- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Terentius #42 üzenetére
Egyert kell erset. Lenovo s759-em van, ugyanez a kijelzomeret, ugyanez a felbontas, proci, ram, satbooi, es hasit. Boven tobb, mint amire szukseg van egy telefonban.
Ketmagost csak azert nem akartam venni kinabol szaz dollarert, mert azok mar tenykeg eleg kiherelt darabok, 512 memoria, meg ilyen aprosagok. De nekem a levono gps-e navigaciora megfelelo. Olvastam, hogy tracklogra nem jo, mert nehany metereket ugral, es ezert a bejart utvonal nyomkovetesekor sokat teved. Masik dolog a kamera. Hat ebben tenyleg van meg hova fejlodnie a kinai gyartoknak, ez teny. De azert nem olyan hasznalhatatlanul vacak, mondjuk 2-3 generacival vannak atlagosan lemaradva a nagyobb gyartok atlagos termekeihez kepest. Konkret peldaval a 2010-es kiadasu samu galaxy ace nagyjabol ugyanezt tudta kameraban, mint a mostani lenovo, igaz, videoban csak 640*480-t birt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest