- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
válasz
C.Brigante #35555 üzenetére
Ez müködik, csak állandóan jelez a play, hogy update van rá...persze az meg nem frissíti le és hibát dob ki. De egyébként müködik.
-
Benex
senior tag
-
Benex
senior tag
NewmanHD-val +1
Nagyon féltem az "átállástól" hiszen én is úgy voltam, h csak teszt, de már több mint 2 hete így van a telo ART-tal, és sokk gyorsabb (pl appok hamarabb reagálnak, hamarabb toltenek be, (persze ami netes az attól is függ) "csúszósabb" a rendszer... Stb..) 1 hibát se láttam még, lehet h teszt fázisú, de azért tettek bele h használjuk s próbáljuk ki. És be is váltvéleményem szerint kurv@ sokat dob a telon.
-
Benex
senior tag
válasz
C.Brigante #35327 üzenetére
nekem a googe search fogyaszt mindig ilyen 39%on vagy felette néha alatta , és nem értem , hogy miért :S de teljesen elégedett vagyok még igy is
bár a szívem ,már a cm11 felé dobog .... csak jönne ki ...(persze használható verzióban)
-
-
Benex
senior tag
válasz
C.Brigante #35154 üzenetére
+1
-
Benex
senior tag
Tudtok ajánlani valami jó fotó programot? 4.4en mintha sokkal lassabban indulna el a kamera
( akinek s végü annak is lassabban indul? Mintha írtak volna h abban picit is de változott)
-
Benex
senior tag
Igen, picit volt, 1 filmet és egy albumot tettem rá laptoprol, kB max 10%ot dobott rá, de ilyen nekem még akkor sem volt, még ha rá töltöttem is, hogy nem 2G-n van a telo, hanem 3G, és wifi is persze és ennyit bír
jövő hétvégén kiprobalom úgy h egyáltalán nem teszem még gépre sem
-
-
Benex
senior tag
Nah nekem most lett olyan problémám, amikről ezelőtt olvasgattam itt forumon (sokkal regebben). Se a hangouts se a facebook messenger nem jelez ha jön új üzenet (hangouts esetén SMS-nél sem). Mit tudok tenni ez ügyben?? (nem hiszem h számít is valamit de O végü van fent, várok cm11-re és nem frissítem addig)
Előre köszönöm a segítséget -
Benex
senior tag
válasz
C.Brigante #34359 üzenetére
Nehéz napjaim vannak
de ha jól emlékszem , ha elinditom h tegye fel az OTA-t és kiirja h nem lehet felkinálja h vissza tegye-e a régi recoveryt...és úgy már felmegy... de nem vagyok benne már biztos.
sonique: tehát ezt a zippet most simán feltehetem ???? (most leszedtem és elnézve ez csak kicsi frissítés, és úgy kell tényleg mint egy romot csak nem kellenek whipe-ok, jól gondolom?)
-
Benex
senior tag
Nekem még a "régi" O végű van fent, OTA-n jönni fog az S végű? (bocsánat ha volt már a kérdés, nem volt /nincs nagyon időm vissza olvasni
)
-
Benex
senior tag
válasz
pantomimes #34072 üzenetére
Ne is menj, nekem is zörög, több telefonnak is zörög a kameranal. ( ne sértődj be a tobbiekre ha elküldenek h használd a keresőt.... Csak ezt millióan kérdezik /ték már)
-
Benex
senior tag
válasz
pantomimes #34069 üzenetére
A kamera zörög, mint mindenkinek
-
Benex
senior tag
válasz
pantomimes #33915 üzenetére
De pont akkor kell!!!(vagyis erősen ajánlott)
-
Benex
senior tag
w333-al értek egyet azzal, hogy jobb így feltenni, mint ota. Hiába csináltok FR-t utána, az csak a progikat törli le, de a progik "szemete" ott marad.
Aki feltette az újabb 4.4et, van valami eszrevehetobb különbség?
-
Benex
senior tag
Nekem Google service-vel hála istennek nincs bajom, viszont a Google search 20%alá nem megy... Inkább fölé.... De így is kiemelkedő az akksi idő kb olyan mint 4.3 2G-vel, csak itt 3G-vel is alig merül
este már oda kellett adnom a hugomnak hogy játsszon rajta, hagy merüljön
-
-
Benex
senior tag
Sziasztok
Este 10%ot merült a telefon és 49%-ban a Google search fogyaszt a legtöbbet, ez miért van? -
Benex
senior tag
Ajánljátok már valami nagyon jó keveset fogyasztó böngészőt
Előre köszönöm -
Benex
senior tag
Akksira van hatással az ART vagy ugyan olyan mint dalvikkal? (kiemelkedő szerintem az üzem ideje most
)
-
Benex
senior tag
Egy fontos kérdés amiből meglatszik ér a valamit az ART
a jutub app azzal is lassan nyílik meg?
-
Benex
senior tag
Egy tanácsot elfogadsz miuiban, tedd fel a hozzá való faux kernelt, gyorsabb lesz és akksi is jobb lesz, nálam zabálta nagyon az alap franco-val. És amik vannak addonok akár 24dpi-re is tudod tenni a navbart, vagy ilyen pie szerűre is.
Aki ART-ra váltott... Vélemény eddig?
-
Benex
senior tag
Utazok Pestre, de nagyon rágom magam hogy ART-ra állítom át.... Csak sokat kell telefonálnom, és fontos h mindig elérhető legyek, és félek még a stabilitásával kapcsolatban.... De ha neked holnap reggelig nem lesz gond kérlek privátban írj már, mert akkor megcsinalom (akksi időre is elvileg hatással van, ez észrevehető?)
Előre köszönöm a válaszodat (segítségedet) -
Benex
senior tag
Te még nem tetted fel???
Amúgy , szerintem simább lett. Csak az a roh@dt áttetszőséget vették ki alapból .. hát persze.. de amúgy jobb
(vagyis utoljára a portolt 4.4 volt fent , és attól jobb)
Am ezt a helymeghatározós dolgot melyikre érdemes tenni???vagy jobb kikapcsolva???
-
Benex
senior tag
válasz
Cseri0058 #32394 üzenetére
A hivatalos út az OTA. Vagyis a legkönyebb , csak várni kell aztán flasheli magát.
Olyan kár h már nem lehet letölteni (vagysi én nem találom) a nexus 4 toolkitet
azzal már rég fent lenne.
Amúgy akkor nekem akinek nyitva van a bootloadere annyi a dolga , hogy a mappán belül megynitom a flash-all.bat-ot és várok??? (mert ha nem ennyi akkor félre olvastam)
-
Benex
senior tag
Szóval valaki (aki még türelmes) leirná nekem privátban lépésről lépésről lépésre ezt a flash-all.bat-os dolgot???
Másik kérdés hogy akik feltették ... nos? megérte ennyit várni??? -
Benex
senior tag
Van lehetőségem G2 vásárlásra olcsóbban (telenor).... Nektek mi a véleményetek?
-
Benex
senior tag
válasz
AsusBoy #31113 üzenetére
Tegnap feltettem , és az új (13.11.01) nagyon szépe megy telefonon , tényleg. Csak nekem több idő kell ahhoz , hogy megszokjam ezt a rendszert , és sokkal továb tartana belakni is a telefont , mivel itt ugye minden ikon "kint " van. De az a sok téma ami van
... karácsonyra lehet Xiaomi mi2s-t nézek
De lehet hogy holnap délután feldobom és marad is
(amennyire "kattogtam" a kitkat miatt , és tegyük hozzá hogy amiénk még kint sincs de a portolt verzió nem jött be.És ha igaz amit most olvastam, hogy mi nem is ilyet kapunk akkor miui lesz (addonnal :24dpi navbarral és multi rebootmenüvel))
-
Benex
senior tag
válasz
FearTomi #30994 üzenetére
Ha csak annyit mondasz neki angolul h holnap,időjárás és helyszín-t akkor is megérti
Tudom h menyire helytelen a mondat, de mint irtam nem sokat tudok angolul és így tökéletesen megérti, Nagyon jó lenne ha magyarúl is ilyen lenne a now. Magyarban rengeteg funkciója nem is működik
Angol tanulással meg bajlódok ennyi német után, és az iskolám "követeli" hogy középszszintű c típusú nyelvizsgánk legyen....
-
Benex
senior tag
Amúgy tényleg mia a helyzet a "hangvezérléssel"??? Nem úgy volt h benne lesz , úgy mint a Moto X-ben??? , vagyis az "Ok Google"-re rögtön reagál, de csak ha be van kapcsolva a kijelző. És nem úgy volt , hogy mjad mindig ébren lesz???
hiányolom ezt. Angolul tök jól ellehet beszélgetni a telefonnal
( Még jó h németül tanultam és érettségiztem is )
-
Benex
senior tag
Feltettem az új google searchot , googleplayservicest is az új lauchert is .... de FC-vel kidob ha rákeresek valamire:S pedig nekem nagyon tetszik ez az "Ok, google"dolog. Valki valami ötlet?
-
Benex
senior tag
Lehetséges
kíváncsian várom mikor kapjuk meg.
-
Benex
senior tag
Azért ha vissza nézitek a dolgokat ilyen még nem volt eddig , hogy új android jön és várni kelljen az elöző nexusnak arra h (legalább) a factory image fent legyen. Oké igazatok van amit irtok mindenben ... de iyen még nem volt.
-
Benex
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #29860 üzenetére
Androidpolice lehozta cikknek (eléggé megbízható oldal).
-
Benex
senior tag
válasz
janosibaja #29857 üzenetére
Ht ha ma kijön, kötve hiszem h lehetne rögtön rootolni, ahhoz kell pár nap.
-
Benex
senior tag
válasz
janosibaja #29850 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688
Bocsi a linkért, mobil nézetbe vagyok.
-
Benex
senior tag
válasz
janosibaja #29847 üzenetére
Nexus 4 Toolkitet fogom én , ezt ismerem.
-
Benex
senior tag
válasz
mcsabi84 #29809 üzenetére
Én is jövő évi nexusra gyüjtök. Addigra szerintem már 4GB ram (64bites rendszer miatt) octacore lesz már benne. Most nem érzem h cseréljek mert 4x1,5GHz-s az n4 és az új 4x2,23GHz , nagyobb kijlező minek??? Plusz a fullHD-t úgy sem veszem észre , számomra fullos az n4 kijelzője (igaz most csúnya a matt fólia miatt).
De el kell ismernem szép lettde nem érzek vágyat h cseréljek
-
Benex
senior tag
Ht nem tudom, kb annyi a művelet hogy radugod és csak tölt és vagy 2-3x újra indul a telod és aztán kiirja a toolkit h kész. Sokszor csináltam már még anno gnexen is. Nem vészes, de szerintem ha valami nem jó lehet téglásitani :/
Más kérdés : a toolkit ami van nekem csak 4.2.2esig van, ezzel is simán feltudom tenni majd a 4.4et igaz? Attól h telomon 4.3(.1 Carbon rom) van?
Vagy valami más toolkitet használjak? -
Benex
senior tag
Ht röviden és egyszerűen anny: Nexus4 toolkitet írom le . Letöltöd a 4.4 factory img-jét (tgz a kiterjesztése eredetileg) Ezt bemásolod a c:/Toolkit/Google_factory..... mappába aztán program megnyit és itt 9es azaz flash google factory image aztán a 2es menü h flash és ennyi.(én általában már fastbootmodba teszem atelot és úgy csatlakoztatom a géphez , de elvileg automatikusan is belelép, ) ez a művelet mindent töröl a teloról.
-
Benex
senior tag
válasz
SamS20 #29762 üzenetére
Én bnőm csak ajátékokat szereti rajta de azt nagyon
Anyum ért hozzá, és folyton küldi nekem gmailon a telefonnal kapcsolatos dolgokat
(mellesleg már őt is idegesíti , ez a kitkat dolog, és neki igaza van abban h: Ez történik ha egy jo ember elmegy csapatból, gondolt itt Hugo-ra)
-
Benex
senior tag
-
Benex
senior tag
Ha pár hozzászólásomat láttad volna anno Gnex forumon , tudnád hogy nagyon frissítés mániás vagyok, (de sztem most is látszik) . Oké bízok én is ebben , hiszen ők tényleg még csak most nyitják ki a szemüket
de inkább úgy készülök , hogy ma sem lesz semmi
(jobban fog esni ha mégis
)
-
Benex
senior tag
Nem csak mi vagyunk ilyen "Kinevetnei valóak" , ha megnézitek a videó melletti hozzászólásokat, 99%-ban mindenki android 4.4 és nexus 5-öt ír.........
-
Benex
senior tag
válasz
forintuser #29346 üzenetére
3.30pm az indulása a videónak
azaz 15.30 de nem tudom hogy melyik idő zóna szerint xd
-
Benex
senior tag
Am ne parázzunk már , L.A-ban még csak hajnal 5 van ........
https://plus.google.com/107117483540235115863/posts/Aqxv8xPTH94 plusz ezt linkelté kitkat google+ kép alá
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest