Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Azért irigyellek benneteket, beneveztem volna egy Watch 3-ra, de ezt a sutyerákságot, hogy a kis méretben nincs fekete?
Miért általánosan elfogadott dolog az, hogy a csajok csak a hupirózsaszín dolgokra buknak? Na mindegy.
Egyébként nem lenne baj azzal, hogy Apple Watchot csak iPhone-nal, Samsung órát csak Samsunggal lehessen használni, ha lenne alternatív lehetőség. Persze van egy rakás Wear OS óra is, inkább kevesebb sikerrel. Nekem is megtetszett a Suunto 7 óra is, de hatalmas az én kezemre, bár ezekbe sehol EKG. Gugli meg(v)ette a Fitbitet, EKG van, csak nem nekünk. Én ezt szintén nem értem, hogy itt miért nincsenek hivatalosan Pixel telefonok sem
Mondjuk, ha android, akkor nem nagyon tudok úgysem elképzelni mást mint Samsung, ha kapható lenne, akkor meg Pixelt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Yettel topik
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Google Pixel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest