Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
Érdekes, mintha lenne egy kis offset közöttük, de alapvetően szépen illeszkednek.. az órának van egy-egy látszólag indokolatlan kiugrása, viszont a futás-séta részek azért látszódnak mindkettőn jól. 1:40-nél látszik talán a legjobban, hogy a szíj gyorsabban leköveti a felfutást.
Anno terepen egy polar szíjjal néztem össze órákat, csak sajnos az a polar pánt nem rögzített semmit így csak real-time láttam a különbséget. Egy durvább emelkedő végén volt az, hogy az órán épphogy beállt a pulzusom, amikor a pánton már csökkenni kezdett, lényegében az óra majdnem teljesen lesimította a tüskét... illetve Samsung órán tapasztaltam régebben, hogy hidegben időnként totál meghülyült és volt, hogy percekig lényegesen alámért. Garminnál mondjuk ilyet nem tapasztaltam, de azzal keveset voltam kinn 0 fok környékén.
Körpályákon nyilván nem működik, de egyébként, ha egy gpx-et importálsz és azon futsz végig, akkor hozzárakja a magasságadatokat, nem? (Nekem Fenix 6 van, de sosem néztem, hogy honnan jönnek a magasságadatok)
Én pár hét kihagyás után tegnap voltam kinn először és azt hittem befagy a seggem... mondjuk itt legalább jég nem volt a futópályán

-
HThomas
őstag
https://www.dcrainmaker.com/2021/06/garmin-forerunner-55-depth-review.html
A srác mindenféle Garmin órát tesztel és csinál összehasonlító méréseket, nekem alapvetően korrektnek tűnik. Mellkaspántokkal is össze szokta nézni őket.
Hármas vagy Négyes Elevate?
Az új elvileg jobban méri a véroxigén szintet, meg talán az alvást, ami a tapasztalatok szerint nem volt a Garmin erőssége. Ha érdekel, nézz át a Venu 2 topicba, ott volt szó erről mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ok, nem volt egy stresszes játék, de akkor is.