Hirdetés
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- potyautas: Öregek napjára
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lauda
titán
-
törölt tag
-
Lauda
titán
-
FLATRONW
őstag
-
törölt tag
Szerintem is csalnak vagy rosszul mérnek valamit, mert bizonyos app-oknál tényleg hihetetlenül magas a szűrt reklám és adatmegtakarítás értéke. Elég csak kipróbálni az imdb programját, néhány adatlapot megnézni és utána megnézni a statot. Tudom, hogy az Amazon tulajdonában van, de akkor is hülyeség amit mutat a stat.
Az biztos, hogy jól szűr, mármint hatékonyan, mert fórumozáskor a mobilinternetem adatmennyisége alig apad szerencsére, nem úgy mint korábban.
-
FLATRONW
őstag
Szerintem is csalnak vagy rosszul mérnek valamit, mert bizonyos app-oknál tényleg hihetetlenül magas a szűrt reklám és adatmegtakarítás értéke. Elég csak kipróbálni az imdb programját, néhány adatlapot megnézni és utána megnézni a statot. Tudom, hogy az Amazon tulajdonában van, de akkor is hülyeség amit mutat a stat.
Látom figyelmetlen voltam, az imdb meg is van említve az írásban.

-
FLATRONW
őstag
Amúgy azon sem lennék meglepődve, ha szimplán bele lenne rakva a statba egy szorzó, hogy többnek tűnjön a kiszűrt reklám

Szerintem ezek irreális számok. Persze, RENGETEG reklám van, de szerintem azért ez a "kiszűrt" szám már a másik véglet...
És ezekkel a számokkal szépen rá lehet venni más felhasználót is, hogy perkáljon a licencért, ugyanis gondolom nem pusztán jófejségből csinálják ezt az adblockert sem
-
törölt tag
Nem, Androidon maximum Firefox alatt tudnám úgy. Megvásárolt Premium élettartam 2 + 2 készülékes licencem van, 2 PC-n van használva, és a táblagépemen.
-
Lauda
titán
Ertem, koszonom szepen! Kiegeszitokent hasznalod bongeszoben? Ahogy nezem elerheto chrome-hoz is. Kikapcsolhato adott oldalakon?
Nem tudom ublock origin mellett megelne-e. -
törölt tag
Amúgy azon sem lennék meglepődve, ha szimplán bele lenne rakva a statba egy szorzó, hogy többnek tűnjön a kiszűrt reklám

Szerintem ezek irreális számok. Persze, RENGETEG reklám van, de szerintem azért ez a "kiszűrt" szám már a másik véglet...
És ezekkel a számokkal szépen rá lehet venni más felhasználót is, hogy perkáljon a licencért, ugyanis gondolom nem pusztán jófejségből csinálják ezt az adblockert sem
Chrome-nál meg Youtube-nál könnyen elképzelhető, de főleg böngészőnél, hogy ilyen mértékű illetve mennyiségű reklámot szűr ki, megnyitsz egy weboldalt van rajta 20+ reklám... ilyen kis apróbbak...
De OneDrive-nál... -
törölt tag
Kivancsi leszek meddig megy ez a hirdetes blokkolgatas, az ublok is iszonyat mit megszur. Azonban vannak olyan dolgok, amiket nem tudsz kiszurni, mert eltunik az is ammit olvasnal/neznel. Origon is belefutottam nemegyszer.

Elobb-utobb ra fognak maszni es kenytelenek leszunk nezni ezeket a hirdeteseket.

Ezt amugy telefonon hasznalod? Nekem is kene valami jo a telomra, huawei p9 lite android 6-os fut rajt.

Az Adguard szűri azokat a reklámokat is amelyek az adott oldal saját szerverére van beágyazva. RTL Most esetében pl a videót sem tudtam megnézni, mert kiszűrte az előtte futó reklám videót is.
-
icemad
nagyúr
Nem leszel "kénytelen" nézni a hirdetéseket. Van egy tuti, 100%-os, ingyenes megoldás: NEM nézed azt az oldalt, ahol olyan és/vagy annyi reklám van, ami nem tetszik!
Ha valaki egy normális portált akar csinálni, akkor kellenek hirdetések, szponzorált posztok, stb. Persze csak ha nem jótékonysági intézmény csinálja az adott dolgot, hanem valaki aki piaci alapokon működne, és pénzt szeretne látni az egészből... VAGY lehet havidíjat kérni a felhasználóktól a reklámmentességért cserébe, de azt nagyon kevesen fizetik ki, inkább rinyálnak a reklám miatt, mert nekik minden ingyen jár

Baszhatod, ha a hirdetés a programban van, amit használnál... Akkor nem tudsz válogatni.
-
waccamár
senior tag
Kivancsi leszek meddig megy ez a hirdetes blokkolgatas, az ublok is iszonyat mit megszur. Azonban vannak olyan dolgok, amiket nem tudsz kiszurni, mert eltunik az is ammit olvasnal/neznel. Origon is belefutottam nemegyszer.

Elobb-utobb ra fognak maszni es kenytelenek leszunk nezni ezeket a hirdeteseket.

Ezt amugy telefonon hasznalod? Nekem is kene valami jo a telomra, huawei p9 lite android 6-os fut rajt.

Nem leszel "kénytelen" nézni a hirdetéseket. Van egy tuti, 100%-os, ingyenes megoldás: NEM nézed azt az oldalt, ahol olyan és/vagy annyi reklám van, ami nem tetszik!
Ha valaki egy normális portált akar csinálni, akkor kellenek hirdetések, szponzorált posztok, stb. Persze csak ha nem jótékonysági intézmény csinálja az adott dolgot, hanem valaki aki piaci alapokon működne, és pénzt szeretne látni az egészből... VAGY lehet havidíjat kérni a felhasználóktól a reklámmentességért cserébe, de azt nagyon kevesen fizetik ki, inkább rinyálnak a reklám miatt, mert nekik minden ingyen jár

-
waccamár
senior tag

-
Lauda
titán

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- The Blood of Dawnwalker
- Méregdrága trifolddal tör borsot a Huawei az Apple orra alá
- Orbitális siker: először jutott műhold föld körüli pályára Európából
- Milyen egeret válasszak?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock A620M R5 8400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman N7 Plus V2 Adata 750W
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- SK hynix DDR4 8GB SODIMM laptop RAM 3200MHz - TÖBB DARAB 1 év garancia + számla
- Apple Watch Series 11 46mm 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Neo Nou Touch ID 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel

Pc-n hogy hasznalod akkor, nem a bongeszovel egyidoben fut? 

Nem tudom ublock origin mellett megelne-e.