Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Terentius #42 üzenetére
Egyert kell erset. Lenovo s759-em van, ugyanez a kijelzomeret, ugyanez a felbontas, proci, ram, satbooi, es hasit. Boven tobb, mint amire szukseg van egy telefonban.
Ketmagost csak azert nem akartam venni kinabol szaz dollarert, mert azok mar tenykeg eleg kiherelt darabok, 512 memoria, meg ilyen aprosagok. De nekem a levono gps-e navigaciora megfelelo. Olvastam, hogy tracklogra nem jo, mert nehany metereket ugral, es ezert a bejart utvonal nyomkovetesekor sokat teved. Masik dolog a kamera. Hat ebben tenyleg van meg hova fejlodnie a kinai gyartoknak, ez teny. De azert nem olyan hasznalhatatlanul vacak, mondjuk 2-3 generacival vannak atlagosan lemaradva a nagyobb gyartok atlagos termekeihez kepest. Konkret peldaval a 2010-es kiadasu samu galaxy ace nagyjabol ugyanezt tudta kameraban, mint a mostani lenovo, igaz, videoban csak 640*480-t birt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Honda topik
- Lexus, Toyota topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest