Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez ugye nem jön 360-ra ?
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem pont a Horizon tetszene, nyílt, szabadon bejárható tér, rengeteg kipróbálható autó, versenyzés, és ez a zsáner PC-n nincs kitöltve, semmivel. (brr, a TDU2-ben még legmagasabb szinten is nyúlós volt az irányítás, ha a bukkanó végén felbukkant pont az útvonalamon szembe egy autó, már tudtam, hogy kár rángatni a kormányt, fékezni, úgyis neki fogok menni. Ezzel szemben a Horizonos videókban csak úgy cikáztak a szembejövők között)
Gyuracell: igen, tudom, hogy a The Crew közelíti meg leginkább, de még ez is nagyon messze van ettől.
-
Gyuracell
csendes tag
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
A The Crew lesz ősszel ami ha csak részben is, de talán visszatud majd adni valamit a TDU-s élményből PC-n, persze nem hinném, hogy ezt bármiben is megtudná közelíteni

-
- = Zk = -
félisten
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
engem annyira nem hatott meg a TDU2... sem az 1. pedig tetszene
az irányíthatóság végett

-
GhanBuri Ghan
őstag
PC-re miért nincs hasonló játék a TDU2 óta?
-
alevan
őstag
Barátok.... nekem egy barátom van aki Xbox-al rendelezik, és vele sem egyezik azon játékok halmaza amit szeretünk játszani...
-
Garada
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Nincs kétség valóban az, bár a végleges verzió kíváncsi leszek mennyire üt majd el ettől.
-
Nagyon szép, kérdés milyen lesz a végleges amit kiadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest