- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klari164
csendes tag
válasz
klari164 #2221 üzenetére
Sziasztok! Olvasgatom a véleményeteket és egyre jobban arra felé hajlok, hogy lehet hiba volt belemenni már a legelső műtétbe is. Tényleg a lebénulással fenyegetett engem is a doki, persze, hogy berezeltem. Semmi összeköttetésem nem volt, nem tudtam erről a betegségről semmit, csak, hogy őrületesen fáj és nem bírok lábra állni. Ráadásul előtte, azt se tudtam, hol van a gerincem, annyira nem fájt. Aztán egy rossz mozdulat és kész. Azóta zuhanó repülésben megyek lefelé és ha bele gondolok,( hogy ha nem műtenek meg, lehet, hogy jobb lett volna), feltudnék robbanni. Ha nincs ismeretséged az orvosok terén, kifogsz egy olyan orvost, aki csak műtéttel tud segíteni, akkor vége. Sajnos úgy néz ki, nálam ez jött be. Semmi epidurális injekciót, semmi Mckennzie tornát nem ajánlottak a fizikoterápiás kezelés után, csak a szikét. Most olvasva Titeket, azon töprengek, lehet, hogy magammal szemben nagy hibát követtem el. De úgy voltam vele, megműt és mehetek vissza egészségesen dolgozni. De nem így lett. Miért van az, hogy aki nem engedi magát megműteni, lehet, hogy jobban jár? Miért nem világosít fel az orvos, hogy van más mód a fájdalom és zsibbadás ellen? Ne haragudjatok, csak kijött belőlem, mert olvasva néhány sort, véleményt, becsapottnak érzem magam. Nem volna jobb az országnak is, ha az a 15-20 % arányú beteges emberre nem kellene költeni, hanem tudnánk dolgozni? Kellemes hétvégét kívánok és még egyszer bocsi, hogy kiöntöttem magamból a gondolataimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest