Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoliee
senior tag
Hááát, ez a mostani frissítés (8.37)...
Szombaton ment fel rá, és már aznap produkált egy beragadt értesítést.
Aztán másnap, egy túra felénél úgy lefagyott a navigáció, hogy semmire sem reagált az óra. Menet közben többször restart/stb, de újra és újra befagyott. Mindeközben feleségem 6S órája ugyanazzal a gpx fájllal hibátlanul működött.
Itthon aztán gyári beállítások vissza, és most reménykedem, hogy csak valami összeakadt, és nem produkálja ezt legközelebb is, várva a következő frissítést.
Egyébként 2 hónapja van meg, és eddig hibátlanul működött minden. -
zsamiatt
őstag
szerintetek valahogy létre lehet hozzni olyat, hogy kerékpároznál 400km-t jelezzen?
-
zsamiatt
őstag
milyen óra szíjat használtok ami kényelmes, ki is néz valahogy úszás és sport izzadás nem gond neki?
-
Burt1793
veterán
válasz
Major Lion #193 üzenetére
Tipp: navigálás közben, ha elváltasz a térkép nézetről, akkor is szól az elágazásoknál és letérésnél, de nem kell folyamatosan megrajzolni a térképet, így jóval kevesebbet fogyaszt.
Nekem sima 7s-em van, ez 6.5 óra alatt így navigálva legpontosabb, multi-gnss üzemmódban bő 20%-ot merül, szóval jóval kevesebbet, mint nálad (nem írtad, hogy pontosan melyik órád van).
UTH-n futottam, 16 óra alatt szűk 60%-ot merült így használva.
#194zsamiatt: Bármilyen gpx szerkesztővel csinálhatsz gpx-et, pl a mapy.cz oldalon, ezt utána telóról meg kell nyitni a garmin connect-ben, ami rá tudja tenni az órára. Előtte persze az órára le kell tölteni a térképet.
-
zsamiatt
őstag
válasz
Major Lion #193 üzenetére
Hogy hoztad letre a terkepet?
-
törölt tag
Ahogy olvastam egy csomó térkép előre van telepítve. Nézegettem a változatokat, igazából nekem egy Epix kellene a képernyő miatt, solar és zafírüveg sem kell, viszont a 16GB karcsúnak tűnik, szívesen hallgatnék zenét az óráról.
Ha leszedem mondjuk a golf térképeket meg a többi felesleges dolgot, csak európai térkép kellene, akkor mennyi hely lesz szabadon kábé? -
Zoliee
senior tag
válasz
Major Lion #189 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted.
Ez az üzemidő szerintem már több, mint korrekt.
Én is mostanság szándékozom megnézni a sajátomat. Másfél hónapja van meg, és érzetre egyre jobban alakul ennek is,de még nem mértem. -
Major Lion
senior tag
Always on módban folyamatos hasznalat mellett, tehat ha az oraval alszom is meg van a negy nap, 2x1 ora futas. De altalaban nem always on-ban hasznalom, es akkor heti egy toltes, kb harom futas meg egy 4-5 ora bringa. A lenyeg hogy nem kell folyamat az akksit ellenorizned, es az akksi kimelo modokat meg ki se probaltam…
-
Agony
aktív tag
válasz
Burt1793 #184 üzenetére
Megkapja a 7-es széria és az Epix is az új funkciókat amik az un Forerunnerekel jöttek. A Garmin most negyedéves frissítési ciklusokra állt át, úgyhogy gondolom második negyedév végén vagy harmadik negyedév elején jöhetnek. Tippre július-augusztust mondanék, mert most még kincs kint friss béta firmware és az is szokott futni pár hetet mire kimegy élesbe.
-
Burt1793
veterán
FR 955ös funkcióinak fenix 7be frissítéséről lehet tudni valamit?
-
törölt tag
Sziasztok, mennyire bírja ez az óra a tengervizet? Vonatkozik arra is a garancia, vagy mint sok más gyártó kommersz termékeinél, a vízállóság csak tiszta vízre vonatkozik?
-
zsamiatt
őstag
kinek mi a tapasztalata úszáskor? Nekem olyan mintha felfelé csalna. Pedig a medence hosszát jól adtam meg.
-
-
Agony
aktív tag
válasz
ForRedGlory #158 üzenetére
Amazonon a YooSide korrekt minőségű fém szíjakat gyárt Fenixekhez és eléggé hasonlít is a gyárira... nyilván Garmin logó nincs rajta:
https://www.amazon.de/-/en/YOOSIDE-QuickFit-Bracelet-Safety-Buckle-black/dp/B07MTYG937/ref=sr_1_29
-
Burt1793
veterán
Szerintem csak a konditermes edzésnél rajzol ilyen diagramot, a fizikai munkával nem biztos, hogy tud kezdeni valamit. Nem szoktam konditerembe járni, így ezt a funkciót még nem próbáltam, de egyszer megnézem.
Jött egy kis frissítés, elvileg fordítási hibák javítására. 8.21.
-
Garvey
újonc
Lenne egy kérdésem: A leírásban szerepel olyasmi hogy a szoftver megrajzolja hogy melyik izomcsoportott mennyire használta az ember. Ez mennyire pontos? Illetve folyamatosan müködik vagy csak ha az ember bekapcsolja? Pl ha az ember mondjuk nehéz fizikai munkát végez azt is feltüntetti vagy csak ha mondjuk előre beállitott gyakorlatokra jó?
A kérdések egyik oka hogy fitbitről váltanék garminra csak még nem tudom hogy melyik lenne jó nekemNem vagyok aktív sportóló de rendszeresen edzek gyaloglók illetve idönként nehéz fizikai munkát is végzek. Nem a fitbittel van bajom csak data nerd vagyok és ahogy nézem a garmin sokkalta több adatott ad mint a fitbit...
-
ForRedGlory
félisten
Használ valaki valami jó féle fém szíjat? Ahogy írtam, jelenleg ezt használom ( [link] ), de azért nem ez a legjobb minőségű szíj a világon.
-
Agony
aktív tag
Tudsz beállítani az edzéshez pulzusszámot zóna alapján is, ha pl végig az 1-es zónában akarsz tartózkodni, de még tudsz határozni egyedi értékeket is pontos ütésszámra is pl 153-155 BPM között.
Aztán ha elhagyod a tartományt az egyrészt a kijelzőn is mutatja, hogy kikerültél a zöld zónából, másrészt pedig folyamatosan rezeg, csipog, meg figyelmeztetéseket dobál fel hogy túl alacsony vagy túl magas a pulzus.
Ha csak simán riasztást szeretnél akkor az órán bemész a tevékenység beállításaiba, ott riasztások, azon belül pulzus és ott az egyéni értéknél megadod az alacsony és magas korlátot.
Ha szeretnél pulzusra edzeni kicsit komplexebben, akkor meg érdemes a Garmin Connectbe összerakni az adott edzést, pl:
10 perc Z1-ben bemelegítés
aztán
10x
1 perc Futás 165-170 BPM között
4 perc Regenerálódás 145-150 BPM között
aztán
10 perc Z1-ben levezetésAztán ezt ráküldöd az órára és utána már bármikor el tudod indítani magán az órán ha ehhez az edzéshez van kedved, az meg levezeti lépésről - lépésre.
-
lalakov
senior tag
válasz
Burt1793 #150 üzenetére
Azt tudom hogy mennyi lehet a max. pulzusom (és meg is tudom jegyezni
), én azt szeretném látni, hogy edzés közben mennyi éppen a max. pulzus. Hiszen nem nézem folyamatosan az órát, pihenéskor visszaesik, de akkor is tudnom kéne mi volt a maximum. (nem vagyok egészséges, oda kell rá figyelnem)
-
Agony
aktív tag
Még ami eszembe jutott, hogy esetleg Connect IQ Storeból tölts le egy adatmezőt, aztán azt berakhatod a meglévő képernyődre:
Ezek például mutatják a tevékenység során elért maximum pulzusodat:
Last LAP MAX HR:
https://apps.garmin.com/hu-HU/apps/81ad5754-8c0d-4c94-ba0c-b7b1c232ed30
MAX HR:
https://apps.garmin.com/hu-HU/apps/9eb32729-d9e5-421a-b388-253ac9a3c7a9Csinálsz pl. egy 8 adatmezős képernyőt amire kipakolod amik érdekelnek és az egyik mezőbe berakod ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elképesztő hardveres tudás és analitikus intelligencia bújik meg a Garmin csúcsmodelljében, ám a kezelhetőséget szokni kell.
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Garmin venu 3
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest