Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz Martinitius #42050 üzenetére
Elvileg (bár már tényleg nem értek semmit) a telefonom nem a hivatalos LG szervizet érinti (ami -megint csak elvileg- teljeskörű, nem felbontott 2 év garanciát vállal), és emiatt adott csak az az 1 év.
Még a rendszerüzenetükben is ez áll: "A szolgáltatás korlátozott garancia idején (szoftveres garancia esetében) már nem vehető díjmentesen igénybe."
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Martinitius
tag
az teljesen mindegy, hogy milyen korlátozott garanciát találnak ki, az utolsó kis gané sufni gsm sem adhat kevesebbet 2 évnél (új telefon vásárlása esetén, ha használtat veszel, akkor is kell legalább 1 évet adni - bár ez nem tartozik ide). Ez a magyarországi (és egyben EU-s) minimum is, ettől a fogyasztó hátrányára eltérni nem lehet
Ius est ars boni et aequi. // Nexus nagyhatalom vagyok: 3db Nexus 5; 2db Nexus 5X; 1db Nexus 6P.
-
marquuard
veterán
válasz Martinitius #42053 üzenetére
Megpróbál kiállni a saját "igaza" mellett, egyelőre tétlen vagyok. Ha a második garanciaévben probléma lesz, instant felkeresem a Fogyasztóvédelmet ha visszaküldik a hibás telefont. A 2 éves garanciaminimumra tudnál adni egy linket, hogy ezt hol találom?
Dottore: Valamiért már ezen sem lepődtem meg.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Martinitius
tag
válasz marquuard #42056 üzenetére
nincs rá konkrét linkem, a Ptk van előttem, abban van benne (szavatossági igény: két féle létezik: kellék és termékszavatosság - utóbbi új jogintézmény). Bár a kettő között nagy az átfedés... lényeg, hogy mindkét szavatossági igény alapján 2 év illeti meg a fogyasztót.
Szeretném megjegyezni, hogy a jótállás és a szavatosság nem ugyanaz. Előbbi ink szerződéses alapú (az eladó vállalja), utóbbi pedig gyártóval és kereskedővel szemben egyaránt érvényesíthető igény.
De nem szeretném szétoffolni a topicot jogászkodással[ Szerkesztve ]
Ius est ars boni et aequi. // Nexus nagyhatalom vagyok: 3db Nexus 5; 2db Nexus 5X; 1db Nexus 6P.
-
bl4ze
veterán
na megjött az OTA 5.1.1 - most megy fel meglátjuk bármi változást észlelek-e...
.:. bl4ze .:.
-
roland091
senior tag
valaki tud ajánlani valami jó zenelejátszót ( poweramp nem szereti az M-et), play zene meg hát egy tragédia
-
horvathkrisz
addikt
erre senki?
-
veterán
válasz horvathkrisz #42064 üzenetére
1. Szerintem nem, ha az app drawerre vagy a beállítások menüre gondolsz.
2. ilyen van benne, ha a baloldalit választod ki, akkor nem csörög, nem rezeg.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz horvathkrisz #42068 üzenetére
Azért együtt lehet ezzel élni, a "teljes némítás" teljesen némít.
A menü lapozás engem hidegen hagy.
A némítás JB-n (Motorola) a záróképernyőről csuszkával működött.Amit most hiányolok az M-ből, hogy nem lehet úgy beállítani a "ne zavarj"-t, hogy a reggeli ébresztésig tartson, most neked kell megadni, hogy hány órán keresztül tartson.
@(#42070) horvathkrisz: nem rezeg
[ Szerkesztve ]
-
YAS-dude
őstag
válasz horvathkrisz #42068 üzenetére
Szerencse, hogy a launcher cserélhető. Komolyan nem értem ezt a hisztit egy developer preview tulajdonságain.
-
LógaGéza
veterán
Ennyi volt a CM12.1 is. Kevesebb funkció van benne, mint az AICPben, SOKKAL jobban merül (mind a kettő hammerheadcaf branch), lassabb (input laggal sose találkoztam AICP alatt, CM alatt szinte minden Messenger üzenetnél). Egyedüli pozitívum a külön Sounds menü, és a Trebuchet - ez utóbbit nem fedeztem fel AICP alatt, de mostmár tuti azt fogom használni
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
ordogl
tag
Sziasztok!
Belinkelné valaki, hogy az 5.11 miben hozott újítást?
Köszönöm előre is.Ordogl
-
zeuszos85
csendes tag
Üdv!
A következő problémával fordulok felétek. Most jutott hozzám egy ilyen készülék Slimkat rommal. Egészen addig hibátlanul működik a telefon amíg a wifit nem aktiválom. Amint ez megtörténik nem tudok végig futtatni egy Antutut mert a végén kilép hibával. Telefonálás közben újraindul és úgy egésszében a telefon kegyetlen instabil és gyakorlatilag használhatatlan lesz. Wifit bekapcsolva talán 1 percig tudom használni a netet majd ledobja. Valamikor ezzel egy időben újra is indul. Mikor mit érez. Valamikor jelzi, hogy fent van a wifin de nincs net. Ez mi? Most épp beléptem a wifi menübe megnézni, hogy mi van mert nem csatlakozik és rommá fagyott. Az alkalmazás nem válaszol....
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz Dottore #42055 üzenetére
Minden tisztelettel.. nemtom mit balkánozol meg szídod a "magyar garanciális hozzáállást" inkább a Te hozzáállásod tipikusan magyar-balkáni, ahogyan beképzeled, hogy hátrányosan vagy megkülönböztetve illetve az ország meg amúgy minden rossz.
Ausztria / MediaMarkt: második visszaküldésre cserélték csak a Nexus repedt keretét, elsőre megpróbálták elsumákolni. Illetve felvételkor ráírta a MM-os szervízes a jegyzőkönyvre, hogy karcos kijelző, mire kedvesen újranyomtatottam vele a jegyzőkönyvet, hogy "a kijelzőn karcos fólia található", mert nem írtam alá a kamuságot.
A világ ilyen, nem pedig Magyarország.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
N5-nél van valami módszer arra hogy fekete fehérre lehessen állítani az egész telefont?
Samsungoknál van az extrém energiatakarékos mód, amit ha beállítunk akkor már a kijelző sem színes, hanem fekete fehér lesz.Itt ez megoldható lenne?
-
marquuard
veterán
-
válasz DeathAdder #42079 üzenetére
Itt nem hiszem, hogy sokat számítana. Samsungnál azért fekete-fehér mert a fekete részeknél szinte 0 a kijelző fogyasztása ezzel minimalizálják. Itt hosszadalmas procedúrával lehet fekete-fehér ikonpakkot meg ilyeneket használni, de előnye semmi nem lesz.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
bl4ze
veterán
Eddig semmi változást nem látok 5.1.1-en az 5.1-hez képest.
3 napja megy a telefon, 20%-on állok és ebben volt egy 5.1.1 OTA frissítés is
Az 40%-ról levitte 27%-ra az update.....:. bl4ze .:.
-
slice14
veterán
válasz Dottore #42085 üzenetére
Ahogy egy régi klasszikus mondja: "Ha nem tetszik, el lehet menni." Ferkó
Na jó, ezt poénnak szántam.
De ez a garaciáztatás az LG-nél tényleg vicc. Egyszer ezt mondják, egyszer azt. A samunál nem volt ilyen, legalábbis nexus-nál. Bar nincs tapasztalatom (kop-kop), de a fórumot olvasgatva, ez jött le.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
tybsen
addikt
válasz Dottore #42085 üzenetére
Semmi olyasmi nem volt a hsz-omban, amiből leb.szásra lehetne következtetni; nem tudom mi okom lenne ingerelni vagy számonkérni Téged? Egyenrangú fórumozó vagy velem, csak elmondtam a véleményem a hozzászólásodra reagálva, nem volt benne semmi támadó szándék, miért is lenne? A frusztrációdra és a stílusodra csak Te magad tudhatod a választ, de elég különös, hogy így reagálsz.
Mindössze azt próbáltam érzékeltetni, hogy Tőled nyugatabbra sincs ez másképp, kvázi felesleges ezt visszavezetni balkánra vagy magyar ügyintézésre.
-
Dottore
addikt
válasz slice14 #42088 üzenetére
A Samsungnál a Nexus egy álom volt garancia téren (most megkövetem tybsen kollégát mert ez is nálunk van és ugye akkor részben mégis kissé elragadtattam magam), nekem 3x cseréltek kijelzőt, úgy, hogy kijöttek. Ajándékba kaptam akksit, zsír új középrészt.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Elérhető root M-hez. http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/index-google-nexus-5-android-m-t3120746/page39
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz zolka95 #42089 üzenetére
Ne láss bele olyat ami nincs benne. Ha azt mondom majom, akkor nyilván nem arra gondolok, hogy banánt eszel, ahogy mikor azt mondtam balkáni, azt is egy jelzőként használtam.
De most már hagyjuk abba mert összeszámolom ki hányszor írta le és el fogod veszteni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest