Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
A szivacson is megáll a por ugyan úgy mint bármilyen más alkatrész,jó ha az ember porszürőt rak a ventik elé! De nem kell megilyedni ha poros lesz,süritettlevegövel ugyan ugy le lehet fújni róla,vagy porszivóval tisztitani.Ha a teljes házat kiszivacsolod akkor hallható lesz a külömbség.Én nem csak szivacsot használok hanem öntapadós textilszalagot is és ha kell bitumenes lapot is.
Sajnos egyenlöre leálltam a házak szigetelésével,a munka és a család nem engedi meg sok a dolgom mostanában,valójábannem is tudom miért adtam a fejemm rá.Kb fél nap alatt kész egy gép ebben benne van a szét,összeszerelés is,ha valakinek nincsen tapasztalat akkor ez lehet egy nap kb.Amig csináltam addig ház nagyságától függöen 3500 max 4500Ft volt anyaggal munkadijjal az egész.
Most már csak szivacsot,tüskét árulok és ha kell irásban tudok segiteni. -
Ghandi
aktív tag
Sajnos valamennyire muszály szétszedni a gépet egyébként a kábelok és pár alkatrész nagyon zavaróak lehetnek a szerelésnél.Én az elövigyázatosság miatt szoktam totál szétszedni a gépet,nem szeretnék semmit sem megsérteni vagy összeragasztózni a munka alatt.Persze kérdés milyen a házad,némelyikben jól lehet dolgozni,de amint irtam nagyon soknak a tetö részét le kell szedni,egyébként nem tudod oda betenni a szivacsot az 5.25-ös rekeszek miatt.
Probáltam dB-t mérni,csak eszközt hiányában ez meghiusult.Vannak programok amik elméletileg erre valók,a gyakorlatban semmi hasznát nem vetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hálózati / IP kamera
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Linux kezdőknek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Asus H97M-E LGA 1150 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i7-4790 CPU, 240 GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest