- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
tessék
A várható további színvariációk (a pirosat most kihagytam
)
Így már egy fokkal jobb a dolog, bár a fényes felület és a forma miatt továbbra is picit nőies.
Viszont nagyon furcsa telefon ez az S3 mini... papíron lehetne erősebb, nem tetszik a fényes felülete sem, mégis mikor a kezembe fogom (még nem vettem, csak üzletben nézegettem), akkor az egyetlen telefon a jelenlegi kínálatból ami jól össze van rakva, tökéletes a mérete, gyors és egyszerűen tökéletesen passzol a kézbe.
Csak a fent említett kicsit nőies mivolta miatt nem tudok vele teljesen megbarátkozni. -
|AP|
veterán
Alapvetően nekem sincs gondom azzal, hogy szinte ugyanazt kiadták újra. Az S2 még mindig egy teljesen jó és piacképes telefon és ha ez valóban olcsóbb lesz, akkor van ennek helye a mai tepsik mellett (sosem gondoltam volna, hogy egyszer egy 4,3"-os telefonra azt mondom, hogy nem tepsi - pedig dehogynem).
Szóval szerintem nincs ezzel baj, sokkal több normális tudású telefon kellene a középkategóriába és nem elmenni az "annál jobb minél nagyobb" irányba.
(viszont konkrétan az S2 Plusról: ahogy látom megkapta az S3 fényes-sima-csúszós borítását.... na azért nagy kár)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest