Új hozzászólás Aktív témák

• HThomas

őstag

LOGOUT blog

válasz SirRasor #67 üzenetére

Érdekes, mintha lenne egy kis offset közöttük, de alapvetően szépen illeszkednek.. az órának van egy-egy látszólag indokolatlan kiugrása, viszont a futás-séta részek azért látszódnak mindkettőn jól. 1:40-nél látszik talán a legjobban, hogy a szíj gyorsabban leköveti a felfutást.

Anno terepen egy polar szíjjal néztem össze órákat, csak sajnos az a polar pánt nem rögzített semmit így csak real-time láttam a különbséget. Egy durvább emelkedő végén volt az, hogy az órán épphogy beállt a pulzusom, amikor a pánton már csökkenni kezdett, lényegében az óra majdnem teljesen lesimította a tüskét... illetve Samsung órán tapasztaltam régebben, hogy hidegben időnként totál meghülyült és volt, hogy percekig lényegesen alámért. Garminnál mondjuk ilyet nem tapasztaltam, de azzal keveset voltam kinn 0 fok környékén.

Körpályákon nyilván nem működik, de egyébként, ha egy gpx-et importálsz és azon futsz végig, akkor hozzárakja a magasságadatokat, nem? (Nekem Fenix 6 van, de sosem néztem, hogy honnan jönnek a magasságadatok)

Én pár hét kihagyás után tegnap voltam kinn először és azt hittem befagy a seggem... mondjuk itt legalább jég nem volt a futópályán :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés