- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
AMD Power #122 üzenetére
Szerintem is kb. ennyi lesz a nyitóár.
(#123) Hina
Igen az árfolyamingadozások (forint / euro) okozhatnak meglepetést. Szóval nem könnyű megjósolni a kezdőárat.
Azért a szolgátatóknál nem lesz rögtön. Ha lesz is valószínűleg sokan csak a várólistára kerülnek fel.
Először szerintem a szürkeimportos darabokkal lehet majd találkozni, azok meg 200k fölött lesznek biztosan. -
Hina
aktív tag
válasz
AMD Power #122 üzenetére
A Samsung Galaxy S4 Európában 599 és 699 euró közötti kártyafüggetlen áron lesz elérhető április elejétől.
Persze ez a mostani árfolyamon (303) 181ezer-212ezer HUF. Mire jön, ez a deviza jelenleg kreált hatalmas ingadozása miatt (mult 7en 310, 3 hete 280 volt a szorzó) jelentősen változhat. Szolgáltatóknál szvsz jelentősen olcsobb lesz az általad említett 230ezres plafonnál.
Én egész biztos december környékén nézek a készülék vásárlása felé. -
Traianus
tag
ciki
-
Ati1979
veterán
válasz
FragMaster #115 üzenetére
Igen egyetértek.
Lehet, hogy papíron olcsóbb (valósznűleg maga a snap600 valóban az), de ha maga Samsung gyártja a procit az minden szempontból jobb nekik. Egy csomó adminisztrációs és egyéb költséget megspórolnak. Szállítás, hibás darabok cseréje, szervíz. Stb.
-
-
Ati1979
veterán
-
azopi74
addikt
válasz
AMD Power #107 üzenetére
Miért, szerinted feltétlenül a telefon értékesítő az, aki leginkább tisztában van a piaccal és annak igényeivel? Szerintem azért egy kicsit más szakma.
(Félre ne értsd, nem akarom alábecsülni a telefon értékesítők szerepét, de azért nagyon túl sem :-))
PS: Egyébként hol értékesítesz Samsung telefont? Nagy volumenben a mobil-szolgáltatóknak? És milyen földrajzi régiókban? Vagy valami retailer-nél dolgozol? Mert akkor tényleg sok szagértő véristvánnal találkozhatsz, főleg magyarországon, ami viszont nem feltétlenül reprezentatív minta, és nem hinném, hogy a valós piaci igényeket tükrözné....
-
FragMaster
addikt
válasz
maximilian4 #110 üzenetére
Volt annak a hírnek is folytatása, keress rá kérlek.
Lesz támogatás, nem kell aggódni. Főleg, hogy maga Steve Kondik nyilatkozott arról, mennyire jó készülék lett -
maximilian4
addikt
Viszont CM nem lesz S4-re...szívás
És ez sem a fejlesztők miatt van. Samusung -
AMD Power
titán
-
-=Ghost=-
őstag
Ferdítettem? Akkor idézném magamat:
WOW! 10%-al nagyobb aksival 3/2 "teszten" minimálisan tud többet a One-nál a 3.ban pedig ~10%-al gyengébb is?3/2teszben: első - talk time, második - video playback
3.ban - web browsing pedig ~10%-al gyengébb isNem érzem ferdítésnek, de ne menjünk bele.
#91: Az isten mentsen meg az utólagos nagyobb akksitól, teljesen hazavágja az amúgy nem feltétlenül rossz formáját bármilyen telefonnak... Arról nem is beszélve, hogy az hátlapcserével jár, ami nem feltétlenül jelent minőségbeli javulást még az s3nál sem, pedig az nem lenne nagy feladat.
-
azopi74
addikt
válasz
AMD Power #101 üzenetére
"Mondjuk engem ez csak annyiból zavar ,hogy 4+4 maggal könnyebb lesz/lett volna eladni őket'
Kinek lett volna könnyebb eladni? Tipped szerint a megcélzott vásárlói kör hány százalékát érdekli, hogy 4+4 mag, 4+1 vagy 4 mag. Túlnyomó részük azt se tudja, hogy a CPU magoka eszik vagy isszák, és hogy ki kell-e őket köpni, vagy le lehet-e nyelni
Van egy nem túl széles, talán 2-3%-ot kitevő geek kör, őket érdekelhetik a technikai specifikációk, de azoknak meg a tájékozottabb része nagyon jól tudja, hogy 4+4!= 8
Marad a max 0,5-1% magát geeknek tartó tájékozatlan szűk réteg, akik érdeklődnek annyira, hogy hallottak az octa-ról, de annyira azért nem, hogy tudják a big.LITTLE lényegét, de ezek voltak azok a népek, akik a fórumokat write-only módban üzemelve elárasztották a hülyeségeikkel, hogy "minek a 8 mag, a 4 magot se használa ki semmi" stb trollkodással. Na nekik sem hiszem, hogy könnyebb lett volna eladni 4+4 maggal.
Szóval én nem igazán látom a 4+4 mag marketingerejét, a + 50% üzemidő sokkal kézzelfoghatóbb és eladhatóbb valami lenne ...
-
azopi74
addikt
válasz
AMD Power #94 üzenetére
Te hol tapasztaltál ilyen csinnadrattát? A havari körödben néhány nem túl tájékozott, de magát nagyon geeknek képzelő egyén híresztelt ilyesmit?
Mert a Samsung biztos nem kommunikált ilyesmit, sőt még a szaksajtó "bulvásosabb" része sem.
1. Soha senki nem állította, hogy Octa lesz az s4-ben. A Samsung sem, de még az "egyéb források" sem. Voltak ugyan találgatások, pletykák különböző fórumokon, de éppannyi érv szólt ellene, mint mellette, a bulvársajtó többsége inkább Snapdragon-ra voksolt, nagy részük pedig a legvalószínűbb forgatókönyvre, az S3 esetén is alkalmazott régiók szerinti felosztásra, ezúttal kezdetben nagyobb hányadot allkálva a snapdragonnak. Ez utóbbi jött is be, ami tekinthető papírformának.
2. Soha senki nem nevezte 8 magosnak az Octa-t. Senki nem kommunikált ilyesmit.(leszámítva szintén a tájékozatlan szomszédpistiket) Mindenki tudta , hogy ez 4+4-es big.LITTLE megoldás, épeszű ember nem is feltételez olyasmit, hogy valaha is 8 magos Cortex-A15-ök lesznek telefonokban. Még tabletbe se nagyon lenne való jelenleg, esetleg valami transformer szerű hibridben, 25+ WaH-os aksi mellett...
Nem is nagyon hiszem, hogy valaha elterjedtek lennének a 8 magos SoC-ok, mert amire eljöhetne az idejük, addigra beérik a HSA projekt, amit (nVidia-t és Intelt leszámítva) az összes SoC-gyártó, GPU és CPU gyártó támogat, maga az ARM is, és addigra az ultramobil GPU-k is képesek lesznek párhuzamosított kódot hatékonyan futtatni és rugalmasan lehet őket programozni.
Sőt, én valószínűbbnek tartom, hogy hagyományos CPU-ból egyre kevesebb lesz a SoC-okban, majd visszamegyünk az egymagos CPU-k korábba, és a CPU mag(ok) egy apró, jelentéktelen darabja lesz csupán a SoC-nak :-) - már most is jóval nagyobb a szerepe a GPU-nak és a kommunikációs egységnek, és ez a helyzet csak fokozódni fog a közeljövőben.
-
dákó83
csendes tag
Xda támogatottság szempontjából, melyik processzor lehet a jobb választás? Vagy nem lesz nagy jelentősége?
-
AMD Power
titán
válasz
FragMaster #99 üzenetére
Mondjuk engem ez csak annyiból zavar ,hogy 4+4 maggal könnyebb lesz/lett volna eladni őket. Amúgy az életben nem vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest