Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Gondoltam, hogy ez jobban fog tetszeni, de ne mondd el neki, mert a végén még elbízza magát.
Timocicu
Hát, ha őszinte akarok lenni, azt kell mondanom, hogy nem kifejezetten anyai érzéseket táplálok vele kapcsolatban. És akkor még finom voltam és nőies.
Dhampir
Kis félreértést érzékelek az éterben. Nem táplálkozási célzattal tépném ki bárkinek a torkát, aki bántani meri. Inkább intenzív, erősen hatékony, hosszú távon is megfelelő rendreutasítási elképzeléssel.
A kognitív disszonancia majdnem tökéletesen passzol, annyi a pici eltérés a jelen szituáció és a hivatalos megfogalmazás között, hogy esetemben nem csak az eddigi elképzeléseknek és ismereknek mond ellent a helyzet, hanem egy nagyon régen megfogalmazott, igen kiforrott, nem kényszeren, hanem logikán alapuló döntésemnek. Így azért picinykét neccesebb a dolog, és keményen küzdöttem is ellene, de egyre inkább kezd bennem kikristályosodni azon gondolat, mely szerint a régi, jól bevált, több éven át remekül funkcionáló kényelmes kis életkémet csúnyán buktam.
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...mert milyen dolog már, hogy oda-vissza írogatunk egymásnak olyat, ami bár nem teljesen témába vágó, de nem is...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- Gitáros topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest