Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• klari164

csendes tag

válasz klari164 #2221 üzenetére

Sziasztok! Olvasgatom a véleményeteket és egyre jobban arra felé hajlok, hogy lehet hiba volt belemenni már a legelső műtétbe is. Tényleg a lebénulással fenyegetett engem is a doki, persze, hogy berezeltem. Semmi összeköttetésem nem volt, nem tudtam erről a betegségről semmit, csak, hogy őrületesen fáj és nem bírok lábra állni. Ráadásul előtte, azt se tudtam, hol van a gerincem, annyira nem fájt. Aztán egy rossz mozdulat és kész. Azóta zuhanó repülésben megyek lefelé és ha bele gondolok,( hogy ha nem műtenek meg, lehet, hogy jobb lett volna), feltudnék robbanni. Ha nincs ismeretséged az orvosok terén, kifogsz egy olyan orvost, aki csak műtéttel tud segíteni, akkor vége. Sajnos úgy néz ki, nálam ez jött be. Semmi epidurális injekciót, semmi Mckennzie tornát nem ajánlottak a fizikoterápiás kezelés után, csak a szikét. Most olvasva Titeket, azon töprengek, lehet, hogy magammal szemben nagy hibát követtem el. De úgy voltam vele, megműt és mehetek vissza egészségesen dolgozni. De nem így lett. Miért van az, hogy aki nem engedi magát megműteni, lehet, hogy jobban jár? Miért nem világosít fel az orvos, hogy van más mód a fájdalom és zsibbadás ellen? Ne haragudjatok, csak kijött belőlem, mert olvasva néhány sort, véleményt, becsapottnak érzem magam. Nem volna jobb az országnak is, ha az a 15-20 % arányú beteges emberre nem kellene költeni, hanem tudnánk dolgozni? Kellemes hétvégét kívánok és még egyszer bocsi, hogy kiöntöttem magamból a gondolataimat.

Új hozzászólás Aktív témák