- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #56698 üzenetére
A beállításokba természetesen bele se néztem, csak károgni tudok.
Nagyon szépen köszönöm.
Más téma, de szintén veled beszéltünk erről: Most 3 napja használom gyári Lollipop alatt a b64-es HC-t és teljesen jól működik egyelőre, stabil, fagyásmentes (kopp-kopp-kopp) és természetesen minden számomra fontos funkció benne van..
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
szentkuti11 #56697 üzenetére
Chrome beállításai között visszaállítható hagyományosra.
Beállítások->Lapok és alkalmazások egyesítése->KI -
szentkuti11
addikt
Nektek nem furcsa, hogy Lollipop alatt a Chrome a multitask alkalmazások közé „f*ssa" teljesen rendszertelenül a böngészési lapokat? Nem lehet ezen valahogy segíteni?
-
pcnet
addikt
Ha valakit érdekel, itt van minden Purity 5.0.2-höz. Én egyelőre maradok Kitkaten.
-
volvoguy
addikt
Skacok van arra valami program, hogy kiderítsem, mitől fagy le és indul újra a készülékem? Valami elég sűrűn kiakasztja...
Mely programokra érdemes gyanakodni? -
pcnet
addikt
Köszi!
Akkor a GApps-et más 5.0.2 alapú custom rom topicjában kell keresni. És gondolom fel kellene tennem stock 5.0.2 factory imageet, rootolni, recoveryt flashelni és mehet is fel a .zip. CWM működik Lollipop alatt? TWRP-vel vottak gondok, aztán lemaradtam.
Gondoltam megkeresem XDA-n és elolvasom a kommenteket mielőtt bele kezdek, de akkor ez nem jött be.
-
pcnet
addikt
válasz
heidricha #56688 üzenetére
Nem tudom, XDA-n nem is találtam, csak PurityU2D jelzett. Nem merem feltenni, mert ugye radio is változott és GApps csomagot gondolom nem tartalmazza. Azt külön kellene hozzá vadászni egy 5.0.2-es custom rom topicjából.
Changelog csak ennyit ír:
Purity ROM 02/01 (Lollipop 5.0.2)
- Initial release
-
dannyl
addikt
válasz
C.Brigante #56685 üzenetére
Nekem semmi meglepő nincs a stock 501-ben. Kiválóan működik.
-
C.Brigante
veterán
Azert eljott ez az ido is, megy vissza a 4.4.4 es meglepetes mentes rom. LeL
-
pcnet
addikt
válasz
hallerlaller #1 üzenetére
Purity ROM rajongóknak (van még valaki rajtam kívűl?) jó hír, megjelent 5.0.2.
-
slayer93
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az N4en stock rendszerrel miért nem megy az Ok Google funkció? A beállítások között ott van, hogy felismerés meg tanítsuk a telefont meg a felismerésére, de onnan nem megy tovább.
Nekünk van esély megkapni?
Előre is köszi a választ! -
Styleair
aktív tag
Videókat, hogyan lehet áttölteni gyorsan PC-re?
Hiába látom a Nexus 4 könyvtárait, amibe a videókat menti azt nem látom. -
C.Brigante
veterán
feltettem egy 5.0.2 aosp- ot. A kerdesem csak annyi lenne, h aki ilyet hasznal az talalkozott e a hivas problemaval?
-
Sanya
nagyúr
válasz
C.Brigante #56668 üzenetére
Rakd újra...
-
Ruzcak
tag
Sziasztok!
Pár napja visszatértem egy jó kis nexus 4-hez.
Bocsi ha már posztoltatok róla,de kérdésem lenne hogy nem tudja valaki hol lehet jó minőségű flip tokot,
esetleg nem egy gagyi bumpert rendelni hozzá?
Keresgéltem a googleba,de csak ebay-en találtam hozzá gyári bumpert.Esetleg ha valakinek van tapasztalata jó minőségű fóliáról amit itthon vett,azt is szívesen fogadom.
Ha csak linkeltek előző hozzászólást azt is nagyon megköszönném! -
vicze
félisten
válasz
v1kt0hr #56672 üzenetére
500-1500-ig tejed egy töltő. Nem igazán tudom, hogy milyen a "jó". Nagyjából a kimenet a fontos, hogy mennyit ad le, 2A-t nem árt ha tudja.
Iszonyat mennyiségű töltő van rengeteg variációban. Különbségek leginkább az, hogy mekkora a vesztesége(mennyire melegszik) és a tartósságban is lehetnek eltérések. Az hogy mennyire stabilan adja le, és egyéb dolgok, az eszköznek nagyon nem számít, neked lehet. Ez a cikk kimeríti a témát elég erőteljesen.Épp most egy ilyet nyúzok.
-
v1kt0hr
tag
Szevasztok!
Tudtok valami megbízható, gyors microusb-s töltőt ajánlani? Eléggé fogytán van a használható a családbanNekem a legjobban a Huawei P6-é jött be eddig.
Illetve hol érdemes az ilyesmit vételezni? E-bay-en esetleg van valami frankó, vagy szolgáltatónál vételezzem a gari miatt?
Előre is köszi a helpet!Topicot nem találtam rá azért itt tettem fel
-
vicze
félisten
válasz
C.Brigante #56668 üzenetére
Jó de ez a bug 5.0 óta van, és mocsok random. Az hogy nem találkoztál vele 5.0-on nem azt jelenti, hogy 5.0.1-gyel jött. Eddig mindegyik Nexusra találtam hibajelentést erről, 5.0-ra és 5.0.1-re is.
Az viszont lehetséges, hogy 5.0.1 növelheti a gyakoriságát, de ezt kimondani kb. lehetetlen.
-
Sanya
nagyúr
válasz
C.Brigante #56666 üzenetére
Telefonon ilyen funkció nem felesleges?
-
C.Brigante
veterán
Noh, eljen az 5.0.1 nalam is elojott a se engem, se en nem hallok semmit, senkit hivas alatt. Taps!
-
w333
félisten
válasz
pepe091 #56662 üzenetére
De ez már a legerősebb Snapi 800 -s (S4 LTE-A) változat ami fizikailag sokkal erősebb (a régi Snapi 600 biztosan gyengébb volt), nem azt mondom hogy smooth, csak azt hogy az alkalmazások sokkal gördülékenyebben futnak rajta (facebook, messenger, böngésző) sokkal fluidabb, a gyári rrendszer ezen kívül egy kaka mert néha beállításokban laggol, de maga a hardver S4 Pro (Adreno 320) vs S800 (Adreno 330) nagyon érezhető
G2 is van, ezt nem kell bemutatni az S4 -től is sokkal folyékonyabb (itt már érződik a Tácsviz vs LG rendszer optimalizáltsága) szóval sokkal jobb !
Míg az S4 -t Nova launcher -el használom, addig a G2 -t a gyárival és szerintem ezzel mindent elmondtam, Samuból hiányzik az optimalizálás !
-
"Igaz én az S4 i9506 -al hasonlítottam össze, és már ezt is sokkal gyorsabbnak éreztem"
Érdekes, most hogy neked is lett S4-ed, máris jobb mint a N4. Holott korábban nem éppen így gondoltad: [link] [link]
Bár már megszokhattuk, hogy mindig azt a készüléket ajánlod mindenkinek ami épp neked van. Így volt ez az S3 LTE, N4, Moto G és most a G2 esetében is... -
hirtelen
csendes tag
válasz
gipsztigris #56647 üzenetére
Nincs vele semmi baj nyelvileg, egyszerűen csak nagyképű tahóság így fogalmazni.
-
mcsabi84
senior tag
N5-öt biztos nem vennék, sokkal gyengébb az aksija mint a g2-nek.
A gyári romot gyorsan lekaptam róla, és feltettem rá a nyalókát, viszont ami nagyon fura, hogy ott a tárhely csak 10,6 Gb :-/. Ez a 2,3 Gb azért lehet, hogy érzékenyen fog érinteni.
-
t181
senior tag
válasz
mcsabi84 #56654 üzenetére
Hát, nem tudom. Szerintem nem sok minden szól a Nexus 4 mellett.
Nem tudom mennyire optimalizált a rendszer a G2-n, és hogy kap-e lollipop-ot hivatalosan.Viszont tudom miről beszélsz. Pár hete vettem a Nexus-t és nagyon nehezen sikerült elszakadnom az előző telómtól, ami teljesítményben sehol nem volt ehhez képest, de akkor is.
-
mcsabi84
senior tag
Sikerült elég olcsón elhoznom egy függetlenített g2-t ebayről, aminek ugyan törött volt a kijelzője, de fagyalllo segítségével ez is megoldódott. A dilemma viszont az, hogy maradjak-e az N4-nél, ami azért eléggé a szívemhez nőtt és passzoljam el a g2-t vagy mondjak búcsút az N4-nek.
Eddig azért aksi időben, kijelzőben bőven veri az n4-et, de azért nem nexus :-/. -
Amarton
tag
válasz
szezso15 #56650 üzenetére
Kipróbáltam CWM-el.
Kipróbáltam TWRP 2.8.3.0-val.
Ezt írja:
error executing updater binary in zip
A zipet is már letöltöttem 3-szor. Ugyan az.
crDroidon kívül mást nem próbáltam.
Valamilyen CM12 ROM kellene.
USB debug + root is van a telefonon. Gyári factory image-ből rakott 5.0.1 van most rajta. -
gipsztigris
addikt
válasz
blueMerle #56638 üzenetére
Nekem pedig az anyanyelvem, (meg is tanultam rendesen a nyelvet) de semmi kivetnivalót nem látok az "alkalmazottam" kifejezésben! Munkatársam vagy beosztottam akkor lehet, ha mindketten alkalmazottak vagyunk ugyanott. Kollégám lehet(ne) ha egyébként együtt dolgoznánk és az én alkalmazottam lenne.
De ha egyik sem áll fenn, akkor marad az alkalmazottam, amennyiben én fizetem az illetőt.......szerintem.B.U.É.K.!
-
Amarton
tag
B.U.E.K.
TWRP 2.8.3.2 van fen.
Szerettem volna flashalni a crdroid legújabb változatát (2014.12.26 build)
unable to mount '/usb-otg' hibaüzenettel megáll.
ES file explorer meg tudja nyitni a zip fájlt, innen gondolom, hogy az nem lett hibásan letöltve.
Valami ötlet? -
fokukac
nagyúr
Búék mindenkinek.
Ezen alkalomból a telefonom üzenetek app-ja eddig kb. 7-szer FC-zett, sms-írás közben.
Nem is gondoltam volna, hogy tud ilyet, de igen. -
Styleair
aktív tag
Boldog Új Évet Kívánok!
-
atike
nagyúr
BÚÉK mindenkinek!
-
szezso15
addikt
BÚÉK srácok!
-
w333
félisten
B.Ú.É.K mindenkinek !
-
blueMerle
veterán
válasz
janosibaja #56628 üzenetére
??? Mi a baj azzal hogy az alkalmazottam alkalmazottnak nevezem?? Nem a munkatársam, nem a kollégám, nem dolgozunk együtt hanem nekem dolgozik. Vagy ez sértő?
A magyar nyelvet tanultam, nem az anyanyelvem de nem hiszem hogy ez bántó kifejezés lenne.
-
vicze
félisten
válasz
janosibaja #56633 üzenetére
-
janosibaja
őstag
Milyen választ? Gondoltam, talán akad valami szarvashiba, amiből következhetett a dolog... S hátha már más is belefutott ilyesmibe.
Az a szokásom, hogy max hangerőre állítom az ébresztést - arra aztán még a holtak is felébrednek, nem létezik, hogy nem hallottam volna meg. Vagy a feleségem, akinek szintén erre kellett volna ébrednie... És működött, csak éppen némán, ahogy az egész telefon néma volt.BUÉK!
-
t181
senior tag
válasz
Styleair #56610 üzenetére
Igen, elég az SMS-eket menteni, a többit a Google szinkronizálja. Annyit szoktam még, hogy a használt programok nevét felírom, mert a Google megjegyzi minden létező telepített alkalmazásodat, nem számít, hogy az adott készülékre éppen nem is telepítetted, vagy már letörölted.
A belső tárhelyről nem tudok nyilatkozni, de Én biztos, ami biztos alapon minden fontos dolgot lementenék. -
Fricy78
tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek.
-
appel
őstag
válasz
janosibaja #56628 üzenetére
Ilyenkor mégis milyen választ vársz?
Egyébként ha csak egyszer fordult elő, akkor honnan veszed, hogy rossz, és nem az volt, hogy ébresztett, csak fel sem riadtál rá, és később azért fogadott az elmulasztott jelzés... -
blueMerle
veterán
válasz
janosibaja #56626 üzenetére
Tudom, vegyek ébresztőórát
Nézd, én is vettem már egy alkalmazottnak ébresztőórát, mert állandóan a telefoja miatt késett el
Azóta nincs ilyen probléma.
-
janosibaja
őstag
New problem found...
Eddig gyakorlatilag semmi gondom nem volt a Lollipoppal, s meglehet, ez sem annak a hibája, mindenesetre ma reggel volt kedves nem ébreszteni a Nexus, szépen el is késtem az év utolsó munkanapján.
Valami olyasmi volt olvasható a zárképernyőn, hogy elmulasztott ébresztés, vagy mi, és semmilyen hang nem volt a mobilon (pedig nem volt lehalkítva!), újraindítás után viszont magától helyrejött a hang. Két-három naponként újra szoktam indítani a mobilt, úgyhogy gondolom, nem a hosszú üzemidő lehetett a baj oka.
Valami tipp, hogy még egyszer random ne szívasson meg?
Tudom, vegyek ébresztőórát, meg főpanel, meg egyéb szilveszteri humorság. De komolyan, mi a szösz...
-
DMG
senior tag
válasz
blueMerle #56600 üzenetére
Mi másra lenne jó egy fórum, amikopr kijön egy új ROM, mint hogy a tapasztalt hibákat megosszuk? És esetleg megoldást keressünk rá?
Persze az ilyen "Jajj ez a rom egy rakás szar" megjegyzéseknek nincs sok értelme az tény.
Na mindegy, nem akarok én ebből nagy forum tartalmat generálni, csak megjegyeztem.
-
volvoguy
addikt
Exchange-t nem használok. De kipróbáltam a készüléket vendég módban, ám visszaváltottam róla a saját peofilomra.
Akkor zavarodhatott meg? De miért nem áll vissza? -
Styleair
aktív tag
válasz
peter.tamas #56615 üzenetére
Ringke Fusion és fólia elöl, s hátul.
-
csuzso72
tag
válasz
volvoguy #56614 üzenetére
Én is így jártam, valami letiltotta ezt a lehetőséget. Sajnos megoldást nem találtam rá, csak a gyári visszaállítást
Amúgy is esedékes volt a reset, mert a LP OTA-n ment fel és néha voltak érthetetlen dolgok (pl az LG G Wath R nagyon merült, mintha valami progi állandóan használta volna, ez is megoldódott ezzel)
-
volvoguy
addikt
válasz
szentkuti11 #56616 üzenetére
Minden gyári. Reboot nem segített. Nem értem...
-
szentkuti11
addikt
-
peter.tamas
csendes tag
Ki milyen tokot használ a telefonhoz? Mit ajánlotok? Védeném az elő-hátlapot, keretet, de lehetőleg ne forrósodjon benne a telefon.
Itthon én nem találtam amúgy sehol sem tokot hozzá, ha tudtok valami magyar webshopot, ahol Nexus 4 tok van, azt megköszönöm.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Eltűnt a Beállítások menüből a Képernyőzár menüpont alól a "Nincs" lehetőség. Találkozott már valaki a problémával? Mi a megoldás?
-
Sergiohu
tag
Sziasztok, Nexus 4 tulaj lettem, expansys, refurbished, 8gb, bumper, +valami lófütty bt hanszóró ajándékba.
OTA frissítéssel 4.4.4-ig jutott majd kis olvasgatás után image-ből 5.0.1.
Desire 500-ról jövök, naggyon tetszik.
Észrevétel: a hozzácsomagolt kábellel nem/nem mindig ismeri fel a gép(E5420), a HTC kábellel mindig jó.
Kérdéseim:
1. Nincs valakinek elfekvőbe Imak átlátszó kemény tokja?
2. lehet láma vagyok, de miért nincsenek kis számok a gmail ikonom jobb felsőjében az olvasatlan e-mailek számáról? -
David3
őstag
Sziasztok! Mától én is más vizekre evezek, de maradok a gyártónál. G3 lett az N4 utóda.
-
Styleair
aktív tag
Sziasztok! Nem vagyok advanced user, de rendszeresen olvaslak titeket. Több, mint egy éve még van a telefon, elégedett is vagyok vele a kisebb bugok ellenére.
Elejétől kezdve stock rendszert használok rajta, s amikor jön a gyári frissítés, csak rátöltöm., majd használom.
Most viszont gondolkodom, hogy csinálok egy factory resetet.
Már rég csináltam ilyesmit.
Gondolom egy külön progival mentsem le az SMS-eket, a többit (névjegyek, programok, jegyzetek/Keep, naptár bejegyzések) a g-mail fiókba menti?
Ez olyan mint egy formatálás?
Mentsem le a képeket és a videókat, zenéket is előtte? -
hallerlaller
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #56590 üzenetére
Tegyük hozzá, eza nincs hang probléma csak n4-en fordult elő, moto x, n5 nem produkálja, viszont az apró gui bugok vannak ott is.
Volt már ilyen anno a galaxy nexus valamelyik 4.0.x frissítés után elég sok telefon eldobálta a térerőt magától, szóval azokat nem is lehetett hívni. 2 hét után javították remélem most is gyorsak lesznek.
-
t181
senior tag
Sziasztok!
Memory leak
Ti találkoztatok ezzel a buggal?
Én egy hét alatt egyszer találkoztam vele, olyan volt, mintha 1GB RAM (se) lett volna a telóban. Teljesen mindegy volt mit nyitottam meg, ha visszaváltottam az előző alkalmazásra, azt újból, teljesen be kellett töltenie. Gyakorlatilag nem volt multi-tasking. Ezt egy újraindítás megoldotta, azóta megint tökéletes. -
blueMerle
veterán
Nnna, az eddig bugmentes, csoda-n4 ma reggel akkora fagyit dobott hogy csak pislogtam (4x indult újra egymás után). Szóval megérkeztem a klubba
-
dipeti
senior tag
Lolliopopon hogy cserélem a toggle-k kiosztását a status baron?
-
defy456
aktív tag
Nekem a vége felé a 4.4 jött be a legjobban. Az volt a leg problémamentesebb. Megszűnt a kamera reboot, jól működött a bluetooth és átlagban megvolt a 400 óra uptime erős használattal. Most megint van kamera reboot, a bluetooth nem megy rendesen és 200-250 óránál mindig van valami...
Osztott képernyőre nincs mód???
-
David3
őstag
Sziasztok!
Váltott innen valaki LG G3-ra? Ha igen, mik a tapasztalatok? Üzemidőben gyengébb a G3? Mennyire gördülékeny G3 alatt a Lollipop?
-
vicze
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak