Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
válasz
Geri Bátyó #2215 üzenetére
Amúgy a drágáknak fogalmuk sincs a színekről, más kultúrákban másképp jelölik a fiúkat/lányokat, ha egyáltalán. A babócáknak teljesen mindegy, csak kényelmes legyen oszt' jóvan.
-
geprombolo
őstag
válasz
Geri Bátyó #2209 üzenetére
Minek azt elsz@rakodni, nem igaz? Mindent bele és megvan! Örülök, hogy jól érezted magad. :L
-
geprombolo
őstag
válasz
moonlight115 #2207 üzenetére
Nem is tudtam, hogy a hóembereknek is hullik a hajuk
-
geprombolo
őstag
Sziasztok, hogy vagytok? Holdfény, örülök, hogy látlak! Miféle borsról meg fitogtatós ösztrogémekről van itt nagyba szó?
Amúgy csak benéztem, hátha lehet itt kicsit lazulni, Geri olyan szépen kért, nem tudtam ellen állni.
Szerk: Aggleány, Frem... kezdem itthon érezni magam ebben a társaságban. -
geprombolo
őstag
válasz
Geri Bátyó #2170 üzenetére
Én ezennel meg is köszönöm, hogy gondoltál rám és az :L megmaradt tagjaira. Ha azt nem is tudjuk folytatni, amit azon a játszótéren, de ha néha beszélgetünk, virtuálisan elkávézgatunk, az már jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...mert milyen dolog már, hogy oda-vissza írogatunk egymásnak olyat, ami bár nem teljesen témába vágó, de nem is...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest