Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Nekem azért is öröm, mert a legelső Core 2 Duom.
Mondjuk sok-sok éve használtam AMD Athlon II X3 450et is, ami szerintem egy kicsivel jobb. Fps-re hiába teljesít nagyjából ugyanannyit az E8400, a kevesebb magja miatt hajlamosabb megrottyanni játékok alatt, ha éppen egy nem kívánatos processz ténykedik a háttérben.
Amúgy youtubeon van kapásból kettő olyan csatorna, amiket bátran tudok ajánlani, ha éppen retrózni támad kedvetek. Mindkettőn nem csak újabb, hanem ősrégi hardvereket is nyúznak. Egyiken nemrég egy Kyro II-t vettek görcső alá. -
Redneck
nagyúr
Így van. Múltkor egy régi 14-es kijelzős Pentium processzoros laptopon toltam pár 2000 körüli játékot!
Vezetéknélküli Logitech egérrel. Nem volt valami pro gamer szett, de élveztem!
A jól húzott Core 2 Duo (pláne az E8xxx) és a 9600GT/9800GT nagyon jó volt anno! Ha azt választom AM2 platform helyett, tovább kihúztam volna az tuti.
-
intelMMX
senior tag
Lassan egy éve már én sem variálgattam a gépet. (Annyi, hogy egy ideig az i3 volt apámnál, az övé meg nálam). Legutóbb is csak a VGA-kat vettem a két gépbe, mert tényleg kellettek.
Rendszer is kb 1 éve van rajta, mióta SSD-t vettem bele.Most meg már sajnos ugye másra megy el a pénz
-
Pé
senior tag
Jó kis cikk volt
Visszagondoltam én is az első gépemre (illetve az első PC-re, mert előtte a Motorola 68000-es vonalon mozogtam, de onnan továbblépni nem volt kess)
Tehát valami noname SIS chipsetes alaplap. 486 DX2 66, 4MB RAM, Cirrus logic VESA local busos videókártya 512KB rammal, SB hangkártya, Quantum 140 MB hdd, 5.25 ös és 1.44-es floppy.Mai telefonom csukott szemmel kenterbe veri
-
Redneck
nagyúr
Gondoltam hogy nem új dolgokat vettél, akkor folyamatosan csak sokat buktál volna. Lehet jó áron is csak türelem kell, és folyamatos aprózás.
Én azért igyekszem gátat szabni a dolognak, hiába hobbim.
Mindig mérlegelek, néha barátnőm dumált rá az upgradere, mert tudta hogy érdekel, de sajnálom költeni a lóvét...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Asztali konfigurációim és a meghatározó játékok az elmúlt 20 évből.
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen2 - Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Dell Latitude 5550 15 FHD notebook - i5 1335U 8GB RAM 512GB SSD Intel Iris Xe IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest