Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
nem, abszolút igazad van, bár én nem csak a látványosságra gondoltam, hanem a sebességre és folyamatosságra is. Sőt, ezekre talán jobban. Ez az én szememben a 2. helyen van a jó adatbázis után.
Én se az Apple féle Mapset használom, mert nem elég jó még az adatbázis. Viszont ha javul majd (és folyamatosan javul és fog is még sokat), akkor jobb lesz mint a Google Maps, mert gyorsabb folyamatosabb, nem is kevéssel.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
ha elolvastad amit írtam, akkor láthatod, hogy nem védtem.
A Google Mapsnél sokkal jobb maga a működés. Fényévekkel. Nem szar. Majd rendben lesz a tartalmi része is és akkor lesz nemulass![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stanley-B.
őstag
Pedig az Apple féle Maps nem kevéssel előremutatóbb, látványosabb, szebb és optimalizáltabb.
Csak egyszerűen még elég hiányos és pontatlan az adatbázis. Majd felfejlődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)