- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ixel
csendes tag
Sziasztok!
Nem boldogulok a Banana BPI M1 Simplenas telepítéssel. Mindenképp egy ISO kiterjesztést akar velem telepíttetni, amit ha kiírok egy SD-re nem indul el.
Download link:
for Banana Pi BPI-M1 http://simplenas.com/download/banana-pi-m1https://www.thinware.net/LinkClick.aspx?link=products%2fsimplenas%2fThinware-SimpleNAS-1.0.0-SetupInstructions-CentOS-7.1810.pdf&tabid=238&mid=731
Mit rontok el?
Köszi a segítséget! -
doberman
senior tag
Köszi!
Nekem egy kissé bővebb infó kellene, a mit és miértek fontosak lennének.
Kellenének sebesség mérések is. Ja és tudom, hogy vannak képeid is...
Azért jó 5let, Bpi-ből NAS... Én konkrétan egy Dlink313-at szeretnék kiváltani. Abban 325MHz-es proci 32Mb ram található, előrelépés lenne. Ha ez működő dolog akkor belefaragom a dlink dobozába és halleluja...Köszi az írást! (jobb ha minél hamarabb kiegészíted a leírást, mert sokat foglak "zaklatni"! )
-
nemlehet
őstag
Ne haragudj a kritikáért, de ezen azért még egy picit dolgozhattál volna. Akár 2 részletben megírva. Főleg, azon az SMB részen ahol gond volt, hasznos lett volna tudni, hogy mi volt és hogy oldottad meg.
Ez így kb. a van ilyen, meg lehet csinálni, megcsináltam kategória. Árakról esetleg szintén írhattál volna, akár csak közelítőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dexter (thriller tv-sorozat)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- VR topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest