Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vick33
tag
válasz acura13 #3524 üzenetére
Velem ritkán szokott előfordulni, hogy bejárjam az összes európai országot véletlenszerűen:-) 3-4 ország egyszerre nekem bőven elég, de azt is csak akkor teszem fel ha éppen utazni készülök, tehát max 2-3 hét egy évben:-) De ha valaki európai turnét nyom, akkor tényleg kell az a sok térkép.
-
zenefan
aktív tag
válasz acura13 #3653 üzenetére
Na igen, ehhez mák is kell. Remélem lesz olyan aki még nem vett és egy hasonlót elcsíp.
Szerintem 1 hónap múlva lesz 300 euróért is, mivel kb. akkor fognak sok kiállított darabot lecserélni. Érdemes lesz minden nap felnézni.Próbáltam a Ditechtől egy korrekt választ, hogy magyarból hogy megy a rendelés (mivel az online shop-jukban nem lehet Ungarnt kiválasztani). Hát nem sok használhatót írtak, de az bíztató, hogy nem mondták azt, hogy nem lehetséges a dolog!
"Sehr geehrter Kunde,
Wir können das Gerät per Vorkasse (azaz előreutalással - a szerk.) versenden, der Versand kostet 24€
Bei Fragen können Sie jederzeit auf dieses Email Antworten bzw. uns an Werktagen von Montag bis Freitag 9:00-19:00 und Samstag von 9:30-17 anrufen, bitte halten Sie die Referenznummer im Betreff griffbereit."Hát ennyit tudtam tenni értetek skacok!
2021-as Black Friday akciók és konzol árak gyűjtése: https://bit.ly/bfd_21
-
kovadika
őstag
válasz acura13 #6598 üzenetére
Motorola gyakorlatilag mar nem letezik. A G2-re hivatkozni, mint minosegi referenciara pedig vicc. Ocsmany, fenyes, ropogos es meg kenyelmetlen is. A gombok pedig mar reg nem lotyognek. Kameranal pedig nem csak a megapixel szamit, az i5S-nek is 8 megapixeles van peldaul. Azert az android iphoneja, mert ez a telefon legalabb kap szoftveres tamogatast es nincs nala gyorsabb android keszulek.
A kijelzo legfeljebb a tulszaturalt amoled mellett lehet fako.[ Szerkesztve ]
-
KKevin
tag
válasz acura13 #6605 üzenetére
A nexus sosem a legerősebb hardverről szólt, hanem a leggördülékenyebb szoftverről. Nem olyan jó a kamera szoftvere? 4.4.2. után sokat javult, és ha minden igaz, akkor a későbbi frissítésekkel RAW formátumban is lehet majd fotózni. Ez neked alap szoftver? Mondj még egy telefont a Lumia 1020-on kívűl, amelynél akár pletyka szinten is felmerült a RAW formátum?
A sok fröcsögés helyett pedig inkább tényeket írj. Szóval a qualcomm optimized dalvik, amit rengetegen feltelepítenek a nexusaikra patch formájában az honnan is származik? Csak nem a Moto X-től?
Már el is buktad azt a +2000 pont előnyt...[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz acura13 #6663 üzenetére
Ha felrakod a szarokat akkor n5ön antutu 35k, quadrant 20.5k, linpack 1100 mflops. tehát g2 szint. Nekünk meg igen, van családban g2 és egy mikroloaggos hulladék az n5 mellett. Ha mást állítasz hazudsz. Kurva fárasztó már hogy minden héten betéved ide egy hozzád hasonló nyomorék a pontszámokra verni a faszát meg okoskodni hogy mire való a nexus.. Honnan a fenéből jöttök ti állandóan?????
[ Szerkesztve ]
-
kovadika
őstag
válasz acura13 #6671 üzenetére
A moto G a Nexus 4-nek is csak hátulról integet, nemhogy a Nexus 5-nek. G2 trollból pedig volt már elég. Inkább annak a topicjába írogass, mert ott talán nem találsz süket fülekre. Nekünk nincsenek álmatlan éjszakáink a Benchmark pontok miatt, ahogy az LG ui nélkül is csak-csak túléljük.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz acura13 #6671 üzenetére
csak furcsak hogy egy "csucskészülék" ennyit tudna??
olvasgass még a témában, dalvik lib/moto x patchre keress rá és megfogod érteni.Linkeltél 3 moto x vs nexus5 tesztet, ez csodálatos. Mind3 tesztben 4.4 volt az n5ön gondolom ez sem zavar téged . A 2. tesztben igy indul az összegzés "You guys probably know that I’m a Moto X fan, like, a really big Moto X fan" ok hagyjuk is
[ Szerkesztve ]
-
Akos93
tag
válasz acura13 #6707 üzenetére
Acura, szerintem senkit nem erdekel hogy hol es mennyit dolgoztal, de meg a korod sem. Ha te olyan meno vagy hogy eladtad a nexusod akkor jozan paraszti esszel kitaltuk hogy neked nincs nexusod. Akkor mar csak egy kerdes maradt. Mit keresel itt a Nexus topikban? Menjel at, biztos van passat topik, azokhoz ugyis nagyon ertesz...
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz acura13 #7188 üzenetére
miért ne lenne 100k normál előfizuval? 2 év hűségre csak a telekom ad 5000 ft kedvezményt, többiek azért honorálják a rabláncot legalább minimálisan.
ha már itt tartunk 4 év t-mobile előfizetés után hagytam őket ott visítva. nekem szinte mindegy milyen a szolgáltatás, ha folyamatosan madárnak néznek, a 21 mbit-es mozaik s csontra 7 mbitre van korlátozva mint az xs, 12k havidíj alatt nincs náluk élet (kivéve most már talán flat csomagokban), felhívnak vmi ajánlattal ami utólag kiderül hogy nem is úgy van, ügyfélszolgálaton balfaszok vagy ügyintézők sokszor parasztok, egy sima sim cserével is csak szopatnak, jogos e-mailes kritikára semmitmondó választ kapsz postán levélben, full új weblapjuk lett tavaly de még mindig nincs mobilra optimalizálva (wtf?!) stb. stb. tudnám sorolni naphosszat.
köszi visszamentem vodára, ott nincs flanc 4g de legalább országos a 3g és pesten is 1,5x gyorsabb, ha független telód van olcsóbb a havidíj hűséggel és amúgy is vagy 30%-kal olcsóbb a havi-/percdíjam.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz acura13 #7940 üzenetére
Nektek még írni is kár komolyan. Előző oldalon magyaráztam meg mivel jön a + pont de ne is zavarjon. Ha megadod ugyanazokat a libeket mint amit a g2 meg a többi nem nexus megkap, akkor antutu 35k + quadrant 21, gyári rommal.
Minden héten jön valaki aki a pontokra veri, bekéne tenni első hsz.be mi az oka, nem ? n4 topikban ugyanez ment, miért kap kevesebb mint az s4 , hihetetlen Van ami sosem változik Meg ilyet írni hogy a g2 nem mikrolaggos, trololol hát persze
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest