- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ixel
csendes tag
Sziasztok!
Nem boldogulok a Banana BPI M1 Simplenas telepítéssel. Mindenképp egy ISO kiterjesztést akar velem telepíttetni, amit ha kiírok egy SD-re nem indul el.
Download link:
for Banana Pi BPI-M1 http://simplenas.com/download/banana-pi-m1https://www.thinware.net/LinkClick.aspx?link=products%2fsimplenas%2fThinware-SimpleNAS-1.0.0-SetupInstructions-CentOS-7.1810.pdf&tabid=238&mid=731
Mit rontok el?
Köszi a segítséget! -
doberman
senior tag
Köszi!
Nekem egy kissé bővebb infó kellene, a mit és miértek fontosak lennének.
Kellenének sebesség mérések is. Ja és tudom, hogy vannak képeid is...
Azért jó 5let, Bpi-ből NAS... Én konkrétan egy Dlink313-at szeretnék kiváltani. Abban 325MHz-es proci 32Mb ram található, előrelépés lenne. Ha ez működő dolog akkor belefaragom a dlink dobozába és halleluja...Köszi az írást! (jobb ha minél hamarabb kiegészíted a leírást, mert sokat foglak "zaklatni"! )
-
nemlehet
őstag
Ne haragudj a kritikáért, de ezen azért még egy picit dolgozhattál volna. Akár 2 részletben megírva. Főleg, azon az SMB részen ahol gond volt, hasznos lett volna tudni, hogy mi volt és hogy oldottad meg.
Ez így kb. a van ilyen, meg lehet csinálni, megcsináltam kategória. Árakról esetleg szintén írhattál volna, akár csak közelítőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest