Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz ilyen_85 #4750 üzenetére
FYI amazon UK-n ugyanez olcsóbb (csak ne használjatok currency convertert mert horror áron vált!):
Items: GBP 47.97
Postage & Packing: GBP 5.87
Total before VAT: GBP 53.84
VAT: GBP 0.00
Order Total: GBP 53.84a különbségből majdnem kijön egy csomag fólia. jöttök 6 fonttal a tippért
[ Szerkesztve ]
-
mrdavid
aktív tag
válasz v_angelus #4748 üzenetére
köszönöm,
a garit tudom, hogy hogy van onnan vettem a nexus 4-et, de ott nem volt ilyen, h bolti v nem, annyi volt a boltba mint online
kaptam infot h függetlenül elektronikai nagyáruházakban február elején jelenik meg
szolgáltatokkal meg még nem állapodtak meg, bennfentes információ ez
fehér és fekete is lesz itthon, és valszeg csak 16gMacbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
ilyen_85
senior tag
válasz zsirfecske #4751 üzenetére
egy linkket is tudsz dobni, én nem látok ilyet amazonon :s
-
zsirfecske
addikt
válasz ilyen_85 #4753 üzenetére
ráadásul spigen inc eladó, mi anno 3rd party-tól vettük itt.
-
hakydakillah
senior tag
válasz mrdavid #4752 üzenetére
Ahogy már említették, szerintem ha dobsz valami szívmelengető direkt kezdő szintű német szöveget, akkor biztosan odaadják netes áron: Ich bin XY. Ich bin aus Hunagary bekommen. Internet war 399E, jetzt warum nicht? Bitte, ich habe viel-viel utaznieren hier, ich habe nicht mehr geld. :-D
-
mrdavid
aktív tag
válasz hakydakillah #4755 üzenetére
ismerős hozza majd valszeg haza, ő meg beszéli a németet, csak puhatoloztam azért én is
köszönöm
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
GrooveHero
addikt
Srácok a múltkor feltett kérdésemre (rev 1.0 vs. rev 1.1) tud vki válaszolni?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
zsirfecske
addikt
válasz hakydakillah #4755 üzenetére
szerintem ennyire ne alázd meg magad egy kis árengedményért
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
válasz zsirfecske #4758 üzenetére
elég lenne annyit mondani, hogy:
"- aus ungarn...
- ahh ungarn... hier, es cost 399 dann ... xD" -
hakydakillah
senior tag
válasz zsirfecske #4758 üzenetére
Viccnek szántam. :-) Külföldön gyakran találkozom ilyesmivel, szegény emberke kézzel-lábbal próbálja elmagyarázni, hogy mit is szeretne. Általában előkapom a gentleman formámat, és beugrok tolmácsolni.
ilyen_85 - :-D Még egy ingyen tokot is adnának :-D
[ Szerkesztve ]
-
ilyen_85
senior tag
romot keresek éppen, a Cataclysm halott? december közepe óta nincs egy darab nightly sem, aki használja még mindig jónak tartja?
A másik ami tetszik az az Omni, nexus 4-en az volt fenn, mert nagyon stabil és gyors rom, itt nem tudom milyen lehet.
-
leslien
nagyúr
válasz rootkiller #4763 üzenetére
+1 na még annyit +a GravityBox
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ilyen_85
senior tag
válasz rootkiller #4763 üzenetére
sajna nem jó a gyáritól elkékül a fikuszom és kiütéses lesz a macskám...
őszintén szólva pár apróság mindig hiányzik, de nem rossz a gyári sem persze
-
leslien
nagyúr
válasz rootkiller #4766 üzenetére
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
mr.szabados
tag
Ubuntu touch nem lesz a kis készülékünkre? Tudtok valamit?
Samsung Galaxy 3 ->LG Optimus 2X -> LG Optimus L9 -> Samsung Galaxy Nexus -> Samsung Galaxy S4 -> LG Nexus 5->nokia 7.1->pixel 4a
-
obZen
tag
válasz ilyen_85 #4762 üzenetére
Épp ezt használom (frankó PA hiányában), s azt kell mondanom, hogy kib*szottul tökéletes.
Azért nincs "frissebb", mert miért is lenne?!Átmeneti ROM, ha nem lennék PA "fanatik", ez lenne az, amire mindig visszatérnék a kísérletezés után.
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
Algotis
addikt
Asszem' Pesten fogom leadni majd a telefont márkaszervizbe, meg most ráérős az ügy, nem kezdek neki factoryzni
Androidos Outlookból küldve
-
robesz87
tag
Spigen Slim Armor megérkezett. Hurray.
-
Tomace91
senior tag
válasz robesz87 #4772 üzenetére
Abban tud nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudom rávenni a google asszisztens arra, hogy csináljon is valamit ne csak rákeressen a dolgokra? Átállítottam a beviteli nyelvet US angolra, mint ahogy kell, de tele van a youtube azzal, hogy e-mailt iratnak vele, meg minden emlékeztetőt vagy időjárást kérdeznek tőle... Én megkérdezem tőle hogy milyen időjárás van és erre csak rá keres google... "Make an appointment..." és erre nem megcsinálja, hanem rákeres nekem google-n...
-
Tomace91
senior tag
Nem válasznak akart menni ne haragudj
[ Szerkesztve ]
-
G4bi89
senior tag
Tegnap megjött a Nilkin tokom és eddig csak jókat tudok mondani róla. (Mondjuk nem is vártam mást)
Tökéletesen passzol, nem csúszik és a telefon se lett tőle sokkal nagyobb.Más
Ki milyen fülest,headaetet használ a telefonhoz? Van egy Sony headsetem és azzal nem kompatibilis, a magas és a mély hangok elvesznek."egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
ndlx
aktív tag
-
Lecs@
addikt
Friss Innsbrucki ár MM 429 Euro. 30 Euroval drágább lett, mint Decemberben amikor vettem.
512 GB
-
addikt
Sikerült beszereznem-e remek telót!
Pár órája van nálam, de nagyon király!iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Edge
veterán
válasz Jeanne d'Arc #4784 üzenetére
gz, hónapok múlva is az lesz
Tok téma, én valszeg innen újítok vmit.
pl.:[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Most néztem meg a mobilaréna videóját amiben a nexus 5 készüléket mutatták be. Az egyik panasz a szőrnyű kamera volt (elméletileg mikor miadták a telefont a google is tisztában volt ezzel) na most itt maga a optika gyenge vagy valami frissítés jött ki a kamerára azóta, és szép képeket lő? A másik nagyon rossz hangminősége van a telefonnak kihangosítva? Csak a gondolattal játszom hogy esetleg ezt veszem, de az LG G2 lekörözi (kamera, 2 nap akku idő, gyári jó minőségű fülhallgató, tesztekben jóval gyorsabb, stb) ezek a biztosak, de lehet még több mindenben jobb, de nexus om még nem volt, stock android flat-sége tetszik viszont , csak ez a fránya G2 sokkal jobb véltelnek tűnik.. Illetve a PartneroGSM ben 110K ért érdemes megvenni? Elvileg előtted bontják ki a dobozt szóval valóban zsír új készüléket kapsz, és a garanciában is nagyon jó a szervíz.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
addikt
-
Bilux
veterán
válasz Jeanne d'Arc #4788 üzenetére
Addigra nem lesz mit belerakni
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
addikt
-
hakydakillah
senior tag
válasz adammkaa #4787 üzenetére
Mindjárt kapod a válaszokat, hogy ez a téma már vagy ötvenszer ki lett vesézve, bár tényleg ki is volt :-) Szerintem mindenkinek magának kell tudnia. N5 fórumon Nexust fognak ajánlani, G2 fórumon meg fordítva. A pontok, amiket meg írtál – szoftveres gondok voltak, amit updatel javítottak. Így most már bitang jó képeket lő, sok esetben G2-t veri - főleg esti képeknél. A kihangosítást nem tudom, nem szokok így telefonálni. Üzemidő is felhasználótól függ. G2-t is ki lehet ütni 1nap alatt, csakúgy mint az N5 is kibír 2napot :-) Az én esetemben a töltés 2,5naponta történik. Gyorsaságot meg nézhetsz bármilyen benchmarkot, nincs értelme, google nem benchmarkra optimalizál, mint egyesek. Kézbe kell venni 1órára mindkettőt, és meglátod melyik lesz az igazi győztes. :-) Én egy hónapon át kutattam, gyűjtöttem az infókat a két készülékről, mert én se tudtam melyiket vegyem. Végül N5 mellett döntöttem, és eddig nem érzem egy picit se, hogy bánnom kéne. Főleg ha olyasmiket olvasok gyakran, hogy G2-ről N5re cseréltem a sok lag miatt. De nem akarok tipikus N5 fórumozó lenni, és rábeszélni, neked kell tudnod. Vannak a G2-nek is jópofa tulajdonságai – kijelző, akkumulátor, infra, knock knock stb.
-
Lecs@
addikt
válasz hakydakillah #4791 üzenetére
Okos, és átgondolt válasz. Egyetértek az álltalad írottakkal. Én G2 tulaj is voltam, az akksi csak ami hiányzik. Természetesen, számolva a dologgal léptem N5- re.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
adammkaa
senior tag
Kihangosítva milyen a telefon hangszórója, zenét hallgatva, vagy akár bejövő hívásnál? Több helyen olvastam hogy elég minőségtelen torz hangja van, te hogyan értékeled ? Kibír egy napot 3-4 óra zenehallgatással 1-2 óra zetezéssel fb szinkronizációval telefonálással karöltve?
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
Kamera frissítés után érezhetően sokkal szebb képeket készít a telefon, ez a közvélemény?
Nexus 5 Black
-
huan
őstag
Sziasztok.
Az miért lehet, hogy az android billentyűzet áll mindig vissza az általam választott pl.Swiftkeyboard, vagy Smartkeyboard helyett?
Kipróbáltam több sms-kezelő appot,azt hittem azok miatt,de már csak a Hangouts van és az Smspopup. Az átállítást követő 1-2 használat után visszaáll.[ Szerkesztve ]
-
defcom
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja én is boldog N5 tulaj lettem, hibátlan a telo, nagyon szeretem. Szeretnék tokot venni hozzá, méghozzá 3 közül választanék: Spigen Neo Hybrid, Spigen Slim Armor, Google hivatalos bumper tok. Akiknek van ezek közül, azoktól kérdezném: a Neo Hybridnál tényleg olyan pici a jack csatlakozó, hogy nem lehet használni? a Slim Armor-nál a bekapcs. gombról olvastam negatív kritikákat. Észrevétel? A google bumper toknál a szennyeződésekre és a gyenge anyaghasználatra panaszkodtak legtöbben...(na meg az árára )
Köszi előre is!
-
-
FinGod
csendes tag
Ha minosegibb, de nem ultra draga megoldast szeretnel, probald meg esetleg a Sound Magic E10-et! Hifis forumokban bukkantam ra, az en fulemet maximalisan kielegiti (bar valszeg eleg botful lehetek :-)). Van mikrofonos kivitel is, az par ezressel dragabb.
Amit viszont mindenkinek (root kell hozza) ajanlok a Viper4Android! Mintha egy masik telefont hallgatnal! A fules meg ez a szoftver egyutt mindent visz! Legalabb is nalam.FinGod
-
adammkaa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest