Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz TaylorPro #41898 üzenetére
Ilyen előverzióhoz képest tényleg jól sikerült és marha jók lettek az új animációk, az akksi idő is rendbe van. Ezek ellenére én visszaraktam az 5.1.1-et, mert a Facebook app és a Facebook Messenger még sokat bugzik az M-en, meg furcsa mód nekem fagyott a lenti funkciógombok körülötti animáció.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Martinitius
tag
válasz TaylorPro #41898 üzenetére
nekem tök átlag akkuidőt produkál.
bugot egyet találtam: youtube-n minden videó (csak) 720p-be jelenik meg, fullHD-re nem engedi felvenni (illetve magát a felbontást sem kínálja fel mikor videó közben akarod állítani) nem tudom más találkozott-e ezzel a jelenséggel
plusz készenlétben mintha jobban merülne (CM12.1-hez viszonyítva legalábbis), szval ez a nagy doze dolog még nem működik, sőt paradox mód még jobban is merülettől függetlenül previewhoz képest meglepően stabil
[ Szerkesztve ]
Ius est ars boni et aequi. // Nexus nagyhatalom vagyok: 3db Nexus 5; 2db Nexus 5X; 1db Nexus 6P.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest