Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Szeretem az ilyeneket amikor egy olyan telefont fikáznak élből, ami még meg se jelent, de már bugos meg szar meg lassú. Érdekes nekem nincs ilyen gondom, nekem az 1 magos SE-m is gyorsabb mint a PC-m. A Super Amoleddel meg nem tudom felfogni mi a baj, főleg, hogy valószínűleg nem Pentile-os lesz... Nekem bejön ez a cucc, 4 magról meg lehet vitatkozni ítélet napig, a technika fejlődése és a gyártók közti verseny kívánja az erőfitogtatást. Nem mellesleg az iphone 5 is minden bizonnal 4 magos lesz, de az persze nem baj, mert apple. Nagy képernyő is teljesen szubjektív, ne vitatkozzunk már azon, hogy nagy e 4.3/4/5/6/7"... Van akinek pont ez az ideális, például nekem is jó lenne egy nagy telefon, de ha meggebedek se tudom megfizetni. Anyaghasználat szintén zenész, ez mégis csak egy telefon, ezektől hatványozottabban drágább cuccokba raknak műanyagot, 30 meg 40 milliós Audikba pl. Azok is szarok akkor? Szerintem nem. A vékonyság pedig nem feltétlenül jelent gyenge üzemidőt ezen nem értem mit problémáztok, anno sgs2 bejelentése előtt is ment a fikázás, hogy nem fog bírni egy napot se, aztán mégse így lett. 300 ezres nyitóár? Ne vicceljetek már, Iphone 4S nem került annyiba megjelenésekor függetlenül, erős túlzásokba ne essünk már. 200 ezer már jóval reálisabb. Várjuk már meg míg bemutatják, meg les róla pár videó, utána már jogosan lehet pocskondiázni. Ja és még mielőtt a jelenlévők letámadnának, hogy így Samsung fanboy meg úgy: abszolút SE párti vagyok, csupán próbáltam megvédeni egy várhatóan fasza telefont, ugyanis mostanában nagy divat lett a Samu basztatása. Magyar virtus
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Robogó, kismotor
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest