Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SirRasor

addikt

válasz HThomas #66 üzenetére

Mára egy fix edzés volt, úgyhogy azt csináltam, amire Jeff Galloway éppen utasított :B
    De most már alvás van; majd holnap felteszem, mert gondolom ennél se fog egyezni a 2 pulzus vertikális kiosztása a Connectben :W (frissítettem délelőtt a cikket: több diagram nem jó benne...)
    Illetve az emelkedőket is csak közelítőleg tudom letesztelni, mert a Venu SQ-ban nincs barométer, azaz csak sík terepet rögzít és a Garmin Connect rendel hozzá magasságot asszem az OpenStreetMaps-es magasságok szerint.

EDIT: átraktam publikusra a futást, így meg tudod nézni. Ráadásul most az átfedés is jó; mindkettőnek 200 bpm maxot rakott a diagramra, tehát pontos az összehasonlítás. Ha még nem Garminoztál:
    1. A pulzus jobb felső sarkában tedd ki teljes képernyőre
    2. A jobb felső sarokban a NINCS ÁTFEDÉS-re nyomj rá és válaszd ki az Auxiliary heart ratet (az a szíj)
    (3. A tempót is mellé rakhatod, mert ez ilyen walk-run-walk-os edzés: a középen látszik 4x2 szakasz: 30 mp gyors tempó, 30 mp séta, az is szépen dobálta a pulzust) Általában ilyenkor majdnem sprintelni szoktam, de sose voltam még 0 fokban futni és felfagyott a futópálya és nincs gumi a cipőm talpán (legolcsóbb futócipő...) és majdnem minden lépésnél csúszkáltam ide-oda...nagyon kemény volt így :D Azt mondom, hogy jobban elfáradtam most, mint az előző 10 km-nél, ami 5 fokban volt...

Új hozzászólás Aktív témák