Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
pont, hogy nem vigyázok magamra, papírforma szerint 1km-t sem futhatnék, gyakorlat szerint több év tespedés után is lefutok ötöt ha kell, mert eldöntöm hogy le fogom futni
amire figyelek az étkezés, mivel lusta disznó vagyok, de azért szeretem ha az izomállományom több mint a zsír - azt is többször megállapították kondizom rendszeresen, hápersze' :d, csak nem zabálok össze minden sz@rt -
vigyáznak rám az angyalkák, nekik az a dolguk ( : -
Chaser
legenda
kb 6 éve volt "nagy bevizsgálásom", ahol megállapíották h én élsportoló vagyok
hiába mondtam h a sörösüveget emelgetem csak meg azt a büdös bagót, néha whykis poharat, valamikor lánykoromban' sportoltam aktívan utoljára, nem hitték el, ők látják az eredményeket, én élsportoló vagyok ne tagadjam! hát jó, beletörődtem, ilyenek ezek a kuva' gének
azóta se sok minden változott, szóval :d
-
Chaser
legenda
beleolvasva a topikba számomra a konklúzió:
innentől ha nem iszok semmit, nem eszek semmit, és nem veszek levegőt az egész biztos h egészségesen fogok meghalni, de nagyon hosszútávra nem kell terveznem ( : -
Chaser
legenda
válasz
Geri Bátyó #8 üzenetére
szerencsére nem, de nagy küzdés volt, most tartunk finisnél, max 1-2 hét és eldől mi lesz a vége, talán 18-ától ketyeg egy 2 hónapos kötelező időcske ami a végére derült ki, és utána lehet majd méricskélni ( :
ott is ólom van még sok lakásban, bejövő egy részét már cserélték -
Chaser
legenda
válasz
mandalor123 #4 üzenetére
pukkannak is el rendesen
( :
-
Chaser
legenda
válasz
Geri Bátyó #1 üzenetére
ez nem kifejeztten csak a paneleket érint, sok téglából épült századfordulós és az után készült épületet is
az a gond, ha magadnál cseréled is, a bejövő attól még ólom marad, az összes lakásnál csaerélni kellene akivel közös a bejövő
szerencsére a legtöbb mára már elpukkant, de előfordulnak még elég gyakran, jellemzően csőtöréseknél derül ki, legtöbb embernek cső-cső - ha jól tudom alut nem használtak erre csak ólmot, és később jött a réz, de lehet rosszul tudom -
- az "ügyünkben" úgy néz ki hamarosan kereslek-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Adott egy panellakás, ami a '70-es évek második felében épült (tehát az újabbak közé tartozik) és én 2002 őszén...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest