Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Érdekes, mintha lenne egy kis offset közöttük, de alapvetően szépen illeszkednek.. az órának van egy-egy látszólag indokolatlan kiugrása, viszont a futás-séta részek azért látszódnak mindkettőn jól. 1:40-nél látszik talán a legjobban, hogy a szíj gyorsabban leköveti a felfutást.
Anno terepen egy polar szíjjal néztem össze órákat, csak sajnos az a polar pánt nem rögzített semmit így csak real-time láttam a különbséget. Egy durvább emelkedő végén volt az, hogy az órán épphogy beállt a pulzusom, amikor a pánton már csökkenni kezdett, lényegében az óra majdnem teljesen lesimította a tüskét... illetve Samsung órán tapasztaltam régebben, hogy hidegben időnként totál meghülyült és volt, hogy percekig lényegesen alámért. Garminnál mondjuk ilyet nem tapasztaltam, de azzal keveset voltam kinn 0 fok környékén.
Körpályákon nyilván nem működik, de egyébként, ha egy gpx-et importálsz és azon futsz végig, akkor hozzárakja a magasságadatokat, nem? (Nekem Fenix 6 van, de sosem néztem, hogy honnan jönnek a magasságadatok)
Én pár hét kihagyás után tegnap voltam kinn először és azt hittem befagy a seggem... mondjuk itt legalább jég nem volt a futópályán
-
-
-
-
https://www.dcrainmaker.com/2021/06/garmin-forerunner-55-depth-review.html
A srác mindenféle Garmin órát tesztel és csinál összehasonlító méréseket, nekem alapvetően korrektnek tűnik. Mellkaspántokkal is össze szokta nézni őket.
Hármas vagy Négyes Elevate?
Az új elvileg jobban méri a véroxigén szintet, meg talán az alvást, ami a tapasztalatok szerint nem volt a Garmin erőssége. Ha érdekel, nézz át a Venu 2 topicba, ott volt szó erről mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szűk tudással, de pontos aktivitáskövetéssel frissült a Garmin futószériája.
- Galaxy S25 Ultra Tactical aramid tok
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- ÚJ! Xiaomi Pocophone POCO F1 kijelző és érintőpanel
- ÚJ! Legjobb minőségű HB336481ECW akkumlátor Huawei P9/P9 Lite/P10 Lite/P20 Lite
- Samsung Galaxy S21 FE fekete tokok (új)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest