Hirdetés

2020. szeptember 25., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) gamek!ller


gamek!ller
(senior tag)

asd

(#2) Victoryus válasza gamek!ller (#1) üzenetére


Victoryus
(addikt)
LOGOUT blog

Nagyobb követési távolságot kell tartani... Tisztában vagyok az autóm képességével, ezért én mindig hagyok városban is legalább egy autónyi helyet, biztos ami biztos. Kellett már satuzni, és hiába az abs, azért kell neki hely... Lehet szidnak, de nem érdekel. Ellenben sokan szinte piócaként ragadnak az emberre, aztán ha baj van akkor meg csattannak. Az a baj, hogy rengeteg idegbeteg paraszt van az utakon!

(#3) Szten Márs


Szten Márs
(nagyúr)

A nektemet javítsd a címben ;)

Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die... come watch TV!

(#4) gamek!ller válasza Victoryus (#2) üzenetére


gamek!ller
(senior tag)

Most tulajdonképpen le idegbeteg parasztoztad Apámat? Hát gratulálok.. :D Amúgy az első esetnél kb 40 méterre ment előttünk a sor és kb 30-al csattantunk, a másodiknál meg kb 60 méterre volt a Colt és ott 35-40-el csúsztunk tehát a követési távolság megvolt, de hóban állj már meg ha lesatuznak előtted..

Szten: Köszi.

[ Szerkesztve ]

(#5) Szplöttyy


Szplöttyy
(senior tag)

Ha én leírnám az összes durva helyzetemet, mesélhetnék itt reggelig... De úgylátszik jó őrangyalom van... :U

(#4) gamek!ller:Nem kötözködésből, de hóba is akkora követési távolságot kell tartani, hogy meg tudj állni... Ha ez 100m akkor 100m-t.
Természetesen, se te, se én nem tartunk AKKORA követési váltoságot.

[ Szerkesztve ]

Smoke & Torque

(#6) Vakegérke

A fék nem minden esetben jó megoldás.

Trabi, jobbomon a feleségem, hátul a lányom, akkor cirka nyolc éves lehetett. Valamivel 80 fölött utaztunk. Messziről láttam meg egy Zsigát. Valami lehajtó volt a szántóföldre, nekünk keresztbe orral jobbra állt, mintha oda akarna behajtani. A vezető beszélgetett valakivel, aki a kocsi mellett állva lehajolt hozzá. Tempósan közeledtünk, aztán a Zsiga közvetlen előttünk hirtelen kitolatott. Fékezésnek semmi értelme nem lett volna. Kormány balra, aztán jobbra, tövig a gázt. Megúsztuk.
Ez volt az egyetlen lehetséges megoldás. Szemből senki, hátunk mögött senki, ezt tudtam. Ha fékezek, tuti a csattanás. A rutin segített.
A Zsiga elmenekült az ellenkező irányba, lassacskán mi is megnyugodtunk.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#7) gamek!ller válasza Szplöttyy (#5) üzenetére


gamek!ller
(senior tag)

Nem vezettem még hóban csak a rutin vizsgámon.. :D
Vasegér: De ha jönnek szemből, akkor viszont tényleg nem lett volna más megoldás..

[ Szerkesztve ]

(#8) plömplöm


plömplöm
(őstag)

igen, volt. több is. nem sokat tudsz pld az ellen tenni, ha mögötted látod közeledni a lelkes amatőrt, és már nincs hova menekülnöd. a legutolsó most éppen bíróságon van, mert az ellenfél szerint nem ő a hunyó. de ezt sem a kresz, sem a rendőrség, sem a saját biztosítója nem így gondolja. elég jó? :W

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#9) Vakegérke válasza gamek!ller (#7) üzenetére

Akkor jobbra rántottam volna a kormányt, hogy ne frontálisan csapódjunk a Zsigába.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#10) Szplöttyy válasza gamek!ller (#7) üzenetére


Szplöttyy
(senior tag)

Én imádok hóba vezetni^^ Mikor a sok mazsola 40el araszol, én meg 110el jövök a szembesávba, és csapom rájuk a havat^^ Főleg, a mostani tél lesz jó, ladával :DD

Elmesélek akkor én is egy necces sztorit:
BMW E38 750iA, vidéki út, 1x1sáv. Előttem megy a kocsisor 90-el, én a szembesávba előzök, 200km/h körül... Emelkedő, de nyomtam neki tovább, az emelkedő tetején megláttam szembe a kamiont. Először bele akartam fékezni, átléptem a fékre, de visszarúgtam a gázt, nem lett volna értelme fékezni. Az eredmény az lett, hogy a kamion jobb kerekeivel a földön, aki előttem ment még 1-2autó, azok is a földön, én meg a kettő között. Ez volt talán az egyetlen, ahol tényleg féltettem az életemet. Sok necces helyzet volt, de csak az autót szoktam félteni. Azóta nem előzök emlekedőn.

Smoke & Torque

(#11) Drenadar


Drenadar
(veterán)

Nekem most a napokban volt egy necces élményem. jó nem volt baleset de attól még nem teszem Offba.

Lassan mentem a védett úton, és hirtelen jobb kéz felől kikanyarodott egy csaj, csak jobbra nézett (tehát engem ne mis látott), és a legszebb az egészben, hogy kis ívben művelte ezt. Ha nem rántom el a kormányt, akkor baleset.

Tudjátok utána van az az érzés, nagyon szar. Szív felpörög, és mindenféle káromkodás suhan át az ember fején.

utána bennem volt, hogy biztos én voltam a hibás és jobbkezes volt. megnéztem és nem. neki volt mackósajtja, de ha még jobbkezes is, hogy lehet olyat művelni hogy kis ívben kanyarodunk be valahova kinézés között?

5 évvel ezelőtt...
tanulóvezetőként lebaszott az oktató, ha egyenrangú kereszteződésnél elnéztem balra. Még abban az időszakban is volt, hogy nem adta meg az elsőbbséget a balról érkező.
Én meg mindig kérdeztem az oktatót: ennyire a biztosítás?

(#10) Szplöttyy: és mióta van jogsid? azért ezeket megtenni nem túl nagy életbiztosítás. A hó csúszik azért mennek lassan. Én se 40-el tötyörgök, de nem is 110-el. Gondolom még nem fordult elő veled, hogy valami miatt meg kellett volna állnod.
Majd mikor más életét veszélyezteted mondjuk puhatestűét (gyk: gyalogos) akkor majd megbánod egy életre. Hiába téli gumi, megállni nem fogsz tudni, még akkor is, ha csak a felét hiszem el és mondjuk 60-al mentél a 110 helyett. És ha nincs hely a kikerülésre? felkennéd a kocsidat a szalagkorlátra mondjuk? tudom, sok a feltételezés, de muszáj ennyire vagánykodni?

[ Szerkesztve ]

Alienware 13 R3 & :) Xiaomi Minote 10

(#12) szakalistvan válasza Szplöttyy (#10) üzenetére


szakalistvan
(senior tag)

És ebben az esetben csak a te életedet féltetted vagy a "mazsolákét" is?

(#13) EczkE


EczkE
(addikt)

[link]

Asszem mindenféleképpen!

(#14) Szplöttyy


Szplöttyy
(senior tag)

Főút volt, lakott területen kívül. Nyíl egyenes, belátható, jobbra, balra minden. Nem vagyok hajlandó 40el menni. Amúgy, én nagyon szélsőségesen vezetek, mert illik rám a "köcsögrajhülyegyerek" jelző is, mert nyomom neki, elrakom keresztbe ahol lehet stb... De ettől függetlenül, kieengedem a buszt a megállóból, én megállok a zebránál is, stb... Nincs túl régóta jogsim, de amióta megvan, szinte egésznap autóba ülök(különbözőekbe) és vezetek. Természetesen, csak olyan autóval csinálok "ilyen" dolgokat, amit már ismerek. Csúsztam már meg 140el esőbe, összeszedtem, és nem a szerencsén múlott. Sőt, előre tudtam, hogy meg fog csúszni, számítottam is rá. Torizós hátsó futómű rulz...
Meg, attól függetlenül, hogy én őrültködök, vigyázok másokra. Mert én lehet hogy nyomom neki, de én legalább figyelem a környezetet... Így álltalában előre tudom, hogy mi lesz, mint ahogy gondolom ti is látjátok valakin, hogy ki fog elétek vágni, vagy megvárja amig eléméz. Persze akadhatnak váratlan helyzetek, volt is pár, sikeresen megoldottam.

Smoke & Torque

(#15) darál0w


darál0w
(Jómunkásember)

1x volt autoval...el is vették a jogsimat 2 évre. :B

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#16) vhunor


vhunor
(őstag)

Utasként: 1 vaddisznó; 1 terepjáró balról kereszteződésben, 1 volánbusz vs. személyautó (buszban voltam legelől a sofőr mellett), 1 megpördülés télen havas úton (a szántón kötöttünk ki).

Sofőrként: idén februárban, egy Ford Ranger becsókolta balról az Alfámat.

You need a light?

(#17) szakalistvan


szakalistvan
(senior tag)

Mikrobusszal jártunk dolgozni Szhelyre,8an utaztunk benne,mindenki elaludt,beleértve a sofőrt is,hajnali 5kor,jeges úton.Balkanyart kiegyenesítettük,bele a szántásba,ami kb 1 méterrel volt magasabban mint az útpadka,3-at pördültünk ha jól emlékszem,fejtetőn megálltunk az árokban,senkinek semmi baja,kb 60-nal mentünk.
Kijöttek helyszínelni a rendőrök,ők is belecsúsztak az árokba,a tréler ami a buszért jött szintén :D
Hóba-fagyba inkább megyek 30-40-nel és ha baj van irány az árok ,mintsem 100-zal előzzek és maradjon egy kereszt utánam hogy tudják a rokonok hova kell rakni a mécsest mindenszentekkor...

(#18) darál0w válasza szakalistvan (#17) üzenetére


darál0w
(Jómunkásember)

az komoly :DDD

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#19) kmisi99


kmisi99
(addikt)

Az a Franciás az nagyon durva lehetett. Nekünk 2 éve volt hogy mentünk az autópályán testvéremék esküvőjére én a másik testvéremmel mentem aki már 8. hónapos terhes volt és megyünk kanyarodnánk de látja testvérem élettársa hogy kanyarodna ki az előttünk lévő így lassított hogy elengedje a mögöttünk jövő taxis meg fátulról belénkrohant és elkezdte tolni a seat cordobat a szalagkorlátfelé szerencsére testvérem élettársa megfogta a kocsit ráadásként a seatnak semmi baja nem lett csak csomagtartónál egyik oldalon 1 centis másik odlalon kb 0,3 centis hézag van viszont a taxisnak csúnyán összetört az eleje. Szerencsére senkinek semmi baja nem lett

[ Szerkesztve ]

(#20) Lenry


Lenry
(nagyúr)
LOGOUT blog

2 balesetre emlékszem:

az első nagyon rég volt, kicsi voltam, keresztanyámékhoz mentünk fel Budapestre, nagymamáék Wartburgjával, araszolgattunk valami nagyon széles úton, amikor pár sávval odébb egy fekete Zsiga úgy gondolta, hogy megfordul. sajna a fordulási ívbe belelógott a Warjú feneke.
ijedségen kívül nem lett senkinek baja, a Wareszt meg apu kikalapálta, papa szerintem soha nem tudta meg :D

második kicsit durvább, de annál viccesebb.
2005(?) Repülős napok, Kecskemét, nagybátyám és én, Polski Fiat 126, araszolgatás a reptér felé. előttünk egy Opel Corsa. Corsa rálép a gázra, mi is, Corsa rálép a fékre, mi nem.
mindketten fejjel előre, szélvédő kopp.
az eredmény: a szélvédő egyben, gumikeretestől kiesik, ráborul a csomagtartóra és megáll. a kocsi jobb eleje annyira összegyűrődött, hogy nem tudtunk balra fordulni, mert deformálódott a kerék körül a kasztni.
a Corsa? leesett a rendszám-megvilágító lámpája.
szélvédő be a hátsó ülésre, aztán mentünk tovább. az út szélén a forgalomirányító rendőrök meg rajtunk vihogtak, hogy milyen fasza légkondink van már :DDD
aztán a parkolóban egy olajemelő, egy kalapács és egy csavarhúzó segítségével az autó gyakorlatilag újkori állapotát vette újra fel.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#21) Nordic


Nordic
(Közösségépítő)

Eddig nekem is két balesetem volt, de egyikben sem én vezettem(akkor még jogsim sem volt). Az egyikben a sofőr 100-al tetőre rakta az Opel Astra kombiját(én az anyósülésen ültem ,bekötve). Egyszerű megcsúszás volt, persze a sofőr hibája miatt. Nem ismerte az utat, de persze 100-al hajtott. A fagyban egyből megindult az autó. Utólag mondta, hogy nyári gumi volt még a kocsin(november eleje, mínusz fokok). Azt hittem ott a helyszínen mentőt kell hívni, mert majdnem agyonütöttem.

A másik meg részben az én hibám is volt(beültem az ittas sofőr mellé :W ). Ott csak egy 90 fokos kanyart egyenesített le 50-el. Átugratta az árkot, és beállt egy ház udvarára.:D

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#22) Gradilaci


Gradilaci
(tag)

A Francia eset nem egészen úgy volt, ahogy Krisztián leírta: valóban 3 sáv volt, a legkülsőben araszoló, vagy inkább álló kocsisorral. Mi a középsőben, nyugodtan, jó tempóban, ahogy a többi résztvevő. A legbelsőben a (főleg) személyautók. Egyszer csak az egyikük, aki éppen elhaladt mellettem, úgy döntött, mégis lekanyarodik jobbra. Éppen meglátott egy üres, tán autónyi szabad helyet az araszoló kocsisorban, ezért ahogy megelőzött, már bele is állt a fékbe, pont előttünk, hogy besorolhasson a külső sávba. A többi ismert. Pár másodperc alatt lepergett előttem sok minden, az ABS folyamatosan dolgozott, ha az illető nem veszi észre, hogy a kocsi orra szinte a földön, és füstölnek a kerekek, akkor feltolom a holdig kb...
Ilyenkor milyen követési távolságot is kellene tartanom? Jobbra a kocsisor, balra a folyamatos forgalom. Nem igazán tudtam volna választani. Szerencsém(-nk) volt.

A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményül...

(#23) h1n1_900 válasza Szplöttyy (#14) üzenetére


h1n1_900
(senior tag)

nem véletlenül Keller úr vagy :F
azt magyarázd meg nekem kérlek ha 200-al majdnem telibeversz egy kamiont akkor körültekintően és figyelmesen vezetsz? Kicsit ellentmondásos.

[ Szerkesztve ]

Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr

(#24) Psychonaut válasza Szplöttyy (#14) üzenetére


Psychonaut
(addikt)

Elvennem a p*csaba a jogsidat. :)
No offense, de nem kellenek az ilyen emberek az utra. Menj versenyezni, ha ilyen ugyes vagy, de masok eletevel nem meno jatszani.

(#25) h1n1_900 válasza Psychonaut (#24) üzenetére


h1n1_900
(senior tag)

Semmi inkább.

csak egy +1

[ Szerkesztve ]

Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr

(#26) gamek!ller válasza Psychonaut (#24) üzenetére


gamek!ller
(senior tag)

+1

(#27) Gradilaci válasza Szplöttyy (#14) üzenetére


Gradilaci
(tag)

Zárt helyen őrültködj inkább. Én még jól fel is pofoználak....csak egy helyzet kell, amit nem tudsz "sikeresen megoldani", és te mész a börtönbe, a vétlen szembejövő, vagy közlekedő meg a temetőbe.
..."Sok necces helyzet volt, de csak az autót szoktam félteni".... -ez nem normális hozzáállás, ezek szerint a mások élete, testi épsége...A helyedben inkább nem írtam volna...

[ Szerkesztve ]

A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményül...

(#28) Zolás


Zolás
(addikt)

Szombathely felé kamionozva elaludt a szembejövő szlovák kamion. Nyílegyenesen jött felém a kanyarba. Lehúzódni nem tudtam, mert oldalt 2m mély árok. Annyit sikerült elérnem, hogy nem kapta el a fülkét, csak a tükröt tépte le, és szépen végigcsúszott a teljes hosszon rajtam oldalt. Én mirelit dobozossal, ő ponyvással volt, az enyémen a tükrön kívül horzsolások, meg egy helyen feljött a külső réteg, az övé mintha felborult volna darabokba.
Rendőrök kijöttek, féknyom nem volt(télen a havas-jegesen nem is talál) és pár hónappal később kaptam meg a papírt, hogy nem tudják megállapítani a felelőst, így ügy lezárva.
Már nem dolgoztam a cégnél, de a biztosító nem is fizetett egy kanyit sem.

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#29) Vakegérke válasza Gradilaci (#27) üzenetére

"A helyedben inkább nem írtam volna..."

De írt, és ezzel sokunk előtt leírta magát.
Az Isten óvja tőle az utakat és utasokat.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#30) Gradilaci válasza Vakegérke (#29) üzenetére


Gradilaci
(tag)

Szerintem is visszafele sült el a dolog. Azt hitte, most hú de vagány volt, a ki tudja, tán 2-3 éves, hatalmas rutinjával, de elszámította magát. Van egy jó közmondás erre: ha csendben maradtál volna...csak egyszer kell az ilyen vagányoknak kilinccsel előre mondjuk elém keveredni. Csak egy "döccenést" éreznék, ő meg morfondírozhatna, hogy ez most miért is nem jött össze...havas úton, Ladával, 110-el... Még viccnek is rossz!

[ Szerkesztve ]

A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményül...

(#31) vans? válasza Szplöttyy (#14) üzenetére


vans?
(őstag)

ahh mindegy, hagyjuk is inkabb. :W

[ Szerkesztve ]

(#32) mmcc02


mmcc02
(tag)

6-7 éve, havas úton (jegesre tapodva), elöl téli, hátul nyári gumi, 60-70-nel lejtőn lefele. A sofőr szórakozott volt, kanyar jött, nagy fék, kocsi háta megindult oldalra, 2 pördülés, majd nekicsúsztunk az oldalsó hótorlasznak (kb. 1.5 m magas). Szemből szerencsére semmi sem jött, csak egy dísztárcsa törött el.

Másik eléggé veszélyes helyzetünk: édesapám vezetett, kb. 80 km/h-val, sík terepen, többé-kevésbé enyhe balos kanyar. Szembejövő sávban teherautó, utána 20-30 autóból álló kocsisor. Ahogy vesszük be a kanyart, egyszer csak megjelenik egy 3,5 tonnás kisteherautó, előzte a teherautót. Hogy az ütközést elkerüljük, édesapám a kormányt jobbra rántotta (megúsztuk), majd hogy ne menjünk bele az árokba, vissza balra. A kocsi 2 kerékre állt, majd visszadőlt a mind a 4 kerekére, a hátsó kerék leért az aszfaltról, a kavicsosba, kicsúszott(szerencsére).

* Gondolkodom, tehát vagyok, ez a kérdés, válasszatok! Avagy röviden: Gondolkodom, tehát válasszatok! * Búbos páka *

(#33) Motion_Blur


Motion_Blur
(félisten)

Nem volt még semmi.

De 3-4 alkalommal történhetett volna ha nem figyelek a másikra, azaz a másik hülyeségére. Tavaly télen volt pár olyan reggel amikor szinte tükörjég volt a belvárosban. Ilyen esetben mindig úgy állok meg a lámpánál hogy magam előtt hagyok kb. egy autónyi helyet, mert számítok arra hogy lesz aki nem tud megállni. Sokszor mentettem már meg így az autóm hátulját, csak sok figyelmet elvon az hogy figyelni kell a tükröt. De 3x is volt már olyan hogy láttam ahogy blokkoló első kerekekkel, a kormányt kitekerve csúszik az istenbarma (természetesen egyik kezébe ájfón, másik kezével zabál..), ilyenkor az a legjobb ha elöl állsz a pirosnál és valamennyit tudsz menekülni előre.

10 éve van jogsim, 2 éve van saját autóm de előtte is vezettem rendszeresen.

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#34) Szplöttyy


Szplöttyy
(senior tag)

Sokmindenkinek válasz:
-NEM ladával szoktam havas úton 110el menni.
-Nem minden nap vezetek így, félreértés ne essék
-Az, hogy az autót féltem, az az jelenti, hogy magamat nem, de másokat igen
-Attól, hogy gyorsan megyek, még vezethetek figyelmesen, és körültekintően.
-Ja, és nem, nem vagányságból írtam le, a témához szóltam hozzá.
-A magyar jogsimat elvehetik, túlzottan nem fog felkavarni.
-Dögöljek meg! ;)

ui: Mellesleg, én 98%ban egyedül csinálok ilyeneket, esetleg egy jóbarátommal,lehetőleg üres úton. De ha valaki más ül mellettem sosem, és az öv miatt is szólni szoktam.

[ Szerkesztve ]

Smoke & Torque

(#35) Иван


Иван
(őstag)

Szerencsére soha semmilyen komolyabb baleset (néha egy-egy "koccintás", ahogy anno japán ismerősünk mondta :D).

In a coat of gold or a coat of red, a lion still has claws / and mine are long and sharp, my lord, as long and sharp as yours. / And so he spoke, and so he spoke, / that Lord of Castamere...

(#36) Vakegérke válasza Szplöttyy (#34) üzenetére

Most fel akarod mente(t)ni magad? Nem fog sikerülni.

"BMW E38 750iA, vidéki út, 1x1sáv. Előttem megy a kocsisor 90-el, én a szembesávba előzök, 200km/h körül... Emelkedő, de nyomtam neki tovább, az emelkedő tetején megláttam szembe a kamiont. Először bele akartam fékezni, átléptem a fékre, de visszarúgtam a gázt, nem lett volna értelme fékezni. Az eredmény az lett, hogy a kamion jobb kerekeivel a földön, aki előttem ment még 1-2autó, azok is a földön, én meg a kettő között."

Margit, nooormális?
Hány embert sodortál veszélybe? Hány özvegyet, árvát csinálhattál volna, ha a többiek nincsenek észnél?
No persze, még büszke is vagy rá.

Tonnányi vassal mész gyilkolni, ennyi a történet. Megúsztad, és ha nincs igazság, meg fogod úszni mások halála árán.

"-A magyar jogsimat elvehetik, túlzottan nem fog felkavarni."
Ezek szerint van másik, és ez természetesen feljogosít arra, hogy magyar utakon belátásod szerint garázdálkodj.

Gyerek vagy még nagyon, felelősségnek a szikráját sem látom megszólalásaidban.

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#37) h1n1_900 válasza Vakegérke (#36) üzenetére


h1n1_900
(senior tag)

ezt akartam bemásolni de megelőztél... :U

Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr

(#38) Szplöttyy válasza Vakegérke (#36) üzenetére


Szplöttyy
(senior tag)

Nem akarom menteni magamat, csak úgy állítotok be, mint valami várszomjas gyilkost, mindenki meglépni neki néha, van aki bevallja van naki nem, ennyi.
Nem, nincs külföldi jogsim :)

Smoke & Torque

(#39) Vakegérke válasza h1n1_900 (#37) üzenetére

Szalonképes voltam, nincs kedvem újra kitiltatni magam. Az viszont tény, hogy pont ő magyarázza a bizonyítványát, holott semmibe veszi a KRESZ-t, semmibe veszi mások biztonságát, életét.

Ja, és még büszke is rá...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#40) Psychonaut válasza Szplöttyy (#34) üzenetére


Psychonaut
(addikt)

-Massal is veszelyes, nem csak Ladaval.
-Egy balesethez egy alkalom is eleg.
-Nagyszeru, szoval felted oket, de ennek ellenere idiota modon vezetsz es veszelyezteted oket (gyk. a kozlekedes tobbi resztvevojet).
-Ez a bojreszerek legjobb dumaja. Es mondd mar meg baratom, ha 200-al elozol egy kocsisort, es tegyuk fel egy keresztutrol kikanyarodik veled szembe egy auto SZABALYOSAN, mondjuk 50 m-el elotted, akkor hogy allsz meg? Sehogy. Csattansz. Es o vetlenul serulhet, halhat meg a te hulyeseged miatt.
-Ezt inkabb nem kommentalom. Bar csak te is igy tettel volna a bejegyzessel.
-Kibaszott meno vagy, hogy van kulfoldi papirod is. De tenyleg. Gondolom ez +10 pontot ad a vezetesi skilledhez.
-Az meg csak a jobbik eset, remeld, hogy masok nem mennek veled.

SZERK: Mondd, te gondolkodsz egyaltalan azon, hogy mit csinalsz mikor volan moge ulsz? Mert ha igen, akkor nagyon jol titkolod.

[ Szerkesztve ]

(#41) h1n1_900 válasza Psychonaut (#40) üzenetére


h1n1_900
(senior tag)

Szerintem igen. Azon, hogy tegnap este, hogy tolta a dirt3-at :((( :W
De cáfoljon meg valaki, hogy nem így van.

[ Szerkesztve ]

Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr

(#42) Szplöttyy válasza h1n1_900 (#41) üzenetére


Szplöttyy
(senior tag)

:C

Smoke & Torque

(#43) Vakegérke válasza Szplöttyy (#38) üzenetére

Már bocs, aki 200-zal száguldozik kétsávos úton, az potencionális gyilkos.
Bármikor megtörténhet a baj, és ha csak te halsz meg, az egy dolog, de anyák, apák, gyerekek is áldozatai lehetnek őrült száguldozásodnak.

Ahhoz mit szólnál, ha egy kétszázzal száguldozó miatt fordulnál árokba, és vérző gyermekeid egyre opálosabb szemébe néznél?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#44) Chosen válasza Szplöttyy (#38) üzenetére


Chosen
(addikt)

Szimulátorozz/pálya-versenyezz valahol. Igaz nem autóval, de régen folyton száguldoztam az utakon, amióta szimezek, azóta még késztetést sem érzek, hogy az utakon versenyezzek, minden versenyszellememet a pályán ki tudom élni.

(#45) Motion_Blur válasza Vakegérke (#43) üzenetére


Motion_Blur
(félisten)

teljesen feleslegesen tépitek a szátokat (illetve koptatjátok a bill-t) :(

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#46) Drenadar válasza Vakegérke (#36) üzenetére


Drenadar
(veterán)

Sehol nem kellene garázdálkodnia.

Sok haláleset van, gazdag lurkó vagy csak erős gép a segge alatt, felbátorodik és azt hiszi, hogy mindent megolt a kocsi elején az embléma, a KRESZ meg csak a zsaruknak kell.

Szerintem ha megkérdeznénk a többi baleset (vagy villanyoszlop kidöntőt) okozót azok is azt mondanák. ők figyelmesen vezettek ... csak.

Mindenkivel történhet váratlan dolog amire nem számít... én is szeretek kihalt részen csúszkálni a havon, de még így is parás az a jelenet mikor lassan megyek egy már több tízszer bejárt úton picit havas az út, 50 helyett megyek 35el, veszem be a nagyon nagy ívű kanyart a kocsi meg megy tovább(egyenesen)... és egyre közelebb az árok... és egyre közelebb...

Alienware 13 R3 & :) Xiaomi Minote 10

(#47) Vakegérke válasza Motion_Blur (#45) üzenetére

Legalább láthatja, hogy nem menő, inkább szánalmas, és sokak által elítélt dolog az, amit művel.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#48) Gradilaci válasza Szplöttyy (#34) üzenetére


Gradilaci
(tag)

Én meg NEKED: egy felelőtlen idióta vagy, már ha egyáltalán komolyan lehet venni, amit nagy vagány módon ideírtál. ha meg van több jogsid: remélem nem sokáig. EGYSZER kell csak hibáznod, és életed sem lesz. Szerencsés esetben csak neked. Akkor max. azt mondják majd: ez most nem jött be. De ha másokat is megölsz? Ehhh.... Felkúrtam magam, és ilyenek közlekednek!
Részemről téma lezárva, remélem soha az életben nem futunk össze...

Ha már itt tartunk, nekem nagyon sok rázós helyzet adatott meg az elmúlt majd 30 évben, szerencsére egy sem végződött balesettel. nagykocsival még csak meg sem karcoltam sose mást, kicsivel is mindössze két koccanásom volt...Sosem mentem vadbarom módjára, bár volt nagy autóm is, meg voltam én is fiatal. De mindig volt bennem felelősségérzet a másik iránt, sosem mentem bele semmi hülyeségbe. Szóval úgy érzem, megvan az erkölcsi alapom ahhoz, hogy véleményt alkossak.
Peace... :R

[ Szerkesztve ]

A világon a legszebb nyelv a magyar. Pl. ha az "anya" szó négy betűjéből egyet elveszünk, hármat pedig megváltoztatunk, a SÖR-t kapjuk eredményül...

(#49) föccer


föccer
(nagyúr)

2 aludtam el a volán mögött. Elsőként autópályán 152-nél, másodjára főúton 80 körül. Szerencsére egyikből sem lett baleset.

üdv, föccer

(#50) Szplöttyy válasza Drenadar (#46) üzenetére


Szplöttyy
(senior tag)

Legalább ne gazdag lúrkózzatok le... Bár az lennék, adná az ég, mennék is a WRX STi-ért... Hordjatok el mindenféle szar szemét köcsög fasznak, az nem izgat... De ha gazdag lennék, nem busszal járnék :)

Smoke & Torque

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.