikus mi?). Nos ami feltűnt, kb 3-4 napig simán elketyegett egy custom kernellel a telefon, de normál használat mellett is két nap. Jó, ha nagyon nyúzom, akkor gyorsan merül, de ez várható is. Mondjuk ezzel ki is merült az előnyök listája. Tényleg idegbajos lesz tőle az ember, de ha nincs más, ez is használható...(#20943) margithid
Nos a főváros az ilyen. És akkor még szerintem jól jártam, mert ha akkor épp felébredek, amikor a zsebembe nyúltak, akkor még a végén a bökő áll belém. De ha nem is én sérültem volna, nekik tört volna pár csontjuk (195 centi vagyok és 110 kg, elég erőteljes felépítéssel, az ilyen pedig - érthető okokból - kihoz a sodromból). Mindenesetre egyik se lett volna előnyös. -
medium84
aktív tag
Nem sikerül frissítenem Jelly Beanre. Rányomok a "Telepítés most"-ra, újraindul, majd órákon keresztül csak ez ez ikon van a kijelzőn. aztán meg már csak az akksi kivétel segít.
-
Quqesz
nagyúr
Na állítólag a mai nappal elindúlt OTA-n is a 4.1.2 (mobilarena cikk).Vkinek megjött így?
-
kasee
aktív tag
válasz
forintuser #20960 üzenetére
Nálam a Cm10 4.1.2 csalódás, eléggé akadozik, régebbi nightlyt frissitettem.
-
forintuser
őstag
Megosztanám én is a tapasztalataimat.
EuroSkank, Brainmaster, SlimBean.
Ezt a három ROM-t próbálgattam az utóbbi időben.nagyon nagy fölénnyel nyert nálam a Slim Bean, Marmite kernellel megfejelve.Iszonyat gyors, sallang mentes.Ebben már van magyar nyelv is.Gapps kell hozzá.
A CM10 vonalat nem nagyon írom, mert mindenki ismeri.Hozta a kötelezőt.
Ellenben a Brainmaster ROM totális csődöt mondott nálam.(Stock 4.1.2 kis belepiszka.)
Lassú, döcögős.Sokadik újraindítás után se akarta nagyon az igazat.Ismétlem ezek az én tapasztalataim.
-
slice14
veterán
Ja igen, megtaláltam a hszed a pixelhibával. Remélem azóta nincs vele problémád.
Mindenkinek: XDA-s stock 4.1.2 deodexelt romot valaki feltette? Havernak kéne felrakjam a 4.1.2-őt, mert nem fog frissíteni ota-n neki. Mivel air kernelel használja a telót. És nem szeretnék parancssorba sokat pötyögni, így ezt tenném fel neki.
-
slice14
veterán
Hú, bocsi. Összekevertelek egy másik fórumtárssal, ugyan ez az avatárja. És akkormultkor mikor írtad a pixelhibát, akkor is. Ez már szenilitás kezdete.
Nekem is gyanús volt, hogy 3 hónapig egy K800-ast használtam volna.
Még egyszer bocsi.
De most tisztáztuk, kinek volt pixelhibája? Mostmár remélem nem én adtam el pixelhibás telót. Bár mentségemre legyen szólva, hogy gyengén látó vagyok.
-
havri1
félisten
válasz
jackbacsi87 #20926 üzenetére
Csak kérdés, hogy azt a plusz 20 mbot mivel szerzi, azzal, hogy agresszivabban zarogatja be az esetleges olyan appokat, amiket sűrűn használ az ember? Mert akkor lehet nem is olyan jó a bigmem. Most nekem is ez van fent, eddig mondjuk ok, csak lassan nyílik pl. A tarcsazo.
-
slice14
veterán
válasz
jackbacsi87 #20944 üzenetére
"a tudat, hogy nekem már 4.1.2-m lesz, többieknek meg még ics-se, megfizethetetlen!"
Ez az új Master Card szlogen?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #20939 üzenetére
nézd meg ha gondolod a LG optimus 4X HD-t is.igaz szoftban visszalépés,de eddig meg vagyok elégedve vele.sokak szerint jobb mint az SIII
-
agabe
addikt
válasz
slice14 #20947 üzenetére
Nem irt rola...atneztem az osszes hsz-at (latom majusban vette toled
)...de pont tegnap este aktiv volt, hatha majd leirja...s2-es samunal nem volt gond amikor kezdett beegni azt csereltek rogton, csak ezt a pixelhiba mennyiseget nem tudom meg hogy kezelik, de kihivom, aztan majd kiderul. Gombot ugyis javitani kell.
-
agabe
addikt
Pixelhiba temaban hogyan jar el a szerviz...mik a tapasztalatok NS-nel?
Van ket hibas pixel (sotet kepernyonel vilagitanak) amivel kibirom ugyan, de bekapcsolo gomb kezd gyengelkedni, ezert mindenkeppen ki kell hivnom szervizest, es ha mar jon, akkor akar kijelzot is cserelhetne. -
agabe
addikt
válasz
jackbacsi87 #20944 üzenetére
Akkor tegnap foloslegesen tettem fel, es laktam be ujra a telot
.. sebaj.
Amugy hibasan ertelmezheto a szoveg, mert nexus7-re elindult mar a frissites, de az itthon hivatalosan vasaroltak meg nem frissultek, csak mashonnan szarmazok. -
jackbacsi87
senior tag
Ma van a nagy nap!!!!
(Mondjuk csak kisebb javítások, de akkor is.... a tudat, hogy nekem már 4.1.2-m lesz, többieknek meg ég ics-se, megfizethetetlen!) -
jackbacsi87
senior tag
válasz
RAID 2 #20940 üzenetére
Kövezés nem lesz! :-) :-)
Csak 1 gyors teszt erejéig volt a kezemben, nem tudtam órákig tesztelni, ott ez jött le nekem.
Hosszútávon valszínű előjönnének az "apróságok".Alapvető funkciókban azonban nem vettem észre, hogy annyival jobb lenne, és megérné százezreket kiadni egy ilyen telora.
Amikor vodafone 845-ről váltottam, volt egy "lol"érzésem. (Rezisztiv-kapacitív kijelző, sokkal fürgébb hardver,stb) Most ez elmaradt. -
agabe
addikt
válasz
RAID 2 #20940 üzenetére
Nagyon szep, eleg jo az s3 (egy cipoben jarunk, nekem is van ez is az is ), de most kellett ujra nexus 7, mert meg az s3-as is kicsi tabletnek...bar megszoktam, de megis nagy telefonnak (ezert is lett probabol egy nexus-s melle).
NS persze lassabb (nem mindenhol, de sok helyen termeszetesen), de pl. ami engem igazan zavar s3-ban az amikor a telefonkonyv megnyilasara kell varni pl....no ez NS-en sem igazan lassabb JB alatt (GB-n pedig gyorsabb) amikor epp kiveszi a tarolt folyamatok kozul a szoftver a tarcsazot meg a nevjegyzeket. NS-nel elnezem, de egy 2evvel frissebb csucsmodelnel...nagyon zavar a jopar vitathatatlan elonye mellett.
Meg adok sanszot s3-nak, mert kijelzoje baromi szep, kameraja is nagyon jo....de ha nem tudnak a szoftverben valamit alkotni, akkor uj optimus nexus lesz helyette a vegen -
RAID 2
aktív tag
válasz
jackbacsi87 #20939 üzenetére
Biztos meg foktok kövezni, de...
Nekem van mindkettő, úgy érzem lassan elmúlik a nexus love. Sajnálom, mert jó kis teló, de az SIII mérföldekkel jobb. Nem gondolkozik, nem kérdez, teszi a dolgát azonnal.
-
jackbacsi87
senior tag
Ma próbálgattam sIII-at, sII-t meg még pár androidost, pár windóz font, meg azt a kukacos almát, 4s-t.
Sok progi nem volt rajtuk. Menüben mászkáltam, képeket nézegettem, neteztem kicsit, már amelyikkel lehetett.
Hát....android forever!Viszont az újabb robotos telóknál elgondolkodtam....
Néztem a kis nexus s-em, az óriási SIII mellett....és nem igazán éreztem, hogy váltanom kellene.(Biztos nem SIII-at vennék, csak ugye, most az a csúcs...)
A kijelzője marha szép, azon nem lehet mit szépíteni. Sebességben egy hajszállal éreztem csak pörgősebbnek az SIII-t. (Ezeken tudtam tesztelni: Menü, képnézegetés tényleg hajszál. Böngészésnél már érezhetőbb volt az sIII előnye.)
Gondolom multitaskban mutatkozik meg igazán a különbség, a nagyobb memória miatt. (Proci sebesség meg játékokban, ami nem érdekel.)
Szóval nem igazán győztek meg... -
ShadowX
őstag
Nem tudom ki próbálta már, de szerintem érződik az optimalizáció a 4.1.2 alatt. Gördülékenyebb a rendszer meg az animációk is.
-
szponzor
senior tag
válasz
kolosanyi #20927 üzenetére
Szintén részvétem, de nem csak a lopás miatt, hanem mert az LG nyomkodása közben esélyes, hogy visszaemlékezel a Nexus-ra. Haverom kb. idegbajos volt, amikor egy régi gombos LG-t kapott cseretelefonnak a One X helyett.
Amúgy szerintem most mindenki tegye fel az Androidlost nevű programot...bár utólag könnyű okosnak lenni. -
Szmoki
senior tag
válasz
kolosanyi #20932 üzenetére
hát nagyon sajnálom
de te magad irtad hogy sok edzés,kimerültség,nos ezért aludtál olyan mélyen,mert nem voltál kipihenve és nem bírta a szervezeted. mondjuk nem villamosra kellett volna időzíteni a pihit,de hát fura dolog az ember
hidd el tudsz olyan mélyen aludni,hogy bármit csinálnak nem ébredsz fel(saját tapasztalat
)
-
vamosip
tag
válasz
RAID 2 #20916 üzenetére
Na akkor:
Ezt nézd át 2. pontig, gondolom akkor a Java + Android SDK megvan + driver.
Bootloader nyitva.Töltsd le az új ROM-ot az android sdk könyvtárába innen 4.1.2 (legelső .tgz file)
Csomagold ki pl. 7zip-el először .tar-ba majd ezt is egy soju-jzo54k könyvtárat kapsz, ennek tartalmát másold be az android sdk, nálam C:\Users\vamosip\AppData\Local\Android\android-sdk \platform-tools\ mappába
Dugd rá a telót kábelre kikapcsolva, majd hangerő fel+bekapcs
Ha felismeri és látja a telót, akkor a fenti mappából indítsd el a flash-all.bat-ot, ami megcsinál mindent. Törlődik minden a telefonról.
Én utána visszazártam a boorloadert, de nem szükséges. -
kolosanyi
veterán
válasz
Quqesz #20928 üzenetére
Köszönöm. Eléggé magam alatt vagyok most így. Remélem gyógyszerre költi a rohadék.
(#20930) slice14
Köszönöm.(#20931) Szmoki
Nem bunkóság, elmondom. Sörözni voltunk haverokkal, de többen előbb leléptek, én még beugrottam hazafelé köszönni egy nagyon jó barátomhoz, aki szintén a városban volt. 4 órakor hajnalban szálltam fel a villamosra a Blahán, kicsit ittam, de nem voltam részeg, mindenre emlékszem. A villamoson elaludtam (ki vagyok merülve, sok az edzés meg minden), és a következő kép az az, hogy leszállok a Széll Kálmánon. Ami furcsa az egészben, hogy fél hatkor szálltam le, egyből odamentem az ott parkoló járőrautóhoz, onnan vissza a koliba, majd a XII. kerületi kapitányságra feljelentést tenni. Közel másfél órát voltam a villamoson, semmire nem ébredtem fel. Érdekes, mert a tárcám (tele okmányokkal) a belső zsebemben volt, a teló meg a nadrágzsebben. Erre fel kellett volna riadnom, még ha részeg lettem is volna, de nem. Valószínűnek tartom, hogy valami szarral elkábítottak, azért aludtam ilyen mélyen, meg ennyit... -
kolosanyi
veterán
Srácok, ma hajnalban kifosztottak a 4/6-on. Sikeresen bealudtam és a Széll Kálmánon ébredtem, üres zsebekkel. Szeretett Nexusom is áldozattá vált. Megtettem a feljelentést, az IMEI számot holnap délután csatolom az ügyhöz, de van egy olyan érzésem, hogy nem látom viszont a telefonom. Pénzem nincs most újat venni, úgyhogy egy ideig a régi GT540-t használom, aztán ha kicsit majd rendbe jöttem, majd meglátom mi lesz. Mindenesetre ha nem sikerülne újra Nexus tulajnak lennem, örültem, hogy részese lettem ennek a közösségnek. Még tuti vissza fogok nézni erre a topicra is rendszeresen.
-
havri1
félisten
AIR kernel-t használ valaki?
Esetleg tapasztalat a NoBIGMEM és a BIGMEM verziók között?
Nekem a BIGMEME van fent, és nagyon jó, de azt olvastam , hogy ajánlott a NOBIGMEM..miért? -
havri1
félisten
És mik a változásik 4.1 -hez képest? Valaki nyúzza már?
-
RAID 2
aktív tag
válasz
mgTerminator #20919 üzenetére
Ha a 10-ei már az új CM10, akkor a mai pláne az, nem?!
-
kasee
aktív tag
válasz
mgTerminator #20917 üzenetére
A cm10 mai nightly-ja már az?
Vagy mire gondolsz? -
vamosip
tag
válasz
RAID 2 #20913 üzenetére
Itt le van írva nagyjából, le kell tölteni a tgz filet, majd kicsomagolni két menetben.
Igazából több forrásból legóztam össze a dolgot
Topic elején van leírás a Java és Android SDK felrakásáról, PATH és driver átjavítása a leírásban, majd telefont recovery módban csatlakoztatni (hangerő fel+bekapcs) Driver települ.
Bootloader nyitás, ha eddig nem volt, majd a kicsomagolt ROM-ot, amit előzőleg a Platform-tools mappába másolunk és ott a flash-all.bat indítása. Végén bootloader zárás, ha szükséges.
Nem tudom mennyire vagy haladó, mert akkor gondolom érthető voltam, ha nem, akkor szólj és részletesebben leírom
Amúgy én is kezdő módon vágtam bele, bár tettem már vissza 2.3.6-ot ezzel a módszerrel.
-
havri1
félisten
Helló!
JB alatt a tárcsázónál, a névtalálatok között, tehát amikor keresek egy nevet, kiadja a találatokat.
Na ez a betűméret igen kicsi, nem lehet ezt valahogy nagyobbra állítani?
Nem gyári, AOKP JB build 4 van fent, amúg ynagyon jó
Slukkica romjában is hasonló, ha nem pont ugyanilyen a tárcsázó, abban is ekkorák a találatok.Illetve a pixeles képek még mindig nem megoldottak nálam. Haxsync-el szedtem le FB-ről őket, és bazi nagyok, és pixelesek..
-
jackbacsi87
senior tag
air kernellel (weekly 224) működnie kellene az otg-nek?
nem igazán sikerül működésre bírnom... -
slice14
veterán
Ha eddig nem vettétek volna észre itt a 4.1.2 NS-re
Slukk: Mikorra várható a stock 4.1.2 NS-re, ami nem nyúl a recovery-hez + rootolt tartalmaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Revolut
- Sorozatok
- Mafia: The Old Country teszt
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest