Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballus
csendes tag
Sziasztok!
mh197: a porcerőn már én is gondolkodtam, nem tudom, segíthetne-e
Jó lenne ha valaki megírná.
Ha a szék háttámláját hátradöntöd (ékpárna derékhoz) és úgy ülsz, szerintem még sokat nem segítettél. De nálam vannak itt hozzáértőbbek is biztos. Én úgy érzem, hogy nekem nem használna, csak függyőleges helyzetben a 120 fokban ülés.
Azt mondják az a jó, ha nem egy pontban nehezül a súlyunk ránk.Tehát a térdepelő széken is ugye a térdre is esik a súly és ettől is jó, plusz valahogy úgy tartja a derekat , hogy megmarad az S forma benne.
Neked sz.em kimondottan használna a denevérpad! Azt írtad, hogy készítettél egy egyszerűt otthon. Kérdezd ki a dokit, de tudtommal pont a még "csak" kiboltosuló porckorongot rakja helyre.
Plusz még a mély hátizomerősítő gyakorlatsor is segít, mert hát az a cél hogy ezeket az izmokat megerősítsük és akkor nincs kiboltosulás, minden marad a helyén.Nekem amúgy két helyen, fent a lapockák szintjén és ugye lent is gerincferdülésem van már gyerekkorom óta, de nemigen tettünk ellene. Nem volt prevenció még akkortájt, megállapították és kész. Nyilván ez is elősegítette a sérvet..
És hát ami a legnagyobb fájdalmam, hogy úszni nem tudok
Meg kell tanulnom felnőtt fejjel.
Eastman: köszi a választ! Elmentettem magamnak az oldalatokat
Te volnál az egyik alapítótag? Jó, hogy van köztünk szakember is, nehogy hülyeségeket fecsegjünk egymásnak.
Lenne egy kérdésem Hozzád! Van nekünk itthon hátizomerősítő, az amikor ülsz és le kell húzni vállig a rudat súllyal. Mit gondolsz, hogy ezt én vajon használhatnám már? Úgy gondolom, hogy olyasmi hatást ér el vele az ember mint a denevérpaddal. Nem?
Jan. végén telt le a 3 hónap műtétem után.Daniel Alves: csigolyatörés???
Az nem lehetett kellemes! Mindenképpen járj utána hogy most mitől fáj, ne hagyd rosszabbodni!
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest