- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
Már három éve voltam nagyon rosszul az L4-5 közötti sérvtől. Ezt a doki közvetlenül a gerinc csatornába adott szteroidos injekciókkal rendbe tette...
A múlt évben előjött az L5-S1 között is egy sérv, /Az MR is kimutatta/ ami főleg éjjel, mozgásra fájt, nem sugárzott ki sehová, és főleg a felkelésnél, és kicsit még utána is, inkább hajolásnál. Ezzel is "próbálkozott" a doki még tavasszal, de csak 3-4 hétig volt jó utána, majd megint visszajött ugyanaz... /Azért fájdalom csillapítót már két és fél éve nem szedtem!/
Egy barátom javasolta még ősszel, ezt: /Nem reklám, de kipróbálható! A barátom esküszik rá, hogy őt ez tette rendbe. A dokit is kérdeztem erről, de ő azt mondta, hogy nem fog használni./
Vettem Béres gyártmányból / A 120 darabosakat vettem, ahol akciós volt!/ Actival Senior-t, ezt azóta is szedem minden délben, és Porcerő Forte-t, amiből minden reggel, és este 1-1 szemet veszek be. Talán decemberben már kezdtem érezni a hatását, de januárban határozottan jobb lett a derekam, észrevehetően kevésbé fájt, sőt januárban már el mertem menni 4 napra síelni is Ausztriába!
Nem szeretném elkiabálni, de mostanában / Feltételezem, hogy ettől a két Béres gyártmánytól/ sokkal jobban érzem magam, mint a múlt nyáron.
Még egyszer: nem reklám, de aki gondolja, kipróbálhatja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- E-roller topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged