- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes, mintha lenne egy kis offset közöttük, de alapvetően szépen illeszkednek.. az órának van egy-egy látszólag indokolatlan kiugrása, viszont a futás-séta részek azért látszódnak mindkettőn jól. 1:40-nél látszik talán a legjobban, hogy a szíj gyorsabban leköveti a felfutást.
Anno terepen egy polar szíjjal néztem össze órákat, csak sajnos az a polar pánt nem rögzített semmit így csak real-time láttam a különbséget. Egy durvább emelkedő végén volt az, hogy az órán épphogy beállt a pulzusom, amikor a pánton már csökkenni kezdett, lényegében az óra majdnem teljesen lesimította a tüskét... illetve Samsung órán tapasztaltam régebben, hogy hidegben időnként totál meghülyült és volt, hogy percekig lényegesen alámért. Garminnál mondjuk ilyet nem tapasztaltam, de azzal keveset voltam kinn 0 fok környékén.
Körpályákon nyilván nem működik, de egyébként, ha egy gpx-et importálsz és azon futsz végig, akkor hozzárakja a magasságadatokat, nem? (Nekem Fenix 6 van, de sosem néztem, hogy honnan jönnek a magasságadatok)
Én pár hét kihagyás után tegnap voltam kinn először és azt hittem befagy a seggem... mondjuk itt legalább jég nem volt a futópályán

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Linux kezdőknek
- Arc Raiders
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- UGREEN USB 2.0 2x1 USB KVM kapcsoló
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest