- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano180
csendes tag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem ,hogy hogyan lehet rajta szoftvert frissíteni??mert láttam hogy az iphone-okon lehet és akkor gondolom ezen is lehet nem??vagy nem? -
tatu675
újonc
Sajnos a megadott oldallal nem boldogulok, a TCPMP-t illetően. Tud nekem valaki egy egyszerübb elérhetőséget, ami kompatibilis az Omniával
-
Zsola888
újonc
Hi!!
Omnia magyarításban tud valaki segíteni? -
HanU
tag
Nekem mikor az első HH9 ROM volt az i900-on akkor fordult elő, hogy 5-10 perc alatt talált holdat. Most a taril féle DXIA2 féle ROM van az i900-on és kb. 30 sec. alatt talál holdat.
A settings menüben a Enhanced GPS opcióban kapcsold be a XTRA gps opciót, én WiFi-n keresztül szokta frissíteni, ha ezt bekapcsolod akkor még hamarabb talál holdat a kütyü.
Az external GPS opcióban az alap
- Programs port a COM3
- Hardware port COM9Az IGO sys.txt-be én a következö adatokat szúrtam be:
[GPS]
port=3
baud=4800
source="nmea"
disable_advanced=0Ha mind ez nem orvosolná a problémát akkor valami gáz van a kütyüddel.
Nekem semmi buzerával mikor először indítottam el az IGO-t kb.: 6 perc alatt talált holdat. -
HanU
tag
-
Tarzi52
újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon és az Omnia i900 tulajdonosok közt is.
Nekem az a gondom, hogy nem tudom beinditani az iGO-ban a GPS vevőt.
Használtam-használok most is más GPS eszközt ( digit sebeségkivetítőt, Asus pda-val igo8-at külső gps vevővel, de egyikkkel sincs ilyen gondom.) A sebességkivetítő pár másodperc mulva már kírja a sebességemet indítás után, pda-s vevő is 10-30 mp múlva veszi a gps holdakat és navigál.
Feltelepítettem az iGO-t beindítom, - beállítások - köv.oldal -GPS - aut.keresés, végig próbálja az összes"Potr-ot" az összes adatátviteli sebeséget, majd kiírja: Nincs GPS jel.
Kint vagyok-voltam a szabadban, családi házas környezet, nincsenek nagy fák, hát én már odafagytam.
Nem tudom hogy a beállítások - rendszer - lapon nem kell-e valamit beállítani a gps vételhez?
Kérem, ha tudtok segítsetek!
-
szacsaszz
újonc
Sziasztok! Nemrég vettem egy i900-at. A GPS-nél nem tudom használni a tmc-t. Tud valaki segíteni?
Köszi -
pinyti
csendes tag
Sziasztok!
Bejövő hívás esetén meg lehet-e oldani azt, hogy csak a hardware gombokkal lehessen fogadni, vagy elutasítani a hívást, és a kijelzőn ne. Azért lenne fontos, mert a zsebből elővéve ha úgy ér az ember a kijelzőhöz, könnyen felveheti előbb, mint kéne, illetve ki is nyomhatja...
Válaszod előre is köszönöm!
Üdv:
Dani -
begi_
újonc
-
begi_
újonc
-
begi_
újonc
Hali!
Kártya be
2577 mappa ott - autorun
Ezek után települ, kell pár ok közben, today-ről vagy a programok menüből indítható.
Első inditáskor lehet, hogy be kell állítani a GPS-t.
Ha kell módosítani akkor így:Főmenü bal alul tap a földgömre
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/090107/pc_capture1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090107/pc_capture1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]Jobb felül tap a GPS antenna ikonra
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/090107/pc_capture2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090107/pc_capture2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
Jobb alsó sarokban tap a műhold ikonra
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/090107/pc_capture3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090107/pc_capture3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]Állítsd be így:
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/090107/pc_capture4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090107/pc_capture4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]Menj ki a szabad ég alá és tedd le 2-10 perc mire holdat talál.
Ha van net elérése a kütyünek, és letöltöd az adatokat ezzel : Enhanced Gps akkor gyorsabb lehet a poziciófogás!
Setting/sytem- ben van
-
pinyti
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy bejövő hívás esetén meg lehet-e oldani azt, hogy csak a hardware gombokkal lehessen fogadni, vagy elutasítani a hívást, és a kijelzőn ne. Azért lenne fontos, mert a zsebből elővéve ha úgy ér az ember a kijelzőhöz, könnyen felveheti előbb, mint kéne, illetve ki is nyomhatja...Válaszod előre is köszönöm!
Üdv:
Dani -
törölt tag
Hello!
Jól látom hogy van kézírás felismerés? -
Tarlac
csendes tag
Szia, Dec 17-én vásároltam egy vadi új omniát,T-mobilos be volt már izzítva.
Látom Te vágod ezt a cuccot,negyon meg köszönném ha tudnál segíteni nekem ezt a kbszot igo-t elindítani.Benne van a kártya,valamelyik menüben láttam is az ikonját.Ja és nem nagyon vágom ezt a kérdést, ez az első ilyen telóm.Ja és nem vagyok eg nagy PC-s sem.Hal etudnád írni lépésröl-re, nagyon megköszönném.Direkt a navi miatt vettem meg mert szükségem lenne rá.
köszi Tarlac! -
escobar20
újonc
Hello!
Tegnap vettem egy omnia-t, és az istenért sem tom elindítani a navigációs szoftvert... valaki tudna segíteni???
-
Barito
csendes tag
Sziasztok!
Ara hogy lehet rávenni a telefont hogy felépült wlan kapcsolat esetén azt használja internetezésre ne a gprs-t?Vagy honnan tudom megnézni hogy melyiket használja?
Köszönöm. -
jermann
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban hogy honnan tudok letölteni játékokat vagy egyéb progikat az omniámhoz? Már mindenhol kerestem de nem találtam szinte semmit.
Ha tudtok segíteni akkor előre is köszönöm! -
eosz
tag
-
geddonhun
csendes tag
Számtalan helyen megtalálható, hogy a WkTaskManager ingyen van és minden apróság beállítható a bezárással kapcsolatban. IGo boltból legálisan, internetről kevésbé legálisan is beszerezhető. Boltból viszont nem tudom mi a hivatalos álláspont. Érdemes rákérdezni, hogy az Omnia felbontását is támogatja a vásárolt verzió. Tehát ami hónapok óta porosodik valami kisboltban az biztos, hogy nem fog menni.
-
nono7
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! Valahol olvastam hogy ha elinditok egy programot és beakarom zárni(X) akkor gyakorlatilag allatta futnak a programok és ez memoria terhelést okoz...
Nos akkor mivel lehet normálisan bezárni a programokat hogy ne fusson a háttérben?
Köszönöm!Telefonvásárlás elött állok szeretnék egy i900Omnia 16GB osat ahoz nem jár IGO8,később is belehet szerezni valahonnan?Boltban vagy Netről?
Köszi!
-
vampel
csendes tag
FIGYELEM!!! Nem mindegyik szivargyújtó töltővel működik a töltés (urángyártott). Vásárlásnál nem árt kipróbálni előtte. Sőt, van még olyan Samsung gyári hálózati töltő is ami nem tölti, az U800 –sal működött de volt olyan típus amivel nem.
-
vampel
csendes tag
Bluetooth- on Noki telefonról tudok képet fogadni, HP6515-ös pda-mról pedig nem enged átküldeni az i900-ra. Ez is érdekes!
-
vampel
csendes tag
Viszont lenne nekem is egy kérdésem. Hogy lehet az Igo-t frisíteni. A szoftver magyar weboldaláról ez a verziót nem. A programban megadott weboldal pedig még csak készül hogy onnan lehessen frisíteni. Pedig igen csak hiányos, M0 új szakasza, stb
-
vampel
csendes tag
Az aksi lemerülés nálam is probléma volt. Levettem az Igo-t és megszűnt a hiba. Visszatettem az Igo-t és és kikapcsoltam TMC-ét és jó lett.
A másik merülési problémát úgy vettem észre hogy még az okozhatja ha a háttérben be van kapcsolva az ActiveSync a telon. -
Andi0
csendes tag
mégegyszer csináltam rajta és most jo! Köszi mégegyszer
-
Andi0
csendes tag
-
marci3
tag
-
Andi0
csendes tag
Sziasztok! Lenne nekem egy hatalmas problémám (Számomra nagy) ma mikor szinkronizálni akartam akkor egész véletlenül letöröltem róla a sunnysoft-ot! Most nincs rajta és teljesen angol lett a telóm! Szerintetek ha visszaviszem oda ahonnan vettem akkor ott megtudják csinálni anélkül, hogy felküldenék Pestre vagy nem? A másik kérdésem ha már van egy ilyen drága telóm akkor miért nem adták hozzá a sunnysoft-ot vagy csak én nem kaptam? Segítsetek légyszi!
Köszi
-
hando77
csendes tag
Sziasztok,szeretnék venni egy i900-at de Szegeden a panonnál hiánycikk.Az lenne a kérdésem hogy csak a szolgáltatóknál vásárolt tudja a magyart,vagy pl.: a M.marktban kapható is?

-
Dundy
tag
Meg tudná valaki mondani, hogyan tudnám GPRS WAP használatra bírni a Samsung i900-asomat? Nem GPRS NET, nem adathívásos WAP, hanem GPRS WAPra vagyok előfizetve a Vodafonnál, tőlük egyelőre nem kapok válaszot, a neten pedig semmi infó nincs.
Valaki tud segíteni?
Köszönöm!
-
geddonhun
csendes tag
-
Andi0
csendes tag
Sziasztok!
Akadt nekem egy kis problémám! Ma gondoltam írok egy üzenetet, de amikor rányomtam arra, hogy kiadja, hogy milyennel akarom irni akkor láttam, hogy eltünt belőle a magyar 101 gombos üzenet irási lehetőség és a "iw" lehetőség. Csináltam rajta egy HR-t amitől azzonal visszakaptam az összes törölt üzeneteimet, de a "gombok"
nincsenek meg.Szerintetetk mi lehet a probléma? A válaszotokat előre is köszönöm!
-
vido
újonc
Egy kérdésem lenne a cikk írójához: Hogyan tudom feltenni a magyar kódlapot amit csinált, mert eddig nem sikerült sehogyan felmásolnom!
Próbáltam az attribútumokat megváltoztatni a jelzett fájloknál, de ami ROM az rom!
Szóval egy kis segítség kellene, de jó lesz az is, hogyha megmondjátok hogy milyen proggival másoljam azt fel, vagy regeditbe meg lehet adni, hogy mit és honnan szedjen!
Előre is köszi! -
copexx
újonc
Halihó
Kéne egy kis segítség! Vettem egy Omniát, csak az a bibi,h sosem használtam ezelőtt windows alapú telefont, és nem igazán megy még a kezelése! Pl.: hogy tudnám beállitani a sunnysoft billentyűzetet az üzentetiráshoz, és ha valaki lenne oly kedves megírni, h hogy kéne beállitani az internethozzáférést, ugyani látja a routert a teló, de nem tudok csatlakozni! Pls. help!!! -
Lasi
tag
Korábban már írtam, hogy jó és hasznos írás ez, de most látom csak igazán mennyire is jó. Megvettem a telót végre, és most meg nem győzöm turni a témákat.

-
furdokemping
csendes tag
-
furdokemping
csendes tag
Köszönöm a navigációs segítséget, működik!
1, Abban tudnátok-e segíteni, hogy divx-eket miért nem játszik le? Próbáltam pár filmet felrakni rá, de valamelyiket abszolót nem játsuotta le valamelyiknél csak a hangját. Mi lehet a gond?
2, A másik gondom, hogy játékokat szeretnék feltenni rá, találtam is nagynehezen egy oldalt, ahol voltak játékok, de amikor elindítottam az exe-ket, akkor hibát írt ki? Milyen kiterjesztésű játékokat lehet installálni? Esetleg tud valaki címeket, ahonnan lehet jó játékokat letölteni?Köszi
-
diamant1
újonc
-
Fcsabi
tag
-
marci3
tag
állíts be célpontot és lesz útvonal menűd is
-
furdokemping
csendes tag
Nekem az a problémám, hogy az IGO megtalálja a műholdakat, de sajnos inaktív az ÚTVONAL menüpontom. Mi lehet a baj?
A Diktafon engem is érdekelne, hogy van e rajta? -
diamant1
újonc
Sziasztok.
Tényleg nincs ezen a vacakon diktafon,vagy csak én nem találom??? -
Fcsabi
tag
-
i900
csendes tag
Ha esetleg valakit érdekel. A windows mappában meg lehet találni egy tudomyános számológépet és a névjegykártya scannert. Ezt be lehet rakni simán a programok közé és használni lehet. (ctrl+c, ctrl+v) A számológép PowerCalc (fekvő nézetben jelennek meg a tudományos funkciók),a tesztben meg benne van a névjegykártya scanner neve.
-
i900
csendes tag
-
Fcsabi
tag
-
i900
csendes tag
2 kérdésem lenne +1 észrevétel:
1. Én nem tudok semmilyen készülékről fájlt fogadni bluetoothon keresztül. Nektek nincsen ilyen problémátok?
2. A letölthető ékezetes billentyűzet fájlait hova kell bemásolni?
Az akkumulátor kijelzésnél nincsen százalék.Olyan mintha 5 egységre lenne osztva és úgy menne le. Tehát nem folyamatosan csökken. Ezzel kapcsolatban esetleg valami? -
i900
csendes tag
-
Fcsabi
tag
-
diamant1
újonc
Sziasztok! 1 hete bajlódom egy új i 900-al. Ez okosabb mint én. igaz ez az első WM telom de kifog rajtam.
A Wifi-re simán csatlakozik de netezni nem tudok vele. tud valaki erre beállításokat.
Vodán keresztül simán netezek, de a upc-re az istennek nem tudom beállítani -
Konafan
csendes tag
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi, hogy a rezgést amikor állítom hogy milyen ritmussal rezegjen, az miért nem működik, mikor bejövő hívásnál csörög és rezeg egyszerre?? Miért csak folyamatosan rezeg megszakítás nélkül??Ja meg az istenért sem akar az msn messengerbe bejelentkezni, pedig a felhasználó név, jelszó jó!! Netezni tudok, és kapcsolódik is akkor a netre!! Mindíg kiírja, hogy hibás a jelszó,vagy a felhasználó név!! Ja és közben nem vagyok bejelentkezve Pc-n!! Nem tom mi lehet a gond!! A gyárilag belállított voda live lapot sem hozza be, de minden mást igen!!!
Ötlet??
-
HanU
tag
Közben megtaláltam a megoldást.
http://www.modaco.com/index.php?act=attach&type=post&id=25167
OmniaSIP a neve és működik -
HanU
tag
Sziasztok! Tud valaki olyan programot amivel alap billentyűzetté lehet tenni a Samsung alapkiosztását? A régen bevált Sipchange progi nem működik.
-
szasza79
csendes tag
Sziasztok!
pár napja vettem egy i900-at, és az a problémám, hogy a készülék alig 1 nap után teljesen lemerül. Olyannyira, hogy azt sem jelzi nekem, hogy az akkumulátor merülőfélben van. Wifi kikapcsolva, bluetooth kikapcsolva. Egy teljes napos töltés után kb. 10 perc telefonálást, és egy reggeli ébresztés fért bele...
Ötlete valakinek a problémára? -
furdokemping
csendes tag
Valaki legyen szives segítsen nekem.
Omniára raktam fel egy filmet, hogy kipróbáljam, de nem játszotta le a touch player. Utána meg nem lehet bezárni a programot, sőt el se indítja. Mit csináljak? A widget-be ott van, de nem tudom kiszedni belőle a filmet. Mi a megoldás?
Várom a segítségeket! -
geddonhun
csendes tag
-
geddonhun
csendes tag
-
gliczacs
újonc
Sziasztok!
Én is nemrég vásároltam egy i900 Omniát, és abban kérném a segítségetek, hogy hogyan lehet bluetooth-on keresztül átvinni zenét, ill az igo navigáció hangjait fülesre. Nekem van egy citiphon fülesem beépítve egy motoros sisakba, amelyre az előző htc telefonomról egy külön telepített bt togle nevezetű progival át tudtam kapcsolni a igo navigáció hangját, de ezen a készüléken ez kapcsol ugyan, de semmi nem jön át.Ha valaki tudna valamilyen bluetoothos megoldást.
Előre is köszi!!!!! Csba. -
joey04
titán
-
MGr
újonc
Kedves Konafan!
Köszönöm a segítő szándékot, hát ez a görgetés nem az erősségem (vagy az i900-é?).
A legbosszantóbb az, hogy még a hagyományos lehetőséget sem találom, hogy az egérrel lehessen navigálni (lépegetni le-föl) a legördülő menűkben. Az egyedüli működő navigálás, ha begépelem a keresett kontakt nevét (elég macera).A webkamerára csak olyat láttam, ami az asztali gép alkalmazásokhoz webkameraként használja az i900-at. Olyat még nem sikerült találnom, hogy az i900-al tudjak video beszélgetni messengeren.
Ami a te kérdésedet illeti, én nem használtam soha a számlálókat, de amit találtam:
Start>Settings>Personal>Phone>More(legutolsó fül)>Call Cost>Get settings....>(itt találsz számlálót)>Menü>Set Price/Unit. Hogy a szolgáltatód ezt támogatja-e azt nem tudom, én még nem próbáltam beállítani.Üdv.
MGr -
Konafan
csendes tag
Szia MGr!
Sorban válaszolnék a kérdéseidre!1. Ha újjal vagy cerkával görgetnél a tel.könyvben akkor ott kezdj neki, ahol nincs felirat! A gördítő sávhoz közelebb!!! Nekem is állandóan belépett, még üzenet írásig is eljutottam valahogy párszor!!!
Máshol sajna meg baromi keskeny a gördítő sáv, de arra le lehet tölteni progit innen!! Én mondjuk még nem próbáltam!2.Asszem láttam valahol webkamera progit, talán az www.I900.eoldal.hu -on az ingyenes és fizetős progiknál!!!
3. Jó hírem van, mert sima 700 megás avikat kapásból lejátsza, legalábbis nekem a gyári progikkal vitte, de sajna volt olyan is amit nem, bár az gondolom kodek problem volt!! De majd a Core playerrel tesztelgetem még!!! Sőt a Max Payne Hd trailerét is vitte, csak sajna azzal már keményen szaggatott!!! Szóval a helyedben én vmi sima progit keresnék amivel a gépen a dvd-ből csinálok egy akár 320*240-es filmet, így legalább nem foglal feleslegesen sok helyet!! De ha meg avi-d is van azt meg egy az egyben átküldeni azt kész!!! Fér rá adat rendesen és legalább gyorsan nyomja át, nekem Total Commanderben 3700kb/s volt a sebességem, de kisebbekkel már 4 fölé is kúszott, de állítólag Win intézőben gyorsabb!!
Még megkérnélek téged is hogy reagálj kérlek az én problémáimra is Köszi!!!!! Többen hátha okosabbak vagyunk!!!
-
MGr
újonc
Kedves Sorstársak!
Nem az i900 az első PDA-m, de még amatőr vagyok.
A korábbi hozzászólások sokat segítettek, de van még néhány kérdésem, talán tudtok segíteni.
1. A gördülő menűket nem tudom használni, mert ahol hozzáérek az a téma azonnal aktíválódik. Ez főleg a telefonkönyvnél kellemetlen, lapozni akarok, de azonnal behív ahhoz a kapcsolathoz, ahonnan görgetni akartam. Ez beállítási hiba, vagy én vagyok béna?
2. Ha már van a kütyüben video telefonáláshoz beépített web kamera, nem lehet az asztali gépekhez hasonlóan Messengeren video beszélgetést megvalósítani valamelyik szoftverrel?
3. Tud-e valaki ajánlani kipróbált, jó (akár fizetős) video DVD konvertert és lejátszót, amivel az i900 felbontására tudok filmeket konvertálni DVD-ről?
Köszönöm, ha valaki segít! -
Konafan
csendes tag
Igo elforgatása hibás!!
Csak úgy működik mindkét pozícióban hogy úgy indítod el, különben a kép szétesik, ott marad részlet, ha elforgatnád!!
Van erre vmi megoldás már?Viszont FIGYELEM!!!!! SOS segítség kellene!!!!!!!!!
Létezik az hogy nincs benne Perc, Üzenet, Adat számláló????
Vagy csak én nem találtam??? Ha meg külön progi kell hozzá, mint ahogy a hívás közbeni beszéd rögzítőhöz akkor kérem írjátok le a programok nevét, hogy mikkel lehet!!!!!
Köszönöm előre is!!! Ja és az IGo-t kell regisztrálni, lehet frissíteni majd ingyé???Remélem ti tudtok segíteni!!!!
-
lancy
tag
-
geddonhun
csendes tag
-
dzsega
csendes tag
Nah sikrült megcsinálnom a bill-t és a némításokat!
Nagyon jó!
Ezer hála az összes cuccért
Valamit viszont nemvágok:
Ami nekem van rom az i900XXHH9/CJHH9 (Pannonos)
WM 6.1 Prof
CE OS 5.2.20270 (Build 20270.1.3.1)
Lehetséges az, hogy azért más mert a tied független az enyémben pedig már belepiszkált a pannon? -
Squirrel
őstag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem (elég bazál kérdések, de eddig nem találtam választ)
csengőhangot hogy tudok sajátot beállítani? Zenéből flac-et ismeri? filmeket hova és milyen formátumot tudok rátenni?
-
garrotter
tag
-
Nauril
csendes tag
-
Viktor26
tag
Fel akartam telepíteni a telóra, rá akartam tenni az USB-re, és kicsúszott a kezemből. Megvolt az első földetérése, igaz, csak kb. 1 méterről, de jelentem, hálisten semmi baja nem lett a parkettán! Azért ha egy mód van rá, aszfalton vagy kövön ne kísérletezzetek vele, a hátlap és az akku is lerepült róla ilyen magasságból!
-
Fcsabi
tag
-
tbazsi
csendes tag
-
Fcsabi
tag
-
maru
aktív tag
Köszi az ékezeteket, nagyon király.

-
garrotter
tag
-
Nauril
csendes tag
-
Viktor26
tag
Nekem is segített ez az írás, kimentem a Margit-szigetre, beizzítottam a megyeknyolcat, és azonnal kezdte mondani az útvonalat, a virtuális égbolton pedig fél tucat zöld holdam volt! Persze csaltam egy kicsit, mert előtte még otthon wifin leszedtem a holdak helyzetét, de tényleg pillanatok alatt magához tért kint a szabad ég alatt!
-
dzsega
csendes tag
Mindenféleképpen menjél ki egy olyan helyre ahol nem magas házak között vagy! Ott próbál ki a gps-t. Nem akarom leírni részletesen (itt szépen le van írva
) de a szobában való tesztelés eléggé gázos. Nekem is eltelt némi idő mire észheztért.Nauril: Ez Samsung "betegség", így kíméli a hangszórót a hirtelen terheléstől.
-
Nauril
csendes tag
Nálam sajna nem segít. chello-s címet használok, és a smtp szerver nem fogad kapcsolatokat külső IP tartományból. (hű de szépen mondtam). arra a samsungos hibára valaki már talált megoldást, hogy ha csöng a telefon akkor egyből hangosan csörögjön? sajnos az első 2-3 másodpercet csak halkan játssza le, és utána hangosodik ki.
-
erdoke
titán
-
Iván72
csendes tag
Kedves Geddonhun. Köszönöm a tippet, és a tanácsodat, bár sajnos nem jártam sikerrel az IGO8-cal kapcsolatban. A szoftver maga fut(na), de nem működik a GPS vevője. Van egy Yakumos DeltaX 5 BT típusú PDA-m, ami annak dacára, hogy szobában vagyok működik.
Valamit nem állítottam be rendesen, vagy pechemre hibás a készülékem.
Teljesen legális, mert a Westendben vettem a Samsungnál, de akkor is sajnálnám, ha a készülékkel lenne a hiba.
Ha bárkinek van ötlete a hiba elhárítására, akkor azt örömmel veszem.
A másik kérdésem, hogy hogyan tudok egyszerűen, gyorsan -nem egyenként- telefonszámokat átvinni egy másik telefonról, egy Nokiaról.Segítséget előre is köszönöm!!!
Üdv:
Iván -
erdoke
titán
Nálam többször segített WM alatti emil küldés probléma esetén, ha külön beállítottam a kimenő szerverhez a felhasználó nevet és a jelszót (meg persze előtte bepipáltam, hogy a kimenő is hitelesítést igényel). Előtte az istennek se akarta a bejövő szerver beállításaival, pedig ugyanaz volt a kettő.
-
mleslie
tag
Aki vett ilyet a pannonnál az megnézné, hogy kártyafüggetlen-e, mert akkor lehet, hogy megveszem náluk 137 ezerért, mert ezek szerint ebben a hónapban már nem lesz sem a Vodánál sem a T-nél...
-
gabor977
csendes tag
Köszönöm szépen a felvilágosítást.
Hát, csalódott vagyok ezzel kapcsolatban.
Igen, a kis boltokban nem Igoval adják a telefont, még jó, hogy nem vettem meg ész nélkül. A másik meg, hogy aki így veszi meg a készüléket, nem vesz részt a házimozinyerős akcióban sem.

Marad az, hogy kivárom a Vodafone-félét.
Remélem nem teszik tele kiírthatatlan szarokkal a telefont, ahogyan szokták a többivel.
-
rozsdax
csendes tag
Gyári garival csak a magyar hivatalos importőri készülékeket adják. Ilyet a WestEnd Samsung boltjában kapsz 150000-ért. Ott adnak vele iGO-t is, de a szürkeimportos is gyári garis szerintem, csak nem itt érvényesítik, hanem valahol külföldön. (Már, hogy a bolt oda viszi ki a szervizbe.) Az extrem digital is ezzel nőtt naggyá, hogy így szürkeimportozott, és ők korrekten csinálták is a garis problémákat.
-
gabor977
csendes tag
Még egy fontos kérdés.
Csomó helyen bolti garival lehet csak megvenni a készüléket, nem pedig gyártóival.
Hol lehet gyártóival venni? Megéri többet kiadni esetleg egy gyártói garisért?Üdv.
-
gabor977
csendes tag
-
geddonhun
csendes tag
Összességében: Nem.
1. A magyarországon kaphatató készülékek ROM-ja még illegálisan sem elérhető.
2. Magyar ROM nem létezik. Friss angol ROM-on fut egy magyarító szoftver.
3. Ezt a szoftvert sem tudom hogyan lehetne kimásolni. Nem is érdekel.
4. Bézikinglis nélkül winmo telefont nem ajánlom.Ezen kívül olcsó készüléknek híg a leve. Garanciát szerintem a Műszerész Tibinél fogja érvényesíteni a bolt, ha visszaviszed valami problémával.
-
gabor977
csendes tag
Sziasztok!
Egy teljesen kezdő kérdése:
Az egyik boltban angol verzióval adják a készüléket viszonylag olcsón.
Erre gond nélkül feltehető a magyar ROM, vagy felejtős?Garanciát hol lehet érvényesíteni? Csak a cégnél, ahol vettem? Mi van, ha bezár a bolt 1 hónap múlva?
Kérlek gyorsan válaszoljatok, mert fogynak a telók.

Köszi.
Üdv.
-
Gigibacsi85
csendes tag
Nekem úgy sikerült, hogy felmásoltam a saját tárhelyre, ott rányomtam hosszan, míg megjelent a kis menü, és ott felkínált egy ilyen lehetőséget, hogy "beállítás csengéshangnak". Utána kiírja, hogy hol tárolja a csengőhangokat (eszközön a my documents/my ringtones), és ha a többit odamásolod direktbe, akkor a beállítások->személyes->hangok és értesítések->figyelmeztetések fülön már meg is jelenik a listában, és bármilyen eseményhez hozzárendelhető.
-
BorosiBrigi
csendes tag
Újfennt köszi az infót!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már át is állítottam!!!
Még egy dolgot nem találok egyenlőre!
A csengőhangot nem tudom beállítani!Még légyszi ebben is segíts!
-
Gigibacsi85
csendes tag
Az intézőben "Saját tárhely" néven található meg, célszerű a Beállítások -> Kapcsolatok -> USB-kapcsolat menüpontban az USB funkciót háttértárra állítani (és onnan is a saját tárhelyet kiválasztani), mert így a pc-hez dugva sima pen-drive-ként üzemel, és lehet rápakolni gazdagon.

-
BorosiBrigi
csendes tag
Hová tudom elmenteni a zenéket meg a képeket, hogy megtalálja?
A belső memóriám azt írja 2 szám után, hogy megtelt! -
BorosiBrigi
csendes tag
Végre egy ember aki leírta részletesen mit tegyek!!!!!!!!!!!!
Köszönöm!!!!!!!!
Így már képben vagyok!!!!!!!!!
De ha bármi más bajom van kérdezek! (ha nem baj)
-
Gigibacsi85
csendes tag
Akkor kezdjük az elejéről:
Tedd be a memóriakártyát a telefonba, és kapcsold be. (ne legyen rádugva a számítógépre)
Ha betöltött, nyiss egy intézőt.
Menj el oda a memóriakártyán, ahova a gépen (2577 mappa), és bökj rá az AUTORUN-ra.
Elindul a telepítő, megkérdez pár dll-t, hogy valóban fel akarod-e másolni őket, mindre igen a válasz.
Arra nem emlékszem, hogy ezután elindul-e magától, de ha nem, akkor a programok között ott lesz.
Happyness
-
BorosiBrigi
csendes tag
Csatlakoztattam a számítógéphez, bele mentem a memóriakártyába, onnan a 2577-be, ott van két mappa az egyik AUTORUN a másik autorun 8.nng.
AUTORUN-ra rákattintok és csak az adatok jönnek elő semmit nem csinál! -
Gigibacsi85
csendes tag
Köszi, megvan, működik!
Amúgy nagyon szuper kis cucc ez, csak még tanulni kell, hogy mit meg hol... Például azt, hogy wap-on (gprs)-en keresztül mit machinál, azt honnan látom? Mert a Pannon küldött a vásárlás után egy sms-t, hogy van 1 MB-nyi ingyen WAP használatom, majd ma hajnal 5-kor, miközben a teló töltőn volt jött egy másik, hogy elhasználtam az 1 MB-ot... de hogy mire?
A másik ami idegesít az az adatcsatlakozót fedő műanyag micsoda, kíváncsi leszek, meddig bírja
BorosBrigi: a memóriakártyán van egy ilyen mappa, az IGO8 mappa mellett, abban van az autorun.
-
BorosiBrigi
csendes tag
-
geddonhun
csendes tag
boss55: Settings\system, ahol a rom verziót is írja
Sue: én nem állítom, hogy legális. arra sem jöttem rá, hogy melyik fájlok cseréje feltétlenül szükséges, de az i900.eoldal.hu-n van link, amivel pont ugyan olyan verziós Igo-t tudsz akárhonnan telepíteni. Onnantól meg rajtad múlik, hogy a Content mappában mik szerepelnek.
BorosiBrigi: Ha berakod akármikor az IGo kártyát és nem reagál rögtön, akkor a 2577\autorun.exe-vel bármikor telepíthető -
BorosiBrigi
csendes tag
Azt írtad, hogy az IGO az első bekapcsolásnál települt neked!
Én semmi arra utaló nyomot nem találok, hogy nekem is települt!
Hol keressem? -
Sue.Scenic
csendes tag
Azt az info-t kaptam az egyik PDA forgalmazótól, hogy a sima, egyszerű, gyári iGo8 is fut teljes képernyőfelbontásban az Omnián 3 db fájl kicserélésével (szerintük teljesen legális, mivel ez a szoftvert nem módosítja).
Erről tudtok valamit?
Köszi
-
Gigibacsi85
csendes tag
Hali!
Azt meg tudja valaki mondani, hogy hol lehet kideríteni a WLAN mac-címét? (be kéne regelnem a routerbe, mert anélkül nem megy)
Előre is köszi! -
geddonhun
csendes tag
Elérési kódok nincsenek. Ha Pannonos vagy, akkor az adatkapcsolat beállításával sem lehet gond, ami Goglemapshoz kell. A GPS-nek egyébként is teljesen függetlenül automatikusan aktiválódnia kellene IGo-ban. Googlemapsben asszem menüből kell aktiválni.
Ha szabad ég alatt 10 perc után sem talál jelet az IGo, akkor szerintem hard reset és ha az sem segít, akkor csere.
A melegedés inkább a használt kapcsolat függvénye. GPS pl. bármikor képes felfűteni, de fél órán belül az aktívan működő 3G is.
A napi töltéshez pedig hozzá kell szokni, ha ez az első pda-d. Amíg a zsebreaktort ki nem találják, addig ezzel kell küzdeni. A legtöbbet a kijelző fogyasztja. Automatikus, vagy alacsony fényerőn kell tartani és amikor csak lehet, ki kell kapcsolni.
-
Iván72
csendes tag
Köszönöm a választ.
...bár bevallom férfiasan, hogy ez kissé kínai volt a számomra.
Ha nem nagy teher, akkor lennél szíves a menüpontok alapján elkalauzolni engem.
Előre is köszönöm a segítségedet.
Ja, a googlemaps sem indul, mert hálózati beállítási problémája van. Ma voltam benn a Pannonnál, de nem tudtak segíteni ebben -ez kissé meglepett, bár arra hivatkoztak, hogy még csak ma kezdték el forgalmazni-, így azt ajánlották, hogy forduljak a hivatalos márkakereskedőhöz, akinél vettem, mert majd ők adnak elérési kódokat.
Más. Idáig nem írta senki, hogy mennyi ideig használható az aksi, mert az enyém szinte estére lemerül, úgy hogy nem azon lógok egész nap!!! :-(
S ami még meglepett ezzel kapcsolatban, hogy érezhetően felmelegszik a hátlapja, amikor már nagyon kevés benne a "kakaó".
Üdv: Iván -
Iván72
csendes tag
Köszönöm a választ.
...bár bevallom férfiasan, hogy ez kissé kínai volt a számomra.
Ha nem nagy teher, akkor lennél szíves a menüpontok alapján elkalauzolni engem.
Előre is köszönöm a segítségedet.
Ja, a googlemaps sem indul, mert hálózati beállítási problémája van. Ma voltam benn a Pannonnál, de nem tudtak segíteni ebben -ez kissé meglepett, bár arra hivatkoztak, hogy még csak ma kezdték el forgalmazni-, így azt ajánlották, hogy forduljak a hivatalos márkakereskedőhöz, akinél vettem, mert majd ők adnak elérési kódokat.
Más. Idáig nem írta senki, hogy mennyi ideig használható az aksi, mert az enyém szinte estére lemerül, úgy hogy nem azon lógok egész nap!!! :-(
S ami még meglepett ezzel kapcsolatban, hogy érezhetően felmelegszik a hátlapja, amikor már nagyon kevés benne a "kakaó".
Üdv: Iván -
geddonhun
csendes tag
-
Iván72
csendes tag
Sziasztok!
Mit kell beállítanom ahhoz, hogy az IGO8 normálisan fusson rajta? Jelenleg azt írja ki, hogy nincs GPS kapcsolat.
Nagyom várom szíves segítségeteket!!!Üdv:
Iván -
geddonhun
csendes tag
Az egy jó kérdés, hogy mit csinál töltés helyett. Pár órája megy a letöltés. Most 80%-on áll az aksi, de ha lehúzom a kábelt leesik 20% alá és megtagadja a streaming player a működést.
A másik. A VOD regisztráció haszna szinte a nullával egyenlő. Csak némi ingyenes divx és google videót találtam, amik semmivel nem tudnak többet a youtubenál. Valódi VOD-ot egy darabot sem láttam, úgyhogy még azt sem merem állítani, hogy rosz. Pedig elvileg ilyet még a DivX Certificate-es DVD lejátszókhoz is adnak.
-
rozsdax
csendes tag
-
Nauril
csendes tag
-
rozsdax
csendes tag
-
rozsdax
csendes tag
Mondjátok, hol kell kikapcsolni a 3G-t? Olvastam, hogy azzal sokkal többet fogyaszt és mivel nem netezek vele, csak telefonálok, nincs is szükségem rá. A kapcsolatok beállításnál a HSDPA-t kikapcsoltam - gondoltam az a 3G - de a felső csíkban továbbra is kijelzi, hogy 3G. Vagy az csak azt jelenti, hogy a hálózat tudja?
-
Nauril
csendes tag
-
geddonhun
csendes tag
-
Nauril
csendes tag
Hoppá: processzor típusra pxa312-t ír nem pedig pxa320-at. Butított verziót kaptunk?
valakinek valami ötlete? kezdek kissé idegessé válni... -
Nauril
csendes tag
Más: a Tcpmp processzor sebességre 420Mhz-t ír ki. ez remélem a program hibája, és nem ennyin fut a processzor.
-
geddonhun
csendes tag
-
Zolesz007
őstag
Én kíváncsi lennék, nemtudom ebben tudna-e segíteni valaki, hogy a hangtárcsázás hangvezérlés van-e/működik-e, milyen is valójában és lehetséges e olyan megoldás mint a Nokia S60-as készülékein ahol a telefon beolvassa a neveket magától?
-
Nauril
csendes tag
Nálam a skype is működik. Először a 8Gb-os tárhelyre telepítettem,de nem működött. leszedtem, felraktam a main memory-be de akkor is megdöglött. csináltam egy HR-t felraktam a main-ra és most tökéletes. az indító képernyő alján van fehér csík, de a program teljes képernyőn működik. a Fring-gel az volt a problémám hogy azonnali üzenet küldéskor a billentyűzettől nem látszódott a beszélgetés, meg az amit épp írtam. Nálad rendesen működik?
-
geddonhun
csendes tag
-
Nauril
csendes tag
-
marci3
tag
az igo8 az 1 vagy 2 gb kártyán van hozzá?
-
rozsdax
csendes tag
Igen érdekes dolgot figyeltem meg. A telefon figyelmeztetett az akku kifogyására, erre beledugtam a töltőt, a bekapcs gomb ekkor piros színnel elkezdett világítani. Pár óra múlva látom, hogy zöldre váltott, nosza levettem. De előjött a kisördög és a menüben megnéztem a töltöttségi szintet: kb 50%

Nem hagytam magam, újra bedugás, majd egy óra múlva újra zöldre váltás és láss fél csodát, már kb. 80%-t mutatott.
No de miért áll le a töltés és miért nem megy fel 100%ra?
-
mleslie
tag
-
rozsdax
csendes tag
-
rozsdax
csendes tag
-
Nauril
csendes tag
-
rozsdax
csendes tag
-
Nauril
csendes tag
-
garrotter
tag
A zöldes billentyűzet sunysoft féle, ha nincs magyarítás a gépeden nincs rajta.
Ajánlom, hogy a Samsung today2-t használd Settings/Today/Items itt kitudod választani.
azután a kezdőlapodon lesz egy ikon ami alatt ki/be tudod kapcsolni a wifit, bluetooth, telefont, vibrálást, egeret, lámpát, usbt. Lesz egy kilences gyorshívó lista. Üzenetek és hívásnapló.
http://www.i900.eoldal.hu/fotoalbum/nincs-megadva-rovat/kepek/26
persze a szín nem kötelező
Persze eddig nem láttam az általad linkelt képet, szóval ezt szeretnéd

-
rozsdax
csendes tag
Szerencsére ezek az elfelejtései tök elmúltak a resettel, de mint kezdő PDA-s a fazonírozás sajnos még nem megy nekem.
Az esetek 99%-ban én csak telefonnak és navigációnak fogom használni, ezért a koromból eredő nem éppen sas szemem és a lapát kezeim miatt, szeretném úgy belőni, hogy ezek kényelmesen menjenek. (A wifit néha fogom csak igénybe venni külföldön, mert oda nem viszek laptopot, zenét meg "hagyományosan" hallgatok, ezért ezek nekem jók, ahogy vannak.)Ez a képernyő nekem nagyon szimpatikus, de nem tudom hogyan lehet létrehozni. Megköszönném, ha valaki eligazítana:
[link]Nagyon tetszik továbbá az a zöldes full billentyűzet, ami a 4. napnál látható, de ezt sem találom, hogyan lehet elővarázsolni.
Azt is nagyon szeretném, hogy a gyorshívó listámhoz egy "asztali" gombbal eljussak.
Baromi jó lenne, ha volna egy némító gombom is az "asztalon", mert nekem eddig csak a mini hangszóló ikonra, majd a kikapcs bolhányi gombra nyomva sikerült. Ehhez sajnos kicsit nagyok az ujjaim

Na és még egy: hogy a túróban lehet feléleszteni a zseblámpát. Ha a beállításoknál leírtak szerint járok el, a hangerőszabályzó indul el, nem a lámpa.
Előre is köszönök minden segítséget.
Ja és nagyon tetszik különben, örülök, hogy megvettem, gondolom ezeken hamar átrágom magam és akkor már csak happy marad.
-
Kobe
veterán
-
legiaap
félisten
Készítsél fotókat is. Kíváncsi vagyok egy felhasználó milyen képeket tud kihozni ebből a gépezetből.
Ja még valami:
A tesztben volt szó róla, hogy a gyári zenehallgató cucc nagyon ratyi, mert csak 5 fokozatban lehet állítani a hangerőn, mert nem lehet görgőzni és a filmnézés sem az igazi.
Ezen lehet javítani?
És még az is szúrta a szemem a tesztben, hogy a görgőzés féle hang nem kapcsolható ki. Ez tényleg igaz? -
Nauril
csendes tag
valaki tudja hogy hogyan lehet az email fiókot normálisan beállítani? Pop, és smtp szervernek is az van beállítva ami a szgépen az outlook-ban. a levelek lekérése normálisan müködik, viszont küldésnél a szerver vissza dob egy üzenetet hogy: "550 relaying to hotmail.com is not allowed" ha citromailra akarok írni akkor a citromail nem allowed
a piros szolgálatónál vagyok bár nem tudom hogy számít e -
Luser2000
addikt
Gergely!
A 4. nap igazán "húzos" és hasznos lett! Köszönöm a saját fejlesztésket.
Balázs
-
Viktor26
tag
Na végre valami mozgolódik a levegőben
Minden 
-
Nauril
csendes tag
az igo, ahogy észrevettem független, legalábbis nekem a régi X500-on ment.
Holnap fogom rövidebbre venni a headset kábelt, mert normális fülessel marha hosszú. remélem sikerül

-
<NewL>
addikt
Köszönöm az irást!
Ha mégegyszer elolvasom lehet ,hogy már nem is fogok venni omniát.
-
dzsega
csendes tag
sztem igen, mert a volt d600-am, párom d900-a és a mostani g800-am is ezt csinálja, sztem azért, hogy a hangszórót kímélje.
rozsdax: Köszönöm a válaszokat!
Igora visszatérve arra gondoltam, hogy egy olyan verziót raktak-e a kártyára amit másik készülékre is fel lehet tenni? Konkrétan van egy Mio C310-em amin IGO 2006 Plus (legális) van, de a Nav n Go nem akarja lecserélni ingyen merthogy azzal nem ők foglalkoznak mert a gép gyártójának a kötelessége a frissítést biztosítani, ők meg nem cserélik Igo 8-ra. Ha ez a verzió feltelepíthető két gépre is akkor nyert ügyem van.
Mondjuk nem ez alapján fogok dönteni csak érdekel.
-
Nauril
csendes tag
Még egy dolog. ha csöng a telefon akkor elöbb csak halkan teszi, és kb 3-4 másodperc múlva hangosodik fel. ez samsung sajátosság? csak mert az E250 is ezt csinálja. és nem erősödő csengetés van beállítva.
-
Nauril
csendes tag
- én is kipróbáltam a kikapcsolást de nem jött elő a dátum-elfelejtés, és a képernyőforgatás is maradt azon amire beállítottam. Igazából azt hittem hogy ezt se lehet kikapcsolni, mint az eten x500-at
-az egyedi csengőhangokat meg a többit le tudod menteni a hozzá adott MITs Wizard nevű software-el
-a gyorhívás nézetet nálam is elfelejti
-a magyar t9 nekem is hiányzott egy ideig, de hozzá lehet szokni. Azonkívül tud tanulni, bár elhiszem hogy nincs kedved minden szót egyenként felvenni. Nekem sincs.
-"hosszú megnyomás" nálam müködika többi nagyjából a WinMo hibája/hiányossága.
Ikonokat ki tudsz pakolni asztalra spb pocket plus vagy hasonló progik segítségével, bár az meg nem a samsungos widgets lesz. -
Andrewstarr
aktív tag
A vodánál már bent van az őszi okostelefon akcióban, "hamarosan jön"
szerintem jövö héten lesz.... -
rozsdax
csendes tag
Amit most leírok azt már az "ajándék házimozi" fórumban leírtam, de megismétlem, mert úgy gondolom, hogy ez inkább ide való. (Ott már nem is fogok írni.)
Bár szombaton a 15. boldog vevő voltam, de sajnos azóta alig volt időm foglalkozni a kicsikével, de azért van egy két gáz dolog:
- ha kikapcsolom a telefont, majd vissza, akkor elfelejti a dátumot és az időt.
- kikapcsoláskor azt is elfelejti, hogy a mozgásérzékelő előzőleg automatán volt és átvált manuálisra. (Akku nincs kiszedve, csak kikapcs!)
- az elején ment a billentyűzár, de elvitte a kiscica. Pedig a beállításoknál OK, mégsem megy. Tök nem értem.
Ezek a problémám időközben elmúltak egy hardware-resettel, no, de micsoda dolog az ilyen! Sajnos az egyedi csengőhangokat nem menti az Active Sync, azokat újra kellett bizgerélnem utána
- Ha beállítom a telefon módnál a nézetet - mondjuk arra, hogy a gyorshívásokat lássam -, akkor az rögtön el is felejti, ha ellépek onnan.
- Az azért közel sem igaz, hogy minden kezelhető ujjal. Pl. a gyorshívó lista, vagy a szövegsablonok is ilyen, ami azért gáz, mert az folyamatosan használt dolog. (A szinte csak egyszer használt beállításoknál persze tök mind1)
- Egy abszurdum, hogy nincs rajta magyar T9. Nekem még nem volt samum, itt nem szokás? Másik samukon sincs?Különben rájöttem arra, hogy ez az automata forgatás nem valami praktikus, mert ha pl. sms írás közben megvakarod az orrod, rögtön elkezd forogni. Mivel elég ritka az, amikor fekve kell nekem, hagytam a manuálon és átraktam a funkciót az exponáló gomb gombra rövid idejű nyomásra.
Na ettől aztán meg a hosszú idejű nyomásra nem éledt fel a fényképezőgép. ( A reset ezen is segített.)
Vannak nem túl praktikus dolgok:
-a 101 gombos billentyűzet csak cerkával használható.
- az sms írásnál a szöveg olyan apró, hogy alig látni.(Pedig maxon van a betűméret.)
- a gyorshívó gombok használata egy sima telefonhoz képest rémesen komplikált. Pont az egyszerűség volna a lényege.
- a felső sor ahol az OK gomb is van olyan apró, hogy alig lehet ujjal eltalálni rajta valamit.
- mi a tútóért nem lehet mármilyen ikont kitenni az asztalra? Miért csak a widgeteseket, amiket ők találtak ki?Elsőre ennyi, bár bőven van, amit még nem értek, de azokat egyenlőre a tudatlanságomnak tudom be.
-
oalex
senior tag
IGo adapterrel azt jelenti, hogy neked kell rátenni vagy csak annyi hogy külön sd kártyán van? Fel lehet használni másik géphez is az igot?
van mini és sima adapter (ami anyit tesz, hogy más készülékben is fut). Ebbe úgye nem kell az egyik se mert microt használ.
Beszélgetés közben szokott szakadozni a vonal?
Térerő problémáid vannak?Nem szakadozik, nincs térerő gond.
GPS-t próbáltad már? Ha igen milyen tapasztalataid vannak vele?
Teljesen jó, ha használod a XGPS funkciót (elözöleg le tölti a müholdak helyét) ez be lehet állítani, hogy mondjuk 6 óránként frissitse az infót. Ha ezt nem használom, akkor bizony elég lassan találja a holdakat az igo, de utánna minden supi.
Valahol olvastam, hogy a Wi-Fi csak akkor megy ha a gsm rész ki van kapcsolva, ez igaz?
Ez hülyeség. A GSM mindig mehet, a wifi a 3G kapcsolja le magátol, de ez érthető is mivel hülyeség lenne a kettő együt. Szóval telefon megy wifi mellet. Ahogyan lekapcsolod a wifit magátol vissza jön a 3G.
-
dzsega
csendes tag
Köszi!
IGo adapterrel azt jelenti, hogy neked kell rátenni vagy csak annyi hogy külön sd kártyán van? Fel lehet használni másik géphez is az igot?Beszélgetés közben szokott szakadozni a vonal?
Térerő problémáid vannak?GPS-t próbáltad már? Ha igen milyen tapasztalataid vannak vele?
Valahol olvastam, hogy a Wi-Fi csak akkor megy ha a gsm rész ki van kapcsolva, ez igaz?
-
geddonhun
csendes tag
-
oalex
senior tag
-
Nauril
csendes tag
na ez egy hasznos írás! ma vettem én is egy ilyen készüléket, de a vodás beállításokkal nekem se müködtek a "netes" programok. Nélküled napokat elszórakoztam volna a beállításokkal. szóval: Köszönöm!!

-
Lasi
tag
NEM!
Nem a telefon miatt megy, hanem a SIM kártyás beállítások rossz mivolta miatt. Olvasd el még egyszer azt a részt!Itt is van: "...most már bármi megtalálja az adatkapcsolatot. Ha ezt nem javítják a szolgáltatói premier előtt, akkor sokakat elég csúnya meglepetés érhet, mivel első bekapcsolásnál előzékenyen felajánlja, hogy a sim alapján módosít mindent."
-
Andrewstarr
aktív tag
Szia!
"Ma besétálok a Vodafonehoz és többek között ezért is megdorgálom őket."
A vodánál lehet már kapni???
Üdv.:
-
erdoke
titán
-
PodMAN
senior tag
Van benne TMC (iGO8) támogatás? Működik?
-
dzsega
csendes tag
Hali!
Elsőként kösz az írást és azt is, hogy folytatásos lesz.Másodikként pedig érdekelne, hogy mi van a csomagban. Arra gondolok, hogy van-e valami változás mint amik a tesztben szerepeltek vagy tényleg csak azok vannak hozzá?
-
marci3
tag
phonedashból melyik verzió nem ment?
én azt előszeretettel használom évek óta. -
Magimano
aktív tag
érdekes írás.
köszi hogy megosztottad velünk. -
Lasi
tag
Először is köszi a leírást! Átfogó lett, de benne van ami kell.
Nem tudom mit gondoljak. Sokmindenre derült már fény az Omniával kapcsolatban. Utólag a valóság csapta agyon az egész csodálatot. Aki várta a megjelenést, és olvasta a mobilarénán a fórumot, az tudja mennyire jól hangzott az alacsony ár, ajándékkal, szuper magyarítással.
Mostanra elértem magamnál, hogy már nem vagyok rákattanva a telcsire. Sőt! Kivárok egy jó árat és még akkor is meggondolom.
-
Kobe
veterán
ez így elég felemás. A felhasználó nem tűnik elveszettnek PDA berkekben, de engem speciel elbizonytalanított

-
erdoke
titán
A gépelési prolémát nem értem, elvileg elég egyszerűen lehet a virtuális billentyűvel ékezetes betűket varázsolni. A beépített persze nem ismerem, de ha más nem az iPhone-féle biztosan megteszi. Ezen kívül is van még tucatnyi, előbb-utóbb mindből lesz elforgatható verzió.
TCPMP-ből van új, WM 6.1-essel is kompatibilis verzió. Más 6.1-es készülékeken se futnak régiek. -
oroshazicsaj
csendes tag
-
törölt tag
- giroszkóp
Ezzel, vagy valami hasonló elven működő szerkezettel érzékeli a készülék, ha oldalra fordult, s a képet is elfordítja.- ShoZu
Úgy vettem ki, hogy ennek segítségével egy csomó népszerű oldal funkciói elérhetőek, anélkül, hogy be kellene lépni a webes felületre. Lehet, hogy nem így van, akkor majd kijavítanak a többiek.A TCMP szerintem elírás, s TCPMP lesz az. Ez egy nyílt forráskódú lejátszó, amelyet a linkelt honlap szerint már nem fejlesztenek tovább.
Megelőztek.

-
geddonhun
csendes tag
widget - minialkalmazások, amik a képernyőn szabadon áthelyezhetőek (ez szerepel a legtöbb Omnia videóban is)
giroszkóp - a gravitáció irányából következtet a készülék helyzetére (pl. automatikus képernyőforgatás)
podcast és shozu - internetről rövid videók tölthetők le különböző témákban, illetve shozu-val képek és videók meg is oszthatók
tcpmp - népszerű ingyenes médialejátszó, ami sokféle formátummal boldogul. (továbbfejlesztett, de fizetős változata a Coreplayer)
-
oroshazicsaj
csendes tag
van itt nekem néhány ismeretlenség (szó)
persze lehet hogy én nem tudok telefon nyelven!
mi az a widget, giroszkóp, podcast, shozu, tcmp!Köszi a választ!
Amúgy így első hallásra, nem is olyan rossz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fűnyíró topik
- Path of Exile (ARPG)
- Próba
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szia, Dec 17-én vásároltam egy vadi új omniát,T-mobilos be volt már izzítva.

nincsenek meg.

Előre is köszi!!!!! Csba.
Máshol sajna meg baromi keskeny a gördítő sáv, de arra le lehet tölteni progit innen!! Én mondjuk még nem próbáltam!
Csak úgy működik mindkét pozícióban hogy úgy indítod el, különben a kép szétesik, ott marad részlet, ha elforgatnád!!
Vagy csak én nem találtam??? Ha meg külön progi kell hozzá, mint ahogy a hívás közbeni beszéd rögzítőhöz akkor kérem írjátok le a programok nevét, hogy mikkel lehet!!!!!
Nagyon jó!