Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nara19
aktív tag
válasz

motoflug

üzenetére
						MHL: "Mobile High-Definition Link: Lehetővé teszi, hogy egy MHL adapter segítségével csatlakoztassuk kompatibilis okostelefonunkat, és onnan játsszuk le kedvenc filmjeinket akár Full HD felbontásban, és sokcsatornás térhangzással."
Google kereső: 3500 Ft-tól kapható, de kábeles megoldás.
Miracast: " A ... Miracast technológia WiFi alapokon nyugszik és lényege abban rejlik, hogy segít a különböző vezeték nélküli eszközök közötti egyszerű, gyors és biztonságos tartalommegosztásban." (Wifi direct)
A Miracast talán 2012-es szabvány, a tv-nek és a telefonnak is támogatnia kell.
A Chromcast több és kevesebb is ennél: wifi kapcsolaton keresztül netes (youtube) és saját tartalmat is tudsz a tv-n megjeleníteni, ha a tv HDMI portjába bedugod a Chromecast sticket és az androidos telefonra felteszed Chromecast alkalmazást.
 - 

Nara19
aktív tag
(A Chromcast instal (tv) és alkalmazás letöltése (tablet, mobil) után lehet az Avia-t indítani.)
Avia indítása után unlock?, ekkor letölti a playről a fizetős modult.
Az Avia bal menüből ki kell választani a media típusát ( kép, video, zene). Ki kell választani a file-t, el kell indítani a lejátszást, majd a jobb felső menü képernyő ikonnal kiküldeni a tv-re. Ekkor felhozza a csatlakozási párbeszédablakot.
Igazából ha a youtube-bal ment már a Chromecast, akkor itt is kell mennie.
Remélem megértettem a kérdést és használható választ adtam.
 - 

Nara19
aktív tag
A Play-ről letöltött Avia lejátszó (egy fizetős modullal, ami kb. 670 Ft) a tab lokális tartalmát, mint video, zene, képek megjeleníti a tv képernyőjén.
 - 

Nara19
aktív tag
Megjött (a kütyü). Androidos set up nem ment (Asus MeMO Pad hd 7). Maradt az ősöreg netbook win xp-vel, azzal tudtam munkára bírni.
A Youtube szépen megy most már az Asusról is, meg a lányom Galaxy tab 2 7-ről is.
Egy újabb kütyü a kütyümániásnak.
 - 

Nara19
aktív tag
válasz

zsirfecske

üzenetére
						Sziasztok!
Köszönöm a cikket, (nekem) hiánypotló volt.
E-bay-ről rendeltem, okt.22 - nov4 között érkezik, 13900-be került. Izgatottan várom.
Bocs, az új üzenet helyett választ nyomtam.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
 - Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
 - BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő