- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
válasz
#16820480 #16032 üzenetére
Tudom, h erről van szó!
Épp ezért nem tetszik!
Én fényképeknél, és FB-nál is kapcsolom ki mindig a hely információt.
Persze még csak az kéne, hogy lássák, hogy lakhelyemtől 800km-re töltögetem fel a képeket (mondjuk nem nagyon szoktam feltölteni semmit FB-ra és társaira), azt szabad a pálya a rablóknak, kipakolják a kecót, mire hazaérek!
Erről jut eszembe, indexen olvastam egy cikket, és ott írták ezt a helyzet megosztással, TOR titkosítással kapcsolatban:
"Ugyanígy nem tudni, mit csinál telefonunkon az Android, amely csak részben nyílt forráskódú, ezért azt is érdemes lecserélni, CyanogenModra, Replicantra vagy F-droidra."
Mitől jobb a CM? (Előző telómon csomószor volt az a rom, nem is tudtam, h esetleg biztonságosabb is)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max