Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPetya19
addikt
Találtam egy ,,megoldást" a kamera bugra:
Egy jó ideje ha lock screenről nyitom meg a kamerát, nem home-al lépek ki, hanem backel, és sokkal ritkábban jön elő.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Kispósi
aktív tag
Felraktam az M-et. Flash-all.bat nem ment mert system.img -t kiányolt vagy ilyesmi. Viszont NRT-vel simán felment. ez alapján
[ Szerkesztve ]
-
horvathkrisz
addikt
válasz MrPetya19 #41852 üzenetére
Én is találtam megoldást. Illetve randras_83 mondta a tippet:
Whatsapp és Vibernél letiltottam a kamerahasználatot az App Ops nevű progival, azóta nem hogy ritkábban, hanem egyáltalán nem volt kamera bug.
Amúgy meg nem a droid a szar, hanem a viber és társai... -
marquuard
veterán
-
Kispósi
aktív tag
Android M-nél 32-ből 16 Gb lett. Azt olvastam recoveryben kell clear cache meg factory reset. De a gyári recoveryben. Nekem viszon az nem jön be csak a felkiáltójeles android. mi a teendő? TWRP alatt nem segített a wipe
-
jokerman7
csendes tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. 2013 novemberbében vettem a nexusom a google playből de még US-be. a garancia azt hiszem egy év (javítsatok ki ha tévedek).
Az lenne a problémám hogy egy ideje a telefon csak úgy kikapcsolt és nem kapcsolt be. Ha töltőre raktam folyamatosan a google felirat villant fel egy más után.[link] Sikerült megoldani hogy bekapcsoljam de még mindig megcsinálja ezt és most már vissza se birom kapcsolni. Szerintem a bekapcsológombbal lehet a hiba.
Ilyenkor mit kell csinálni? gondolom szervízbe kell vinni. Mindegy hova viszem, vagy írjak a google-nek inkább? -
Scooter74
őstag
Eddig így teljesít az M preview:
Utolsó 5 képet nézzétek!
Android M PrewievNexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
schmici89
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Ma frissült a telefonom 5.1ről 5.1.1re és azóta nincs beállítások "menü". A telefon nincs rootolva.
Köszi előre is a segítséget! -
TaylorPro
addikt
4 óra 14 perc shotnál járok jelenleg. Ennyi még soha nem volt. Ez nagyon intenzív használat, folyamatosan wifin.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
gery2123
őstag
Nálam ennyi volt az M. Sajnos nem szeretem a random rebootot. És ma épp videót mutatok a kicsi unokahugomnak,hogy milyen kicsi volt amikor restartolt egyet. Tegnap a futás ma ez. Ment vissza az L.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Kari1
aktív tag
válasz jokerman7 #41863 üzenetére
Nekem is ilyen hibám volt. Ha garis akkor USA-ba kell neked visszaküldeni ha nem garis ott javítod ahol akarod (lehet hogy 24 hónap gari van rá, az LG EU-ban ennyit ad csak nálunk van a'szem 12 hónap). Ha nem garis és itthon javíttatod akkor az LG Mo ebben az esetben alaplapot fog cserélni ami szvsz nem olcsó, plusz csak 16GB-os alaplapjuk van.
-
zekk007
aktív tag
válasz gery2123 #41874 üzenetére
Sziasztok!
Elöször is elnézést a helyesirási hibákért de rossz a billenyüzetem..... Szeretném visszaállitani teljesen gyári állapotra a telefont de pl ami le van irva 1 hsz ben ott az összes link döglött.... Szeretném visszazárni a bootloadert majd visszarakni a gyári rendszert. Jelenleg slimkat van rajta valami TCW touch recoveryvel..... Melyik a legegyszerübb modszer erre ill linkekkel a pontos menete...
-
gery2123
őstag
válasz zekk007 #41875 üzenetére
gyári 5.1.1 rom a googletól. Letölt kicsomagol, majd a flash-all.bat futtat, miután a telefont csatlakoztattad a géphez fastboot módban. A legegyszerűbb és tutibb módszer. Vigyázz mindent töröl.
Linux.: Letölt, kicsomagol, terminálban nyit a mappa, majd sudo ./flash-all.sh és kész is
-- PSN_ID: GerY2123
-
vacs
veterán
Nagyon kéne már egy Nexus Root Toolkit (NRT) leírás az összefoglalóba, rengeteg embernek segített volna már!
(^)(>.<)(^)
-
bucsupeti
senior tag
az exchange szinkron szivja szinte biztos! nekem akkor produkált ilyet amikor a jelszó megváltozott és a telón nem írtam át. nézd meg hogy mennyi időt tartja ébren az exchange. nem csodálkoznék ha 4-5 órát is elérné
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
aizen92
addikt
válasz glspeter1 #41879 üzenetére
én meg használom melóhelyemen sokat. Kegyetlen bugos szar rendszer. A kijelző pedig nem ismeri a színeket, annyira torz az összes. Egyáltalán nem ajánlom. Ezt onnan tudom, ha sokat kell használnom egy nap, és hazafele N5-öt nyomkodom, olyan érzés, mintha egy csamcsung S2 után használnám a N5-öt. Ég és föld. Hihetetlen mennyire smooth az N5. Akksi meg egy fél nappal fog többet bírni. JUHU. második nap felén kell újratölteni, amikor talán nincs is az ember töltő közelbe. csodát ne várj az akksitól.
+ garivesztés nélkül nincs costum romolgatás rootolgatás etc."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
magicbox
senior tag
5.1.1-et használóknál működik a Google Térkép új verziója? Nem indul el a navigáció, csak vissza ugrik az elejére. A "gyári" 9.3.0 hibátlan. Amint frissítem, használhatatlan lesz.
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
gabro0
őstag
Itt az a kép a Type-C csatlakozóról és a kísértetiesen Nexus 5-re hasonlító telefonról. A csatlakozó körül fémnek tűnik az anyag, meg a keret is gyanús
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz gabro0 #41884 üzenetére
Ami inkább biztosabb véleményem szerint. Ad1. USB-C-vel jön majd hál' égnek, Ad2 és mivel beépítik az Android M-be rendszerszinten az ujjlenyomat olvasó funkciót.... erre kell ugye egy referencia telefon..... Remélhetőleg a következő [ könyörgöm ne gigakijelzős szutyok legyen] nexusban ezek tényleg ott figyelnek majd.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
siofok
őstag
köszi!igazából ki kicserélem,mikor vízbe dobtam akkor már döntöttem szét egyszer a telót,nem gond.
azt megtudnád mondani mi az akku száma,ami alapján keressek hozzzá?nincs itthon a csavarhuzó készletem,nemtudom megnézni.ezt is túlélte:
[link][ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
veterán
Ez alapján feltettem a multiROM-ot, indításkor választható, hogy melyik oprendszer bootoljon be.
Minden infó megtalálható az első három hsz-ben. PC se kell hozzá, mindent a telefonra töltesz le az ott szereplő linkek alalpján.Jelenleg 511 és M van rajta, diliből talán ráteszek egy Ubuntut is.
[ Szerkesztve ]
-
glspeter1
őstag
válasz radicspeter1 #41887 üzenetére
Kell, kell és kell!!
Az akksi lehetett volna mondjuk 3200-as is, de a fhd kijelző mellett ez sem lesz rossz (+ snapi 808).Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
-
slice14
veterán
Kell, kell, kell ...
És végre sztereó hangszóró. Remélem nem olyan árfekvésben indít, mint az N6.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
TaylorPro
addikt
Nos, kinek hogy bírja az M?
Bugot még nem találtam benne. Nincs memória gond, kamera bug(ez nekem soha nem is volt), elemlámpa utáni kamera indítás hiba sincs már. Gyors Novával is mint az álom. Akku sokkal jobban bírja. Észrevettem ha töltőn van akkor pörög a google szolgáltatások, máskor nem. Szerintem ezt most nagyon összerakták, csak javuljon, ne rontsanak rajta. Eddig nagyon tuti.
Más. A prewievek mindig jönnek nexusra? Nekem nagy meglepetés volt hogy a bejelentéskor már volt M image. Most külön örülök a Nexusnak.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TOZ
addikt
-
roland091
senior tag
nem úgy volt h az idei nexus telefonokon már lesz ujjlenyomat olvasó ? v csak annyi h M már támogatja ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest