- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
120 ezer körül ott a Lenovo S300 vagy S400, melyek 1.7 kg körüli súllyal már elég jól cipelhetők. Egy MacBook Air 13" nagyjából 1.4 kg, szóval hatalmas különbség már nincs. Én cipeltem egy jó darabig céges MacBook Air-t és nem éreztem, hogy leszakadna a hátam.
De én sem azt mondom, hogy vegyünk laptopot csak azért, mert ennyi pénzért azt is kapunk. A legolcsóbb "nagy" iPad 130-140k körül kezdődik, ezért már korrekt vas is kapható (PC-ből és laptopból egyaránt).
Én csak azt mondom, hogy egy táblagép képtelen egy laptop/PC kiváltására, még a hétköznapi életben is. Én is használok táblagépet, de ironikus módon pont nem utazás közben használom (akkor inkább a mobilt tapicskolom). Sok jó fotós, grafikus, videós alkalmazás van rá (engem szakmailag ezek érintenek), de nem tudnák kiváltani a rendes számítógépet.
Néha kell a billentyűzet, egér, nagy tárterület (több száz GB-ról vagy TB-okról beszélek), komoly számítási teljesítmény, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged