Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
válasz agressor12 #4851 üzenetére
A forrás nálam is a Ditech volt. Igaz az itteni apró közbeikatásával, de bekar (400 juró) áron.
-
adammkaa
senior tag
válasz tvse1995 #4852 üzenetére
És külföldi gar levelet kaptál hozzá? Ha van valami baj vele megy a telefon postázgatás kintre? Kicsit macerásnak hangzik. Itthon meg olcsóbb megbízható boltból, ahol originalt veszek én bontom fel előszőr , nem látom akkor értelmét a kintről szerzésnek, nem hogy olcsóbb még drágább is kinti garival. Akkor marad a bevált Partnero GSM bolt, ahol origin bontatlan 110K , és nagyon jó szervíztapasztalattal mindent cserélnek azonnal, telefont is akár. De reméljük az ég adta világon semmi baj nem lesz a vásárolt készülékkel.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
w333
félisten
válasz adammkaa #4854 üzenetére
Jobban jársz ha a Media M. -ból veszed meg, mikor az itthoni Media M. is forgalmazni fogja akkor érvényes lesz a 2 év gyári garancia
(#4855) TOZ
Azt se feledjük ha pl. javíthatatlan a készülék akkor viheted vissza a Ditech -be mert itthon nem cserélik a telefont ... kizárólag csak javítják
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
adammkaa
senior tag
-
w333
félisten
válasz adammkaa #4858 üzenetére
Én a Nexus 4 -t pl. tőlük vettem visszajelzések alapján tényleg megbízható bolt, viszont azt ne feled hogy csak 1 év bolti garanciát kapsz a telefonra
Én a helyedben vennék egy vonatjegyet vagy valahogy kimennék Ausztria -ba és mindenkép a Media M- ból venném meg Link így kapsz 2 év teljes körű garanciát és ha valami bajod van a telefonnal akkor szépen beviszed bármelyik magyar Media M. -be és garanciában javítani / cserélni fogják a telefont
Nem érzem azt a motivációt ami miatt megérje hogy lecseréljem Nexus 5 -re ... inkább megvárom az új Nexus -t ami már Snapdragon 805 / Adreno 420 lesz
[ Szerkesztve ]
-
adammkaa
senior tag
Én nem utazom azért ausztiába az biztos. Elég az 1 év nekem, úgy is ha hibás alapból a készülék, kijön sokkal előbb a probléma.. A másik mire 120K ha ki is adnék érte azt beváltom Euroba az nekem 130K ba fájna.. Maradok Partnero nál inkább az a tuti.
rootkiller Oda vissza +30K is lenne az , + rengeteg időm is elmegy rá.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz tvse1995 #4863 üzenetére
Azon a vételen nem kellett sokat gondolkodni akkor ha oda vitték neked és kezedbe nyomták. Én partnero nál veszem az tuti. Elég az hogy itt is original dobozban kapom és 1 év nekem elég. A hardveres hibának igen kevés esélye van , meg ha nem töröd be a kijelzőt akkor ezen felül apró dolgok még ha tönkre is mennének 1 év után nem gondolok itt hangszóró javításra vagy hasonló nem nagy kiadások..
w333 N5 lesz N4 helyett?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
ilyen_85
senior tag
válasz rootkiller #4850 üzenetére
igen! mindenképp DiTech, vagy Media Markt, már csak a két év gari miatt is... s mivel nem magyarok úgy gondolom a hozzáállásuk is európaibb mint egy gsm boltnak.
Én is onnan vettem volna a nexus 5-öt, ahogy az n4-et is ott vettem, de épp aznap raktak fel egy n5-öt, egy hónapost ditechből. Megnéztem, szép volt így meg is vettem.
-
w333
félisten
válasz adammkaa #4864 üzenetére
Nem ...
Nem érzem azt a motivációt ami miatt megérje hogy lecseréljem Nexus 5 -re ... inkább megvárom az új Nexus -t ami már Snapdragon 805 / Adreno 420 lesz
(#4868) adammkaa
Legkésőbb karácsonyig már itthon is kapható lesz
Persze kérdés hogy tényleg Snapdragon 805 / Adreno 420 lesz és hogy ki fogja gyártani, de én mindenképp megvárom, a Nexus 4 még mindig nagyon jó, és még legalább bő 1 évig szeretném használni
[ Szerkesztve ]
-
adammkaa
senior tag
-
w333
félisten
válasz agressor12 #4871 üzenetére
Ez így van, de ha már Media M. -ban is ugyan ennyi kerül akkor inkább onnan érdemesebb megvenni
Mert pl. mi van akkor ha előbb bevizsgáltatják a telefont és kb. 2-3 nap múlva cserélik ki ?
(#4873) adammkaa
Hát épp ez az hogy Nexus 4 és Nexus 5 között sem érzek nagy sebességbeli különbséget, ezért is várok még egy olyan telefonra ami majd über-brutál lesz
[ Szerkesztve ]
-
adammkaa
senior tag
Várd meg ahogy érzed, de szemmel látható sebességnövekedést nem fog hozni azzal aw hardverrel az biztos. Én inkább most megveszem az N5-t és akkor cserélem le mikor jön az N7 majd, akkor talán lesz érdemi változás. 2 évig meg én is akarom használni N5 t mire jön N7 pont annyi idő telik majd el.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
törölt tag
osztrák ditech-es n5-öt akkor javítja a magyar lg márkaszerviz?
-
adammkaa
senior tag
A mostani snapdragon 800 is villámgyors 5s nél is gyorsabb, nem hiszem hogy a sebesség lesz a leg áttörőbb a következő és az utáni nexus ban, de nyilván mindig megkapják az elérhető leggyorsabbat már csak a fejlesztések miatt is. Nexus 6 sem lesz gyorsabb szemmel mint nexus 5 de tesztekben lehet többet nyom majd pontszámot de mint tudjak azok semmit nem érnek. Oda kell tenni egymás mellé aztán hajrá. Én inkább a 2 napos akksi időt nagyon aktív használat mellett, és a mégjobb kamerát, kicsit minőségibb külsőben, de mégis tartsa meg a jellgzetes nexu stílust én ezeket várnám a következő generációktól. Az lehetséges hogy 0.300 másodpercel hamarabb be fogja tölteni a böngészát a snapi 805
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
-
-
dnelb
veterán
Pl az hogyha le van téve asztalra nem lehet hallani ? Tervezési hiba . A halálba idegelt hogy mindig kijelzővel lefele kellett leraknom a telefont este hogy reggel halljam az ébresztést A puszta tények meg az hogy a kijelző ha nem kalibrálod olyan mintha egy fehér lepel lenne előtte. N5nél viszont az alap kijelző is tökéletes.
# szerkesztésedre: ok , feladom, jobb az n4.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Nem azt mondtam hogy jobb ... csak azt hogy nem éri meg lecserélni
Talán még ezt a minimális sebességbeli különbséget még elviselem Link
(#4889) hakydakillah
Ezt mondom én is hogy az egymás utáni Nexus telefonok nem hoznak akkora újdonságokat (kivéve Galaxy Nexus -ról Nexus 4 -re) hogy megérje lecserélni (jobb kamera / full HD kijelző nekem nem szempont) de ha pl. most Galaxy Nexus telefonom lenne akkor biztos hogy megvenném a Nexus 5 -t ... de így hogy kb. fél éves a Nexus 4 így kicsit pénzkidobásnak tartom mint sem hogy előrelépésnek
[ Szerkesztve ]
-
hakydakillah
senior tag
Én ezért váltok csak 3-4év után :-) A már sokat emlegetett Desire után váltottam. Ilyenkor érzi aztán igazán az ember a különbségeket. Egy tavalyiról, mostanira váltó emberek zöme szerintem feleslegesen hozza meg ezt a lépést. Van egy leheletnyi javulás dolgokban, de semmi extra.
Ha készülék bírja, nem tud senki olyan fejlődést mutatni, amiért úgy érzem váltanom kell. Most adok-veszeknek hála a készülékem végösszege 10euró lett, és még Desiret el se adtam :-) Ez nekem pár évig pont jó lesz így. Ha nem romlik el akkor pár év múlva nem fogom sajnálni a cserét, mert nincs mit veszítenem. Én már el se tudom képzelni, hogy ennyire gyors és stabilan futó rendszernél mi lehet még gyorsabb :-D -
w333
félisten
válasz pepe091 #4890 üzenetére
Semmi rosszat nem mondtam csak kérdezték hogy miért nem váltok Nexus 5 -re leírtam a véleményem sehol nem húztam le a Nexus 5 telefont sőt, és erre mindenki fellázadt hogy én azt állítom hogy a Nexus 4 a jobb telefon, persze ezt egy szóval sem mondtam mert nagyon is jó telefon de mint már mondtam nekem nem éri meg váltani ... Peace
-
Algotis
addikt
Ezzel a melegedos problemaval szerintetek megeri egyaltalan leadni gariba? Mert kb. annyit neznek ki hogy bekapcsoljak, par percig nyomogatjak es rairjak hogy rz mukodik es kesz.
Androidos Outlookból küldve
-
törölt tag
Szakmai fórumba inkább ne írj. Kár a papírért.
Mert akkora baromságokat beszélsz, mint a ház! Mióta megvettem az N4-t, a baromságaid idegesítenek (és másokat is). Hozzáteszem, már nem olvasom azokat a topicokat. Ide is csak épp betévedtem. Ráadásul ha meghallom, hogy Nexus, második gondolatom te vagy...
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz hakydakillah #4822 üzenetére
Remek, nagyon hasznos írás, köszi.
Viszont az Ultra Hybrid-et és az Ultra Thin Air-t nem említetted.
Nekem a fehér N5-öm hátlapja nagyon tetszik, ezért nem szeretném eltakarni.
Milyen tapasztalatok vannak az Ultra Hybrid-el, ennek is gumis anyagból van körbe a széle, mennyire nehéz megnyomni a gombokat?
A Crystal clear "színnek" is gumis a széle, vagy ez teljesen műanyag?
Attól félek, hogy kicsúszik a kezemből és leesik (a régi telómmal így jártam és pókhálós lett a kijelzője).[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
w333
félisten
-
törölt tag
Ki beszél telefon vásárolásról? Nyisd már ki a szemed és láss csodát, hogy milyen postra hivatkoztam. Végtelenül reménytelen eset vagy, az életbe nem reagálok többet egyetlen postodra sem és messze kerülni foglak. Rettentő idegesítő és túlbuzgó vagy, amiből kifolyólag nem ritkán félrevezető. Peace mate.
-
hakydakillah
senior tag
Ezekről nem írtam, mert nem voltak, mivel nekem nem tetszenek + egyik ismerősömnek se kellettek. Csak azt tudom írni, amit netről tudok:
Ultra Thin Air szinte ugyanaz, mint az ultra Fit / Thin, csak átlátszó kemény műanyagból. Méretileg is ugyanaz.Ultra Hybrid esetében a hátlap kemény műanyag, az oldalai meg gumisak. Nekem ez a tok nagyon nem jön be [link]
Ha tetszik a fehér Nexus, ott a fehér Spigen slim, bár az már nem ugyanaz + nekem Nexus esetében külön tetszik, hogy nem az egész készülék fehér, csak a hátlap. Tokban ez is veszik, mert az oldalai is fehérek lesznek, nekem így már fura volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest