Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz Hieronymus #13 üzenetére
Módszer 1: Első bekapcsolásnál esélytelen mert nem tudod elérni a beállításokat. Ha beírsz enki egy SSID+jelszó kombót (ha van) ami működik akor továbbenged ellenkező esetben semmit sem tudsze kezdeni a tabbal
Nem vagyok kezdő androidos , tudtam volna hol keressem, de ahogy írtam nem lehet elérni a beállításokat.Módszer 2:
Mint írtam én is ezzel csináltam meg, de a MAC szűrész sem kellett kivenni, mert a Router látta , hogy ki próbál meg felcsatlakozni csak csomagokat nem küld neki.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Módszer 1:
Settings
Wi-Fi
Beállítások (3 Függőleges pont)
Advenced
MAC Addresse
Minden Kitkat szoftos készüléken működik.Módszer 2:
Router
MAC szűrés kikapcsol.
A készülék feljelentkezik, azonnal látszik a MAC címe.
A kezelhetőbb szoftverrel ellátott routerek ekkor lehetőséget adnak a cím átmásolására, a kivételek listájára.
Ha nem akkor lehet kézzel másolni.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
A készülék hátulján, az akku alatt nincs feltüntetve a MAC cím?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
banhammer
veterán
A MAC cim szures csak feleslegeseg bonyolitja az eletet.
Ha a Google-nal is igy gondoljak akkor nem vilaggal van a baj hanem veled.
Csinalsz egy normalis jelszot es kesz.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Syl
nagyúr
A MAC szűrés semmi plusz biztonságot nem jelent, csak bonyolítja az életet. Épp a minap volt nálunk vendég, kérte állítsam be a wifi-t a telefonján. Na ilyenkor csak beírom a jelszót (értelmes magyar mondat kicsit megfűszerezve ) és kész. Nem kell vacakolnom a routerrel meg minden.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Gergosz2
veterán
itt is , 64 karakteres véletlen generált jelszó . De ha van MAC szűrés akkor miért ne állítsam be?
Mellesleg az iPad-en is csak utólag lehet megnézni a MAC címet, első üzembe helyezéskor nem.
WHY???
Nem értem miért. Pl régen volt egy WiFi-s hálózati kártyám amire egy kis cetlin ráragasztották a Mac címét , így azonnal be is tudtam állítani. Mibe tellene itt valahova leírni. Vagy legalább a MAC címet lehessen megnézni első beállításnál.[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Syl
nagyúr
mert ugye a hálózatunk úgy van beállítva ,hogy szűrje a MAC címeket és gondolom ez nem csak nálam van így
Nálam például nincs MAC szűrés. Van egy kilométeres wifi jelszó oszt csók.
szerk.
Mellesleg az iPad-en is csak utólag lehet megnézni a MAC címet, első üzembe helyezéskor nem.[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Gergosz2
veterán
Első!
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Disney+
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Interactive Brokers társalgó
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM