Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Most őszintén attól, hogy a home, vissza, és a menű gombokat tudom kezelni hivást még mindig nem tudok kezdeményezni vizben vagy vizes kézzel akkor nem tökmindegy, az egész kijelző nem lehet fizikai gombos
.
Amúgy a fizikai gombokon kívül nekem is tetszik a telefon, de nekem marad jóideig a sima S4. -
Xaels
félisten
Múltkor láttam valahol egy videót ahol ezeket az újabb strapa telefonokat tesztelték és nem mindnek halt le a kijelzője a vízben.
Amúgy meg ez mia watta? Még az S600-as Active sem jelent meg és már a "nagytestvérről" jönnek a hírek. Ha beleraknák az S4 kameráját és kicsit finomítanának az előlapi kezelőszerveken akkor nagyon jó telefon is lehetne belőle.
-
rjg
őstag
Azért ez erős túlzás. A zászlóshajókat évente upgrade-elték, lásd Galaxy S, S2, S3 és S4, vagy phalet fronton Note, Note2. A féléves életciklus nagyon rövid, pláne úgy, hogy a "first move-ereken" túl, a vásárlók nagy része az előfizetéses konstrukciók miatt két évente két évente vált telefont. Az alatt négy generáció, az több mint sok marketing szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- BestBuy topik
- Lexus, Toyota topik
- Automata kávégépek
- LED / LCD TV topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- iPad mini 5 Wi-fi 64 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.